Instagram

Blog Persoonlijk

5X mijn favoriete Instagram accounts

5x favoriete instagram accounts

Afgelopen juni was het vijf jaar geleden dat ik Instagram installeerde op mijn telefoon. In die tijd is de app erg veranderd; zo werden persoonlijke fotodagboekjes steeds professioneler en transformeerde Instagram langzaam in een succesvolle marketingtool. Ook mijn persoonlijke gebruik van de app is erg veranderd: de eerste drie, drieënhalf  jaar gebruikte ik nooit tot zelden hashtags bij mijn foto’s en bewerkte ik mijn foto’s met de meest bijzondere filters die je je maar kunt bedenken. Wat ook een beetje is veranderd is de accounts die ik door de jaren heen ben gaan volgen. Ik ontdek heel graag nieuwe accounts en vergaap me graag aan prachtige foto’s. Ik deel dan ook graag mijn favoriete Instagram accounts van de afgelopen tijd met je!

Stories by Malin

Stories by Malin is het Instagram account van de 24-jarige Zweedse blogger Malin. Haar foto’s zijn vaak heel clean, maar niet te simplistisch. Wat je bij Malin veel ziet terugkomen is interieur, Zweeds natuurschoon en mooie detailfoto’s.


Lotts

Met haar beelden vertelt fotografie een verhaal. En daarin heeft ze echt haar eigen stijl. Ze doet verschillende fotoshoots (kleintjes en portretten) maar op haar Instagram account zie je vooral couples, bruiloften en sfeerbeelden terug. Ieder plaatje is zo romantisch! Ik heb het geluk dat ik 1,5 jaar geleden zelf eens voor haar lens mocht staan en ik ben nog altijd blij met het resultaat.


Nobody Else

Volg het account van Els voor leuke, creatieve foto’s en reisfoto’s! Recentelijk plaatste ze een paar foto’s uit prachtig Noorwegen, maar er komt nog veel meer moois voorbij! Zo toont ze geregeld het resultaat van haar DIY’s, waarvan je de uitleg dan weer op haar blog terugvindt.

 

Meisje Eigenwijsje

Lifestyle blogger Nicole is moeder van de enorm schattige Fay en Nicole plaatst dan ook regelmatig foto’s van haar dochter. Maar wat ik vooral zo leuk vind aan het account van Nicole is dat het geheel heel vrolijk en persoonlijk oogt. Je krijgt echt een kijkje in haar leven. Daarom volg ik Nicole graag!

?? #hoeveelpuntenzouditzijn

Een foto die is geplaatst door Meisje Eigenwijsje (@meisje_eigenwijsje) op


Foodutchie

Ilona en ik waren studiegenoten tijdens onze studie Nederlands aan de Universiteit Utrecht. Op haar Instagram account komen de lekkerste (vegetarische) recepten voorbij waarbij het water je in de mond loopt.

Wat zijn jouw favoriete Instagram accounts op dit moment? Heb je nog leuke tips voor me?

Volg je mij al op Instagram? Nee? Klik dan snel hier! Bovenaan dit artikel vind je een foto met een impressie van mijn account!

 • Reply
  Nicole
  11 september 2016 at 11 september 2016

  Wauw Amy, hier ga ik toch wel van blozen zeg.. Wat lief en leuk om tussen jouw favorieten te staan…!
  Nicole plaatste onlangs.. Eigenwijs de week door #19 | appels, baby knuffelen en sporten!My Profile

 • Reply
  Els
  11 september 2016 at 11 september 2016

  Wat lief! Wat leuk dat ik tussen je favorieten sta! Dank je wel! Goed begin van de dag!
  Els plaatste onlangs.. Fotoreportage #27: Reisverslag NoorwegenMy Profile

 • Reply
  Anneleen
  11 september 2016 at 11 september 2016

  Wat een mooie accounts! Ik ga meteen even een kijkje nemen :)

 • Reply
  Anouk
  11 september 2016 at 11 september 2016

  Toffe accounts, binnenkort moet ik echt even gaan kijken!

 • Reply
  Anita
  11 september 2016 at 11 september 2016

  Wat een heerlijke en leuke accounts. Ik volg Els en Nicole ook met onwijs veel plezier :)
  Anita plaatste onlangs.. Blog challenge | Mijn eerste baantjesMy Profile

 • Reply
  Marle
  11 september 2016 at 11 september 2016

  Heel leuk, dankjewel voor de tips! Vooral het account van Lott’s vind ik prachtig!
  Mijn favoriete accounts zijn die van Charlotte van The Fashion Guitar, Anna Nooshin en Moderosa, allen vanwege de geweldige kledingstijl <3

 • Reply
  Saskia
  13 september 2016 at 13 september 2016

  Wat een leuke accounts. Ik kan altijd zo genieten van Instagram! Leuk dat je dit hebt gedeeld, ik kende ze zeker nog niet allemaal
  Saskia plaatste onlangs.. I confess: Mijn 5 grootste verslavingenMy Profile

 • Reply
  Wanda
  14 september 2016 at 14 september 2016

  Ja, het account van Nobody Else is inderdaad prachtig! Ook Nicole vind ik geweldig vooral vanwege haar ontzettend leuke dochter. Zelf volg ik ook best wel veel accounts, maar echte favorieten heb ik niet zo paraat.

 • Reply
  Lotte
  19 september 2016 at 19 september 2016

  Oooooh wat leuk en lief! :) Dankjewel voor de vermelding <3 <3

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »