Photo Diary #17: Life’s full with happiness and tears

Photo Diary #17

Hi allemaal! Daar ben ik weer! Ik was behoorlijk afwezig op mijn blog deze maand, veel meer dan ik zelf graag had gewild. Mei was dan ook een hele rare maand, waarin spanning en verdriet hand in hand gingen met ultiem geluk en ontspanning. Het was de maand waarin ik in hele korte tijd afscheid moest nemen van allebei mijn konijnen (jawel, allebei), waarin mijn voetbalclub de landstitel pakte en waarin ik op uitnodiging van bureau Visit Sweden een onvergetelijke reis maakte naar Zuid-Zweden. Het was dus een bewogen maand vol met happiness and tears, vervelende en prachtige gebeurtenissen. Ik ga je vandaag aan de hand van mijn maandelijkse photo diary meenemen door die maand. Kijk je mee?

Photo Diary 17 - Golf

Mei begon heel fijn, met enkele vrije dagen in verband met feestdagen. Op 5 mei was het prachtig weer en we besloten te gaan golfen. Bijzonder goed ging het niet, maar dat maakte niet uit… ik vind het heerlijk om mijn hoofd leeg te maken terwijl ik over de baan loop en wat ballen weg mep.

Photo Diary 17 - PSV

8 mei 2016, het is een datum die ik niet snel meer vergeet. ‘Mijn’ voetbalcluppie werd landskampioen! Ik vond het zo enorm spannend, kon nauwelijks geloven dat het nog echt zou gaan gebeuren. Uiteindelijk hebben we flink gefeest in de stad.. wat was dat heerlijk! We kunnen er weer een jaar tegenaan! ;-) Oh en ik vind het nog steeds mooi dat zulke feestjes gevierd kunnen worden in Eindhoven, zonder één onvertogen woord of knokpartijtje. Love my city!

Photo Diary 17 - BBQ

Spontane barbecue met friends vanwege het fijne weer! We verzamelden wat dingetjes bij elkaar en hadden vooral een hele leuke avond met zijn allen. Love it!

Photo Diary 17 - Amy wandeling2

Tijdens mijn lunchpauze naar buiten om even een rondje te wandelen… zo fijn! Ik word zelfs een beetje onrustig als ik de hele dag binnen achter mijn computer zit. Wie kent dat, het gevoel dat je echt even naar buiten wil voor wat beweging? Daarnaast ben ik best blij met hoe mijn huid er de laatste tijd uitziet (natuurlijk met make-up hier, maar dan nog). 1-0 tegen de acne!

Photo Diary 17 - Liefmans

Borrelen met mijn team, vanwege het ingaande zwangerschapsverlof van een van mijn collega’s. Gezellig! Ik dronk dit voor het eerst en hoewel ik het best lekker vond, is het toch iets te zoet naar mijn smaak. Maar wel een fris zomerdrankje!

Photo Diary 17 - Shoppen

Shoppen! Vorig jaar vond ik de zomercollecties die in de winkels hingen maar lastig en kon ik niet echt slagen. In mijn kledingkast hangt dan ook voornamelijk veel ouder spul als het op zomerkleding aankomt. Tijd om daar wat verandering in te brengen! Ik scoorde wat shirtjes bij Tommy Hilfiger en Maison Scotch. Zo leuk, weer bijna helemaal summerproof!

Photo Diary 17 - Dwangvoeding

Tja, wat kan ik er nog over zeggen? Toen begon de ellende. Eerst konijn Guus dat ineens niet meer wilde eten en binnen no time aftakelde. Je kon er hier alles over lezen. Een periode van veel stress en spanning brak aan. Helaas lukte het ons ondanks veel medicatie en zorg niet om Guus bij ons te houden en hij overleed. Ik was heartbroken. Maar veel tijd om erbij stil te staan was er niet, want ineens stopte ook konijn Bobbie met eten. We begonnen met haar te dwangvoeren en aanvankelijk leek dat te werken…

BobbieSneeuw

…maar helaas, de situatie werd toch niet beter. Van zondag tot en met woensdag zijn we elke dag bij de dierenkliniek geweest, waar zij werd opgenomen om ervoor te zorgen dat ze geregeld haar medicatie kon krijgen. Het mocht niet baten want op woensdag 25 mei, een paar dagen na het overlijden van konijn Guus, is ook Bobbie overleden. Het nieuwe virus RHD2 is de waarschijnlijke oorzaak. Zo gek, een paar dagen ervoor had ik twee (kerngezonde) konijnen rondhuppelen in de tuin en ineens.. allebei weg.

Lieve Guus en Bobbie

Mijn lievelingetjes. De dag dat ik deze blogpost schrijf heb ik de urn met hun as binnen gehad. Dat soort dingen blijven moeilijk en M. heeft het hok en de ren opgeruimd omdat ik dat nog niet kon. Waar ik echter zo enorm boos over ben is dat er verschillende mensen waren die zeiden: ‘why would you care, het zijn maar konijnen’. REALLY?! Deze twee beestjes waren mijn alles. Konijnen zijn zó intelligent en je kunt ze zoveel leren. Ze liepen me overal achterna en waren echt mijn vriendjes. Please, maak NOOIT zulke opmerkingen tegen iemand.. not cool.

Malmo garden show_ photo diary

Gelukkig stond er ook iets leuks op het programma. En dat kwam echt precies op tijd, want ik had het echt even nodig om mijn koppie leeg te maken. Visit Sweden nodigde mij uit voor een reis naar Malmö en de regio Skåne, waar ik onder andere de Malmö Garden Show bezocht (waar ik bovenstaande awesome tuin spotte). Het werd een onvergetelijke reis, waar je al een kleine impressie van op Instagram kon zien. Er komt heel binnenkort een uitgebreide vlog aan en ik deel binnenkort graag ook wat mooie foto’s met jullie.

Photo Diary 17 - Skåne

Deze gele velden met koolzaad zie je overal langs de wegen. Het wordt vooral gebruikt voor de industrie, maar meer en meer wordt het ook gebruikt voor consumptie. Voorheen was dat niet zo populair maar het komt steeds meer op, zo liet ik mij vertellen. Ik vind vooral het uitzicht echt schitterend: gele velden, met hier en daar een (wit met) rood huis.. zo gaaf!

Photo Diary 17 - Malmö

Malmö is zo waanzinnig mooi, dat wist ik van tevoren echt niet! Het is een hele groene stad, maar veel aandacht voor food, kunst en cultuur. De stad is helemaal ingericht op fietsers en daar wordt dan ook flink gebruik van gemaakt. En als je de stad even beu bent, ben je in een paar seconde op het strand. Heerlijk toch?

Photo Diary 17 - Cadeaus

Op zondagavond laat was ik weer thuis en toen was het op maandag tijd voor verjaardagscadeautjes voor de Mr.! We vierden het klein dit jaar, maar vrijdag hebben we nog een klein feestje thuis met wat vrienden en familie. Gezellig!

Zo, dit was mijn maand alweer. Heel gek, met alle ups en downs. Maar de reis naar Malmö en Skåne ga ik nooit meer vergeten, wat was het prachtig en wat heb ik ervan genoten! Je gaat er nog heel veel van terug zien komen op mijn blog want binnenkort volgt dus mijn tweede (ever) vlog! Nu al benieuwd naar jullie reacties! Nu ready for juni.. op naar de zomer!

Wat waren jouw highlights van de maand mei? En heb je leuke plannen voor juni? Geniet ervan!

Delen:

6 Reacties

 1. 1 juni 2016 / 1 juni 2016

  Oh, wat ontzettend verdrietig van je konijntjes. Hele dikke, warme knuffel voor jou. <3

 2. 2 juni 2016 / 2 juni 2016

  Mei is zo te zien inderdaad een gekke maand geweest voor jou! Leuke dingen en minder leuke dingen kwamen allemaal door elkaar heen.

 3. 2 juni 2016 / 2 juni 2016

  Ach, wat sneu joh dat allebei je konijnen zijn overleden. Logisch dat je daar kapot van bent, had ik een paar jaar geleden ook toen 1 van mijn katten onverwachts overleed.
  Leuk trouwens dat je door Visit Sweden was uitgenodigd om naar Malmö te gaan! Wij vertrekken over een dikke week richting Zweden en het begint nu toch wel erg te kriebelen!

 4. 3 juni 2016 / 3 juni 2016

  Die opmerking over je konijntjes kan inderdaad echt niet.. Ik heb zelf ook heel veel verdriet gehad van het feit dat mijn konijntje was overleden. Ze zijn toch heel speciaal voor je!

 5. 3 juni 2016 / 3 juni 2016

  Wat een gekke veel bewogen maand! Ik had dat deze week.. Van een overlijden, tot een verjaardag en eind deze week nog op kraambezoek… Weird… Nogmaals gecondoleerd en wel mooi dat er in deze blogpost ook fijne dingen staan<3

 6. 17 juni 2016 / 17 juni 2016

  Ah zo onwijs gaaf dat je naar zweden mocht. Fijn dat deze trip precies op tijd kwam! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder