Over Sommarmorgon.com

Roadtrip Zuid-Noorwegen en West-Zweden

Sommarmorgon. Het Zweedse woord voor zomerochtend. Een van mijn favoriete momenten, bij voorkeur wanneer ik zelf daadwerkelijk in Zweden ben. Of ergens anders; waar mijn ambitie en reislust me dan ook brengt. Welke momenten maken jou gelukkig?

Hoi, wat leuk dat je er bent!

Ik ben Amy, 32 jaar, getrouwd met Maurice en en samen met onze Australian Shepherd pup genaamd Siggy, wonen we in het zuiden van Nederland. Sommarmorgon.com is sinds begin 2018 mijn plekje op het internet waarop ik mijn liefde voor Zweden, Scandinavië en outdoor avonturen met je deel. Je leest hier over mijn ervaringen en tips voor jouw reis naar Scandinavië. Denk aan stedentrips, hotspots, prachtige hiking routes, overnachtingsplekken en must-visit plekken! Maar ook typisch Zweedse gebruiken en andere ervaringen waar je iets van kunt leren. En kom ik op een andere mooie bestemming, dan deel ik die ook wel eens met je. Maar mijn focus ligt echt in het noorden van Europa.

Bloggen deed ik trouwens al eerder. Sinds 2014 heb ik vier jaar de blog twintigennogwat.nl gerund, waar je persoonlijke stukken kon lezen, maar ook boekrecensies en mijn liefde voor Zweden en reizen. Dat laatste nam een steeds grotere plek in op de site en ik vond de naam van de site steeds minder passend. In 2018 veranderde ik daarom van koers: mijn reisblog sommarmorgon.com was geboren. De oude content is gebleven en kun je nog steeds lezen, maar de focus is veranderd.

Amy op Ameland

Over mijn liefde voor Zweden en reizen

Op elfjarige leeftijd was ik voor het eerst in Zweden. Ik werd verliefd op het land en tien jaar later (in 2010) kreeg ik de kans om naar Stockholm te verhuizen voor mijn studie. De liefde werd tijdens die studieperiode in Stockholm alleen maar sterker en ik begon een blog om over mijn avonturen in Zweden te schrijven. Helaas staan die stukken niet meer online, mijn liefde voor Zweden bleef. Ik bezoek het land als het even kan meerdere keren per jaar. In 2021 woonden we zelfs een periode in Göteborg! De bossen, de meren, de cultuur, de taal: er is geen enkel aspect waar ik niet van houd. Ik vertel je daarom graag meer over het land en haar prachtige natuur in mijn artikelen. Zo hoop ik je te inspireren ook eens naar Scandinavië af te reizen en dit gebied zelf te ontdekken.

Hoewel ik nog steeds gek ben op Zweden, heb ik de afgelopen jaren ook gemerkt dat het reizen naar talloze andere bestemmingen mij ook heel erg gelukkig maakt. Ook ben ik steeds meer veranderd van een stadsmeisje naar een outdoor liefhebber. Wandelschoenen aan en de bergen in!

Hiken in het ruige Noorwegen, het prachtige Lissabon ontdekken, toeren door het zonnige Californië, you name it. Ook die ervaringen deel ik graag met je. Mijn site heeft daarom als doel om lezers te informeren over interessante reisbestemmingen en hiking routes in de wereld. Uiteraard met een persoonlijke touch, zodat de content herkenbaar is en lezers zich erin kunnen herkennen. Wie weet heb je nog eens wat aan mijn tips?

Affiliate links

In sommige artikelen op sommarmorgon.com vind je affiliate links. Dit zijn speciale links vanaf sommargon.com naar de website van een adverteerder. Ik link naar producten of diensten en wanneer jij via deze link een bestelling plaatst of een service boekt krijg ik daar een hele kleine commissie op. Dit terwijl het jou geen cent extra kost. Ik raad alleen producten en diensten aan waar ik 100% achter sta. Uiteraard beïnvloeden deze links mijn mening niet, maar het zorgt er wel voor dat ik deze website kan laten bestaan. Je steunt met je aanschaf dus Sommarmorgon.com, zodat ik jou kan blijven voorzien van gratis artikelen!

Is er sprake van affiliate links in een artikel, dan zal ik dat altijd rechtsonder in het artikel vermelden. Is er sprake van een post waarbij ik spullen ontvang of waarvoor ik echt betaald word, dan staat dit rechtsboven vermeld. Zo is het altijd transparant voor jou met wat voor artikel je te maken hebt.

Samenwerken?
Heb je interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Neem dan contact met me op via de contactpagina.

Liefs, Amy

Volg je mij al via social media? Sommarmorgon.com is actief op deze netwerken!

Bloglovin’

Instagram

Facebook

Luister naar The Swedest Thing Podcast
Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info