Instagram

Lifestyle Persoonlijk

Happy list #1

happy-list

Afgelopen januari publiceerde het CBS een nieuw onderzoek, waarin gekeken was naar de algehele tevredenheid van Nederlanders. Uit dit onderzoek bleek dat 85% van de Nederlanders eigenlijk best wel tevreden is met het leven. Ondanks dat praten we vaak over dingen die ons niet aanstaan, dingen die we anders of beter zouden willen, dingen die we willen veranderen, enzovoort. Ook ik heb hier last van en kan af en toe last hebben van een negatieve gemoedsrust. Een van de dingen die dan enorm helpen is het maken van een ‘happy list’: een lijst met dingen die me op dat moment blij en vrolijk maken. Zo’n lijstje zorgt dat je weer even met een andere blik kijkt naar kleine tegenslagen die op dat moment zo enorm groot lijken. Ik zal hier vanaf nu af en toe zo’n happy list publiceren, om je te inspireren en te zorgen voor een kleine glimlach! :-)

Wakker worden op zondagochtend en beseffen dat ik nog even niets hoef  * Een hete kop thee * Een goed boek lezen Mijn konijnen die lekker tegen elkaar aan liggen te slapen * Meerdere afleveringen van Breaking Bad kijken op een avond * Een schoon huis (het schoonmaken zelf daarentegen..) * Een nieuwe aflevering van The Blacklist * Een knuffel van vriendlief  * Wandelen door Eindhoven: een heerlijk thuisgevoel * Handgeschreven kaartjes krijgen en versturen * Verse bloemen op tafelBij andere mensen thuis in hun boekenkast kijken om te kijken wat ze in hun collectie hebben * Reizen door Zweden * Zonnige middagen * Thuiskomen na een lange dag * De radio aanzetten en het liedje horen dat in je hoofd zit! * Blueberry muffins

Wat mag er niet ontbreken op jouw happy list?

  • Reply
    Justine
    6 mei 2014 at 6 mei 2014

    Ah een leuke happy list! Ik maak er ook wel eens een. Heb tijdje terug een week lang elke dag 10 leuke dingen opgeschreven.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »