Volg me op Instagram

Volg jij me al?

Hej! – Over mij

Citytrip Luxemburg - Amy en plateau du saint-esprit

Sommarmorgon. Het Zweedse woord voor zomerochtend. Een van mijn favoriete momenten, bij voorkeur wanneer ik zelf daadwerkelijk in Zweden ben. Of ergens anders; waar mijn ambitie en reislust me dan ook brengt. Welke momenten maken jou gelukkig?

Ik ben Amy, 28 jaar en afkomstig uit het zuiden van Nederland. Vier jaar lang schreef ik artikelen op Twintigennogwat.nl. In die jaren leerde en deelde ik veel. Maar mijn leven en interesses veranderden. Het werd tijd voor iets nieuws, een nieuwe richting. En zo ontstond sommarmorgon.com.

Over Sommarmorgon.com

Op elfjarige leeftijd was ik voor het eerst in Zweden. Ik werd verliefd op het land en tien jaar (in 2010) later kreeg ik de kans om naar Stockholm te verhuizen voor mijn studie. De liefde werd tijdens die studieperiode in Stockholm alleen maar sterker en ik begon een blog om over mijn avonturen in Zweden te schrijven. Helaas staan die stukken niet meer online, mijn liefde voor Zweden bleef. Ik bezoek het land als het even kan meerdere keren per jaar. De bossen, de meren, de cultuur, de taal: er is geen enkel aspect waar ik niet van houd. Ik vertel je daarom graag meer over het land in mijn artikelen. Zo hoop ik je te inspireren ook eens naar Scandinavië af te reizen en dit gebied zelf te ontdekken.

Hoewel ik nog steeds gek ben op Zweden, heb ik de afgelopen jaren ook gemerkt dat het reizen naar talloze andere bestemmingen mij ook heel erg gelukkig maakt. Het prachtige Lissabon, het zonnige Californië, you name it. En ook die ervaringen deel ik graag met je. Wie weet heb je nog eens wat aan mijn tips?

En dit ben ik!

Ik stelde mijzelf hierboven al even kort voor, maar natuurlijk is er nog wel wat meer te vertellen. Want ik reis niet alleen graag naar Zweden, ook ben ik erg happy in mijn hometown Eindhoven. Mijn baan als marketeer bij een IT bedrijf maakt me happy en ik ben daarin ambitieus: ik wil graag blijven leren en groeien! Ik houd van uitdaging en nieuwe ontdekkingen.

Ik lees graag boeken en houd van een goede serie op zijn tijd. Ik probeer een goede bijdrage te leveren aan het milieu door zo groen mogelijk te leven en geen vlees te eten, maar ben ook hartstochtelijk Apple fan en loop het liefst rond met het nieuwste model iPhone in mijn hand. Mijn rust vind ik als ik in de natuur ben of wanneer ik lekker losga op de golfbaan of in de sportschool. Muziek zit in iedere vezel van mijn lijf: ik houd van zingen en bezoek graag concerten in iedere vorm (van pop tot rock en van jazz tot klassiek). Ook bezoek ik graag wedstrijden van ‘mijn’ voetbalclub PSV, maar zit ik ook graag in het theater voor een mooi toneelstuk. Een veelzijdig palet aan interesses dus.

Al die interesses vind je terug op mijn site. Ik deel het graag met je als ik iets tegenkom of doe dat ik leuk vond. Ik vind het leuk als je (via welk kanaal dan ook) een reactie achterlaat, maar voel je vrij om het slechts bij lezen te laten.

Samenwerken?
Heb je interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Liefs, Amy

 

Volg je mij al via social media? Ik ben actief op deze netwerken!

Bloglovin’TwitterInstagram