Instagram

Persoonlijk

Ik ben jarig!

life is a book

Hoera! Vandaag ben ik jarig en mag ik 25 kaarsjes uitblazen. Net als vorig jaar vier ik mijn verjaardag dit jaar in het prachtige Zweden, samen met mijn lief. Lekker op vakantie gaan is voor mij de ultieme manier om dit te vieren, want een feestje organiseren voor mijn verjaardag? No thanks! Eerder lazen jullie dat ik van M. alvast een prachtige Nikon D3200 cadeau kreeg voor mijn verjaardag. Mijn moeder gaf me mijn zanglessen voor komend jaar cadeau… dus dat voelt al enorm verwend!

Een dag als deze is een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. Ik haalde mijn masterdiploma en kon eindelijk ‘de wijde wereld’ in. Daarnaast startte ik eindelijk mijn eigen blog, iets dat ik al lang wilde doen. Eindelijk een plekje om mijn hersenspinsels de wereld in te sturen en mijn enthousiasme over mooie producten en ervaringen te delen.

keep calm 25

Ik heb een erg leuk en leerzaam jaar gehad met ups (uitstapjes, het halen van mijn diploma) en downs (scriptiestresssss!). Ik kan namelijk best een perfectionist zijn in sommige opzichten (wat zowel positief als negatief kan zijn) en kan me ook wel eens wat teveel zorgen maken over dingen. Ik probeer van deze momenten te leren en het om te draaien naar iets positiefs. Immers: stars can’t shine without darkness… toch?

Mijn doelen voor het komende levensjaar? Lekker blijven bloggen, meer bezig zijn met bewust (groen, gezond, etc.) leven, mezelf ontwikkelen op werkgebied, genieten van de momenten dat M. en ik echt even tijd samen hebben, vaker leuke dingen doen in plaats van stilletjes thuis zitten en het liefst wat uitstapjes naar mooie plekken in de wereld. Ik zie wel wat er op mijn pad komt. Ik ga de tweede helft van de twenties jaren in en daar heb ik heel veel zin in: the best is yet to come! En voor nu… heerlijk genieten van het prachtige Zweden!

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe posts? Volg me dan op Bloglovin’!

 • Reply
  Jolienne
  11 juli 2014 at 11 juli 2014

  Happy Birthday to you!

 • Reply
  Sas
  12 juli 2014 at 12 juli 2014

  Een dagje te laat (weinig online geweest i.v.m. verbouwing) maar zeker niet minder gemeend. Van harte gefeliciteerd, hopelijk heb je een leuke dag gehad :) En leuk je doelen voor aankomend jaartje

 • Reply
  Saskia
  14 juli 2014 at 14 juli 2014

  Alsnog van harte gefeliciteerd Amy!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »