Instagram

Hej! – Over mij

Roadtrip Zuid-Noorwegen en West-Zweden

Sommarmorgon. Het Zweedse woord voor zomerochtend. Een van mijn favoriete momenten, bij voorkeur wanneer ik zelf daadwerkelijk in Zweden ben. Of ergens anders; waar mijn ambitie en reislust me dan ook brengt. Welke momenten maken jou gelukkig?

Ik ben Amy, 30 jaar en afkomstig uit het zuiden van Nederland. Vier jaar lang schreef ik artikelen op Twintigennogwat.nl. In die jaren leerde en deelde ik veel. Maar mijn leven en interesses veranderden. Het werd tijd voor iets nieuws, een nieuwe richting. In 2018 besloot ik over te stappen op een nieuw domein. Zo ontstond sommarmorgon.com. De oude content is gebleven en kun je nog steeds lezen, maar de focus is veranderd: Scandinavië, reizen, outdoor.

Amy op Ameland

Over Sommarmorgon.com

Op elfjarige leeftijd was ik voor het eerst in Zweden. Ik werd verliefd op het land en tien jaar later (in 2010) kreeg ik de kans om naar Stockholm te verhuizen voor mijn studie. De liefde werd tijdens die studieperiode in Stockholm alleen maar sterker en ik begon een blog om over mijn avonturen in Zweden te schrijven. Helaas staan die stukken niet meer online, mijn liefde voor Zweden bleef. Ik bezoek het land als het even kan meerdere keren per jaar. De bossen, de meren, de cultuur, de taal: er is geen enkel aspect waar ik niet van houd. Ik vertel je daarom graag meer over het land en haar prachtige natuur in mijn artikelen. Zo hoop ik je te inspireren ook eens naar Scandinavië af te reizen en dit gebied zelf te ontdekken.

Hoewel ik nog steeds gek ben op Zweden, heb ik de afgelopen jaren ook gemerkt dat het reizen naar talloze andere bestemmingen mij ook heel erg gelukkig maakt. Het prachtige Lissabon ontdekken, toeren door het zonnige Californië, hiking in Noorwegen, you name it. En ook die ervaringen deel ik graag met je. Mijn site heeft daarom als doel om lezers te informeren over interessante reisbestemmingen en hiking routes in de wereld. Uiteraard met een persoonlijke touch, zodat de content herkenbaar is en lezers zich erin kunnen herkennen. Wie weet heb je nog eens wat aan mijn tips?

Samenwerken?
Heb je interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Liefs, Amy

 

Volg je mij al via social media? Ik ben actief op deze netwerken!

Bloglovin’TwitterInstagram

Translate »