Contact

Contact opnemen?

Heb je een vraag, een opmerking of wil je iets anders leuks delen naar aanleiding van een artikel op deze site? Ik vind het super leuk als je een berichtje stuurt! Vul onderstaand formulier in, of stuur me een mailtje via amy [@] sommarmorgon.com. Laat gerust ook je social media account achter in je bericht. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Wat ik wel eens jammer vind, is dat ik altijd mijn best doe om uitgebreid te antwoorden en ik dan geen berichtje meer terug krijg. Dus.. laat je me weten of je iets aan mijn antwoord hebt gehad? Dat zou ik enorm waarderen!

Voor adverteerders

Sommarmorgon.com is een snelgroeiende reisblog die gefocust is op het delen van tips voor een reis naar Scandinavië. De site heeft als doel haar lezers te informeren over zaken als stedentrips, wandelroutes en overnachtingsplekken! Maar ook typisch Zweedse gebruiken en andere ervaringen waar de lezer iets van kan leren.. Alle artikelen zijn geschreven vanuit mijn persoonlijke ervaring. Meer weten? Bekijk de pagina ‘Over Sommarmorgon.com’.

Heb je vragen of opmerkingen over een mogelijke samenwerking in de vorm van een review, advertorial, barterdeal, een winactie of iets anders? Of heb je een samenwerkingsvoorstel dat past bij sommarmorgon.com? Laat het me dan zeker weten, via onderstaand formulier of via amy [@] sommarmorgon.com. Vraag vrijblijvend naar de mediakit en mogelijkheden.

N.B. Sommarmorgon.com staat niet open voor linkruil.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info