Photo Diary #5: All things seem possible in May

photo diary mei2

Ho stop, kan iemand even de tijd stop zetten? We zitten alweer bijna op de helft van het jaar 2015! Sterker nog: stiekem was ik echt totaal niet bezig met het feit dat we ons alweer naar juni begaven, vandaar dat dit artikel pas vandaag online komt (en juni is toch echt al even bezig). Vandaag wil ik namelijk samen met jullie terugkijken op de mooie momenten van de maand mei. Kijk je mee naar mijn photo diary?

photo diary may 3

Sushi is always a good idea
We begonnen de maand met een avondje sushi eten. Gewoon, omdat we geen zin hadden om te koken. Meer uitleg heb je niet nodig toch, sushi kan altijd! ;-)

mei-1

Zee <3
Mei was wat planning betreft een hele rare maand. Naast een hele grote berg werk die er elke dag op kantoor op me lag te wachten, waren er ook veel vrije dagen. Tijdens een van die vrije dagen besloten we met vrienden naar zee te gaan. We bezochten Sea Life in Scheveningen en waaiden lekker uit op het strand. Wat een ontzettend fijne en relaxte dag was het, echt genieten!

photo diary may 2

Colour the world..
Of je huiskamer natuurlijk. We brachten een stukje Finland in huis door middel van een kleurtje uit de Balancing Finland. Het is een hele lichte pastelkleur geworden die het midden houdt tussen groen, grijs en blauw. En wat ben ik er nog altijd blij mee; regelmatig als ik de woonkamer binnenkom word ik nog helemaal blij van de frisse sfeer die het de kamer heeft gebracht.

photo diary may 5

Heerlijk.. cider
Ik drink eigenlijk bijna nooit alcohol, want een wijntje op zijn tijd vind ik wel lekker maar echt wild word ik er niet van. Wat ik dan wel weer erg graag drink is cider. En hoewel ik het in Nederland langzaam aan vaker tegenkom, is cider in Zweden een stuk beter te verkrijgen. Altijd als ik in Zweden ben neem ik een selectie mee van verschillende merken en smaken om door het jaar heen op te drinken. Dit was het laatste exemplaar dat in de koelkast lag en meteen ook het lekkerste. Appelcider met vlierbessen en limoen: heel zacht van smaak en toch lekker fris. Deze gaat komende zomer weer mee terug naar Nederland!

Londenfavorites

Liefs uit Londen
Als ik het over de maand mei heb kan Londen natuurlijk niet ontbreken. Met Pinksteren gingen M. en ik 4 dagen op pad om Londen te verkennen met als hoogtepunt Guus Meeuwis in de Royal Albert Hall. Ik kan je vertellen dat Londen gedurende deze trip definitief mijn hart gestolen heeft. En hoewel ik tijdens mijn tripje in maart voornamelijk vet gegeten heb, kwam dat deze keer helemaal goed. Grieks Restaurant Santorini aan Moscow Road overtrof alle Griekse restaurants waar ik ooit geweest ben (top top top!) en de kip van Nando’s en de bagels in Camden Town waren ook lucky shots.. Yep, Londen blijkt ook een geweldige stad voor foodies!

photo diary may 4

New shoes
Ooit was ik helemaal geen schoenenmeisje.. sterker nog: ik had er nooit budget voor dus had altijd maar 2 paar schoenen die echt goed waren (echt? ja echt!). Sinds dit jaar merk ik echter dat ik het stiekem toch best leuk vind om wat keuze te hebben, dus is mijn collectie ietsjes vergroot. Toen ik deze leuke laarsjes bij Sasha trof kocht ik ze meteen, want handig voor naar het werk waar ik geen sneakers mag dragen. Nog even oefenen op de hakken, maar dat komt ongetwijfeld goed.

photo diary may

Birthday dinner
Eind mei vierden we de verjaardag van mijn lief, die de mooie leeftijd van 36 (for real.. yep!) bereikte. We gingen naar een foodbar, waar je steeds kleine gerechtjes bestelt. Ze zijn groter dan tapas en net iets ‘aparter’. Zo zag ik onder meer oesters op de kaart staan en aangezien ik daar dol op ben kon ik de verleiding niet weerstaan. Zo lekker!

mei-5

Blogfair 
Vorige week zondag bezocht ik met een groep hele leuke meiden de MTV presents Presents Blog Fair by ilovefashionbloggers. Samen met Evelien, Marlot, Carola en Shanti reisde ik af naar Amsterdam, waar Deisy al op ons wachtte. Samen bezochten we de blogfair die, afgezien van een interessante Q&A met onder andere Serena van Beautylab (wat een leuke meid!) wat mij betreft een beetje tegenviel. Dit kwam vooral doordat er weinig stands waren en let’s be honest… zo’n enorme fashionchick ben ik niet. Het ging mij echt meer om de gezelligheid en dat zat wel goed.. dus zo werd het alsnog een super leuke dag!

Hoe heb jij de maand mei beleefd? En wat zijn je plannen voor de maand juni?

Delen:

7 Reacties

 1. 6 juni 2015 / 6 juni 2015

  Wat een mooi kleurtje voor op de muur! Fijne foto’s van afgelopen maand. Heerlijk 4 daagjes London! Ik ben er nog nooit geweest helaas, lijkt me wel echt geweldig!

 2. Deisy
  6 juni 2015 / 6 juni 2015

  Je hebt er een prachtig overzicht van gemaakt meis, ik zit nu te stuiteren van je mooie momenten die je allemaal hebt mogen meemaken in mei. Die schoenen zijn trouwens prachtig en wat fijn dat je het zo leuk in Londen hebt gehad en daar mooie restaurantjes hebt ontdekt. Die ga ik wel even opslaan voor mijn volgende trip naar Londen ;-) X

  • 6 juni 2015 / 6 juni 2015

   Oja vond het ook super om jullie allemaal te mogen ontmoeten. Wat ben je toch een lieve dame <3

 3. 7 juni 2015 / 7 juni 2015

  Lijkt me een heerlijke maand! Yaay, Londen, volgens mij herken ik dat winkeltje zelf… Nothing Hill? En oooh, mooi kleur van verf voor je huiskamer :)

 4. Lieke
  7 juni 2015 / 7 juni 2015

  Een overzichtje om vrolijk van te worden!
  Was Sealife leuk? Ik kom wel vaker in de buurt van Scheveningen, maar ben er nog nooit geweest!
  Die oesters zien er goed uit. Ik heb ze nog nooit gegeten. Misschien toch eens doen. ;)
  En fijn dat jullie het zo gezellig hebben gehad op de Blogfair. Altijd leuk om met bloggers onder elkaar te zijn. :)

  • twintigennogwat
   7 juni 2015 / 7 juni 2015

   Ja, sealife is best leuk om eens doorheen te lopen. Zeker met kinderen is het leuk! Enne.. oesters moet je zeker eens proberen! ;-)

 5. 11 juni 2015 / 11 juni 2015

  Wat een heerlijke maand. Die laatste foto ziet er super gezellig uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder