Instagram

Beauty

NEW IN: NARS ORGASM BLUSH

Nars orgasm 2

Ik was al een hele tijd nieuwsgierig naar de blushes van Nars. Op verschillende blogs zag ik ze voorbij komen en las vaak dingen als ‘dit staat iedereen’ en ‘de blushes van Nars zijn echt een must-haves’! Nu ben ik geen ontzettende beautykenner, maar toch werd ik er wel benieuwd naar. Toen Manouk van Womanouk een tijdje terug in Londen was, kocht ze bij Selfridges deze variant voor me. Ik probeerde hem natuurlijk met veel interesse uit!

nars orgasm 7nars orgasm 1
De Nars blush is verpakt in een zwart, strak afgewerkt doosje met daarop witte letters die kenmerkend zijn voor het merk. Het doosje is plat en daarom goed stapelbaar en op te bergen. De bovenkant van de verpakking bevat een grote spiegel, wat altijd erg prettig is. Tussen het spiegeltje en de blush zelf zit een doorzichtige folie die ervoor zorgt dat de kleur niet afgeeft op het spiegeltje… handig! Een van de dingen waar Nars ook om bekend staat zijn de extravagante namen voor de producten. Een kleine greep uit de namen van hun blushes: Amour, Seduction, Sex Appeal en natuurlijk Orgasm.

nars orgasm 6
ORGASM
Nars Orgasm is een blush in de kleur oudroze, waar gouden glittertjes in verwerkt zijn. De blush bevat super veel pigment en geeft dus ook flink wat kleur af tijdens het opbrengen. Het is een beetje afhankelijk van het soort licht of je juist de oudroze kleur ziet of de shimmer die er doorheen verwerkt zit. Omdat de glittertjes erg duidelijk  zichtbaar zijn is het wel zaak de blush een beetje subtiel aan te brengen, want anders ben je al snel een en al glitter en shimmer.

nars orgasm 5nars orgasm 4

Zoals je hier ziet is hij soms heel duidelijk roze, en in ander licht weer juist heel erg glowy.

Ik ben heel erg blij met de aankoop van deze blush! De oudroze kleur vind ik prachtig en de gouden shimmer geeft een mooie glans in je gezicht, waardoor Nars Orgasm een blush en highlighter in één is. De producten van Nars kosten een paar centjes, maar dan heb je ook echt wat. Mocht je hem ergens zien liggen dan grijp je kans, want het is echt een aanwinst voor elke beautycollectie! Ik heb begrepen dat de Sleek Rose Gold blush een goed alternatief is voor deze blush en ook nog eens minder duur is. Dat is natuurlijk een uitstekende optie, maar zelf ben ik toch wel blij dat ik nu deze van Nars in mijn bezit heb! Nars Orgasm bevat 4,5 gram en kostte £22,50 bij Selfridges, wat omgerekend ongeveer €30,- is.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’!

 • Reply
  WOMANOUK
  26 mei 2014 at 26 mei 2014

  Ik heb ‘m vandaag ook op :)!

 • Reply
  iliveformydreams.com
  26 mei 2014 at 26 mei 2014

  Ziet er erg mooi uit!

 • Reply
  twinkelbella
  3 juni 2014 at 3 juni 2014

  Deze is zo mooi en staat ook op mijn verlanglijstje! Zelf gebruik ik heel veel sleek rose gold. Ze lijken een beetje op elkaar :-)

 • Reply
  iiiThinkPink
  3 juni 2014 at 3 juni 2014

  Prachtige blush!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »