Volg me op Instagram

Volg jij me al?

Over de site

Begin 2014 creëerde ik dit plekje op het internet waar ik kan schrijven over al mijn interesses. Ik startte deze blog omdat ik houd van schrijven, interesse heb in technologie en internet en al jaren zelf diverse blogs las. Deze ingrediënten resulteerden in Twintig en nog wat.

Een persoonlijke lifeblog met daarop artikelen over boeken, lifestyle, reizen, interieur, mijn grote liefde voor Zweden en van alles wat de twintiger van nu bezig houdt (en in ieder geval mijzelf). Vrouwen in de leeftijd van ongeveer 20 tot 35 jaar oud vormen de doelgroep van deze blog. In de series Twintiger aan het woord en Twintigers Vertellen laat ik hen aan het woord en vertellen ze zelf over hun ambities en dromen.

Twintig en nog wat wordt één tot meerdere keren per week voorzien van nieuwe artikelen die met liefde worden geschreven. Ik hoop dan ook dat je veel plezier beleeft aan het lezen hiervan. De foto’s op deze blog worden gemaakt met een iPhone 7 en een Nikon D3200. Contact met me opnemen kan altijd, kijk daarvoor even op de contact pagina.

Disclaimer
Op Twintig en nog wat zie je soms artikelen die zijn voortgekomen uit een samenwerking met bedrijven of uitgeverijen die aansluiten bij mij of mijn blog. Openheid en eerlijkheid vind ik belangrijk en daarom vermeld ik het altijd wanneer ik samenwerk met een bedrijf of wanneer ik een product of boek ontvangen heb.

Alle artikelen op Twintig en nog wat zijn door mij geschreven. De artikelen op deze blog zijn geschreven vanuit persoonlijke ervaring en kunnen derhalve onvolledigheden bevatten. Kom je deze tegen of wil je iets anders aan me kwijt? Stuur me dan gerust een berichtje via een van de verschillende contactmogelijkheden.

De foto’s op deze blog zijn door mij gemaakt en bewerkt, tenzij anders vermeld. Het is daarom niet toegestaan om dit materiaal te gebruiken zonder mijn toestemming of een bronvermelding.

    Leave a Reply

    CommentLuv badge

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.