Instagram

Beauty

Primark P.S. Love… Nagellak

primark-p-s-love-nagellak

Hoewel hordes vrouwen (én mannen) weglopen met budgetgigant Primark, moet ik eerlijk zeggen dat ik altijd mijn twijfels heb bij dit soort kledinggiganten. Vorige week kwam Manouk van Womanouk een dagje naar Eindhoven en wandelden we er toch even binnen. Toen ik rondstruinde op de afdeling met accessoires en make-up zag ik dit schattige doosje liggen en was mijn interesse gewekt. Note: ik probeer mijn nagels zo netjes mogelijk te lakken om de kleuren aan jullie te laten zien.. maar ben hier geen ster in. My bad!

primark-p-s-love-nagellak doosje

Het doosje bevat vier flesjes nagellak in blauw- en groentinten. Elk flesje heeft een inhoud van 6 ml. De kleurtjes hebben geen namen of kleurnummers, maar dat lijkt me ook niet interessant voor de prijs die je betaalt.

primark-p-s-love-nagellak
primark-p-s-love-nagellak blauw
De eerste kleur is een lichtblauwe, die ergens een licht vleugje paars lijkt te bevatten. Twee laagjes is genoeg om hem dekkend te krijgen, maar persoonlijk vind ik hem toch niet zo mooi. Mijn voorkeur neigt meer naar groen-, roze- of roodtinten.

primark ps love nagellak

Primark ps love nagellak lichtgroen

Deze variant is een vrolijke, lichte, turquoise kleur die ‘in het echt’ een stukje feller is dan de foto doet vermoeden. Een lekker zomers kleurtje! Een minpuntje aan deze kleur is dat hij wat streperig opdroogt, wat ik niet mooi vind. Hij is daarom ook niet overal even dekkend, maar als je twee dikke lagen aanbrengt is dat in principe voldoende.

primark-p-s-love-nagellak

primark-p-s-love-nagellak
De tweede groenige  lak is een donkere turquoise/ groenige kleur. Hij dekt prima met twee lagen en ik vind deze kleur erg mooi staan.

primark-p-s-love-nagellak glitter

primark P.S. Love 11

primark P.S. Love 7
De laatste variant is een doorzichtig lakje met paarse, groene en blauwe glittertjes. Best een grappig lakje, die ik zeker in combinatie met een van de andere kleuren zou gebruiken (zoals je hier op de tweede foto ziet). De glittertjes zijn bij het aanbrengen moeilijk evenredig te verdelen over de nagel, maar met twee lagen krijg je toch een grappig resultaat. Leuk voor een feestje!

Al met al ben ik niet ontevreden over dit setje nagellakjes. Hoewel de blauwe kleur niet echt mijn smaak is, dekt hij verder prima. De lichte turquoise kleur brengt niet mooi op, maar wellicht is dit te verhelpen met een extra laagje. Vooral de donkere turquoise/ groene kleur vind ik erg tof en ook het glitterlakje valt niet tegen. Daarnaast drogen ze erg snel en dat vinden we natuurlijk altijd een dik pluspunt. Wat wel tegenvalt: de geur. De lakjes geven een sterke en misschien wat penetrante geur af (ook als ze droog en wel op je nagels zitten), echt niet fijn. Ook chippen ze vrij snel, maar met een goede topcoat zal dat euvel makkelijk te verhelpen zijn. En daarnaast: de gemiddelde nagellak houdt bij mij toch nooit langer dan een dag of 2,3. Voor deze vier vrolijke kleurtjes betaalde ik €2,50. P.S. Love… nagellak is verkrijgbaar bij Primark.

 • Reply
  thesweetlittlemonster
  22 mei 2014 at 22 mei 2014

  Mooie kleurtjes!

 • Reply
  iliveformydreams.com
  23 mei 2014 at 23 mei 2014

  Leuk! Ik koop er eigenlijk alleen maar kleding…

 • Reply
  Daniëlle
  24 mei 2014 at 24 mei 2014

  Ik heb nog nooit nagellak gekocht bij de Primark, maar toch een aanrader?

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »