Instagram

Hej! – Over mij

Roadtrip Zuid-Noorwegen en West-Zweden

Sommarmorgon. Het Zweedse woord voor zomerochtend. Een van mijn favoriete momenten, bij voorkeur wanneer ik zelf daadwerkelijk in Zweden ben. Of ergens anders; waar mijn ambitie en reislust me dan ook brengt. Welke momenten maken jou gelukkig?

Ik ben Amy, 31 jaar en sinds 2014 houd ik met veel plezier mijn blog bij. Vier jaar lang deed ik dat op de site twintigennogwat.nl, waar je persoonlijke stukken kon lezen, maar ook boekrecensies en mijn liefde voor Zweden en reizen. Dat laatste nam een steeds grotere plek in op de site en ik vond de naam van de site steeds minder passend. In 2018 veranderde ik daarom van koers: mijn reisblog sommarmorgon.com was geboren. De oude content is gebleven en kun je nog steeds lezen, maar de focus is veranderd.

Op Sommarmorgon.com vind je mijn ervaringen en tips voor een vakantie in Scandinavië, andere reizen en outdoor ervaringen. Denk aan stedentrips, prachtige hiking routes, overnachtingsplekken en must-visit plekken!

Amy op Ameland

Over Sommarmorgon.com

Op elfjarige leeftijd was ik voor het eerst in Zweden. Ik werd verliefd op het land en tien jaar later (in 2010) kreeg ik de kans om naar Stockholm te verhuizen voor mijn studie. De liefde werd tijdens die studieperiode in Stockholm alleen maar sterker en ik begon een blog om over mijn avonturen in Zweden te schrijven. Helaas staan die stukken niet meer online, mijn liefde voor Zweden bleef. Ik bezoek het land als het even kan meerdere keren per jaar. De bossen, de meren, de cultuur, de taal: er is geen enkel aspect waar ik niet van houd. Ik vertel je daarom graag meer over het land en haar prachtige natuur in mijn artikelen. Zo hoop ik je te inspireren ook eens naar Scandinavië af te reizen en dit gebied zelf te ontdekken.

Hoewel ik nog steeds gek ben op Zweden, heb ik de afgelopen jaren ook gemerkt dat het reizen naar talloze andere bestemmingen mij ook heel erg gelukkig maakt. Ook ben ik steeds meer veranderd van een stadsmeisje naar een outdoor liefhebber. Wandelschoenen aan en de bergen in!

Hiken in het ruige Noorwegen, het prachtige Lissabon ontdekken, toeren door het zonnige Californië, you name it. Ook die ervaringen deel ik graag met je. Mijn site heeft daarom als doel om lezers te informeren over interessante reisbestemmingen en hiking routes in de wereld. Uiteraard met een persoonlijke touch, zodat de content herkenbaar is en lezers zich erin kunnen herkennen. Wie weet heb je nog eens wat aan mijn tips?

Samenwerken?
Heb je interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Liefs, Amy

Volg je mij al via social media? Sommarmorgon.com is actief op deze netwerken!

Bloglovin’

Instagram

Facebook

Translate »