CONTACT

Contact opnemen?

Heb je een vraag, een opmerking of wil je iets anders leuks delen naar aanleiding van een artikel op deze site? Ik vind het super leuk als je een berichtje stuurt! Vul onderstaand formulier in, of stuur me een mailtje via amy [@] sommarmorgon.com. Laat gerust ook je social media account achter in je bericht. Ik probeer altijd zo snel mogelijk te antwoorden.

Voor adverteerders

Sommarmorgon.com is een travelblog met een persoonlijk tintje. De site heeft als doel haar lezers te informeren over interessante reisbestemmingen in de wereld en lifestyle onderwerpen. Uiteraard met een persoonlijke touch, zodat de content herkenbaar is en lezers zich erin kunnen herkennen.

Heb je vragen of opmerkingen over een mogelijke samenwerking in de vorm van een review, advertorial, een winactie of iets anders? Of heb je een samenwerkingsvoorstel dat past bij sommarmorgon.com? Laat het me dan zeker weten, via onderstaand formulier of via amy [@] sommarmorgon.com. Vraag vrijblijvend naar de mediakit en mogelijkheden.

N.B. Sommarmorgon.com staat niet open voor linkruil.

Luister naar The Swedest Thing Podcast
Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info