Instagram

The Swedest Thing Seizoen 3

Op deze pagina vind je de shownotes van alle afleveringen van seizoen 3 van The Swedest Thing.

Aflevering 1: Over trouwen en wonen in Zweden, en een onverwachte persreis naar Skåne

Na seizoen 2 bleef het even stil.. dus tijd om bij te praten! In deze eerste aflevering van seizoen 1 vertellen we wat ons bezig gehouden heeft in de afgelopen maanden. En dat was een heleboel! Amy trouwde in en verhuisde naar Zweden én Heidi ging onverwachts op persreis naar Zweden.

Meer lezen? Bekijk dan eens deze artikelen:

Trouwen in Zweden - onze voorbereidingen en tips
Groeten uit Göteborg // deel 1
Ontdek Skåne

Aflevering 2: De Zweedse Koninklijke familie

Een aflevering met een beetje blauw bloed! We hebben het namelijk over de Zweedse koninklijke familie! Wist je dat prins Carl-Philip ooit de kroonprins was van Zweden, maar nu niet meer? We leggen uit hoe dat precies zit. En wist je dat er een linkje is tussen de prinsessentaart en een Belgische koningin? Ook zijn er linkjes tussen de Zweedse en de Nederlandse royals. Je hoort het allemaal in aflevering 2 van The Swedest Thing!

Aflevering 3: Reis met ons mee naar Malmö!

In deze aflevering reizen we af naar Malmö. Deze stad wordt nog wel eens over het hoofd gezien als reisbestemming, maar dat vind ik onterecht. Deze dynamische en multiculturele stad heeft een speciaal plekje in mijn hart. Het combineert oud en nieuw: van een oud kasteel tot de moderne wolkenkrabber Turning Torso. In deze aflevering delen Heidi en ik onze favoriete plekjes in deze Zuid-Zweedse stad met je.

Meer lezen? Bekijk dan eens deze artikelen:

Tips voor een Citytrip Malmö
Restaurant Saltimporten Canteen
Kitchen & Table + Skybar Malmö

Aflevering 4: Winter(activiteiten) in Zweden

In deze aflevering van de podcast zakken de tempaturen onder nul en kijken we naar een besneeuwd Zweeds landschap, want we hebben het over winter(activiteiten) in Zweden. We bespreken de leukste activiteiten die je kunt doen, vertellen meer over populaire skigebieden en meer!

Beluister de afleveringen hieronder via Soundcloud:

Translate »