Instagram

Beauty

Catrice Check & Tweed C01 London’s Eye eyeshadow

Quattrobaked_totaal

De limited edition collecties van Catrice volgen elkaar altijd in razendsnel tempo op. De Check & Tweed lijn die nu in de winkels ligt deed mijn hartje direct sneller kloppen, alleen al door de prachtige verpakkingen. De collectie bevat zoals gewoonlijk weer een breed scala aan producten: van lip colours tot nagellak en van highlighter tot wenkbrauwgel. Ik nam een oogschaduw doosje mee uit deze leuke nieuwe LE collectie en laat deze vandaag aan jullie zien!

Quattrobaked_kleurtjes

De Quattro baked oogschaduw is verkrijgbaar in twee kleuren:  C01 London’s Eye en C02 Town of Crown, waarvan ik de eerstgenoemde kocht. Ze zijn verpakt in een kartonnen doosje dat met een magneetje sluit. De oogschaduws hebben een bolle vorm waardoor ze wat boven het doosje uitsteken en natuurlijk bevat het dekseltje daar genoeg ruimte voor, zodat de oogschaduws niet beschadigen. De oogschaduw is zowel vochtig als droog aan te brengen.

DSC_swatches
Quattrobaked_swatches2
De swatches! Het London’s Eye palette bevat vier kleuren. Allemaal bevatten ze vrij veel pigment, op de groene kleur na. Deze groene kleur is ook de enige die wat minder shimmer in zich heeft; de rest is vrij glanzend en glitterig. De oogschaduw is best poederig, dus daar moet je echt rekening mee houden bij het aanbrengen ervan! Ik vind de kleurtjes echt heel schattig en ideaal voor een dagelijkse look, hoewel je door heftig aanzetten van de groene kleur ook een iets spannendere look kunt maken.

quattrototaal
Zo ziet de oogschaduw eruit op het oog. Omdat ik de kleuren maar moeilijk kon vangen op de foto heb ik de groene kleur een stuk heftiger aangezet en meer naar mijn binnenste ooghoek laten doorlopen. Toch vind ik dat de kleuren nog steeds niet helemaal lekker overkomen op de foto. Ik deed de witte kleur als highlighter in mijn binnenste ooghoek en net iets onder mijn wenkbrauw. De roze kleur deed ik op mijn gehele ooglid en de bruine kleur aan de rechterkant van mijn oog, alsmede onder mijn oog. De groene kleur bracht ik zoals gezegd vrij hevig aan in de crease, hoewel dat op de linkerfoto amper te zien is. Vreemd!

Quattrobaked_voorkant

Al met al ben ik eigenlijk zeer tevreden over dit oogschaduw palette. De verpakking vind ik erg mooi, hoewel je er wel voorzichtig mee moet zijn omdat het karton toch best schadegevoelig is. Het palette kost €4,59 voor vier kleuren (elke kleur bevat 1 gram product) en hoewel dat toch niet meer écht heel budget is, vind ik het een prima prijs voor deze vier mooie kleurtjes. De Catrice Check & Tweed collectie is nog verkrijgbaar tot half oktober.

 • Reply
  Kayla
  29 september 2014 at 29 september 2014

  Mooie kleurtjes zitten er in het palette, prachtige verpakking ook!

 • Reply
  Ellemieke
  29 september 2014 at 29 september 2014

  Aaah wat mooi, echt een mooi glanzend pigmentje!

 • Reply
  Sas
  30 september 2014 at 30 september 2014

  Staat je erg leuk! Ik vind het erg mooie kleurtjes, zeker iets wat ik zelf zou dragen

 • Reply
  Saskia
  30 september 2014 at 30 september 2014

  Fijne review. Bij mij precies hetzelfde: de kleuren krijg ik lastig op de foto. Toch krijg ik veel complimentjes als ik het draag :-)

  • Reply
   twintigennogwat
   30 september 2014 at 30 september 2014

   Wat leuk! Ja, het is een heel toegankelijk palette waar je veel kanten mee uit kan. Ik ben blij dat ik het gekocht heb :-)

 • Reply
  Femke
  30 september 2014 at 30 september 2014

  Wow, deze LE is mij helemaal ontgaan. Toch snel naar de Kruidvat om dit palette (hopelijk) nog te scoren. Vind de kleuren namelijk súpermooi.

 • Reply
  Roxanne
  11 oktober 2014 at 11 oktober 2014

  Mooie look heb je hiermee gemaakt! Ik vind de palettes persoonlijk een beetje tegenvallen.
  Roxanne plaatste onlangs.. The body shop wild argan oil body butterMy Profile

 • Reply
  Petra
  13 oktober 2014 at 13 oktober 2014

  de blauwe en roze tint vind ik een heel mooie combinatie, een beetje warm , maar ook klassieker…

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »