Instagram

Twintigers

Twintiger aan het woord: Bente (25) vond haar droombaan

Twintiger-Bente

Twintiger aan het woord is een rubriek waarin ik jou aan het woord wil laten over wat jou drijft in de keuzes die je maakt; wat zijn je dromen, je ambities? Droom je van een groot gezin, wil je voorlopig nog lekker studeren, of ambieer je een topfunctie bij een grote multinational? Ik ben benieuwd hoe jij de komende jaren voor je ziet. Vandaag in Twintiger aan het woord: Bente (25) heeft haar droombaan gevonden en droomt van een huis vlakbij het strand.

‘Alweer bijna vier jaar woon ik samen met mijn vriend in een klein appartementje (zo’n 45 m2) in Zaandam. Ondertussen werk ik al anderhalf jaar fulltime bij een super leuk bedrijf in Amsterdam, en het is ook nog eens in de functie die ik wilde hebben. Je kan dus ook wel zeggen dat ik mijn droombaan heb gevonden! Naast die baan houd ik me ook nog met genoeg andere dingen bezig. Zo blog ik vier keer per week op notabularasa.nl, vind ik het leuk om te koken en combineer ik fitnessen met hardlopen.’

TAHW-Bente1

‘Daarnaast spreek ik het liefst elk weekend af met vrienden. Gezellig een avondje bij elkaar wat biertjes (voor de jongens) /wijntjes (voor de meisjes) drinken. En ja, ik noem mezelf eigenlijk altijd nog een meisje. ‘Vrouw’ klinkt zo oud! Mijn quarter-life crisis denk ik (kwalificeert jezelf op je 25e een meisje noemen als quarter-life crisis?)… Anyway, daarnaast houd ik ook nog genoeg tijd over om lekker te niksen op de bank met mijn vriend (sinds december hebben we Netflix en we kijken de ene na de andere serie!) en af en toe een tripje te kunnen maken naar een leuke stad (waar ik dan weer graag heel veel foto’s maak met mijn camera). Alhoewel er dit jaar een vakantie naar de zon op het programma staat. Daar ben ik zo erg aan toe! Zon, strand, cocktail in mijn hand en lekker niksen!

Over 5 jaar (holy moly, dan ben ik al 30 (!!)) hoop ik dat er heel wat veranderd is. Dan wil ik met Michael een huis gekocht hebben in Haarlem (weg uit ons mini huisje, yess!). Het lijkt me heerlijk om zo dicht bij de duinen en het strand te wonen en toch ook in een leuke stad te zitten (en ook nog eens een beetje in de buurt van mijn vrienden en familie). Tegen die tijd hoop ik ook dat we daar kindjes hebben rondlopen (of misschien nog niet rond lopen, maar in ieder geval dat ze er zijn). Twee kindjes is mijn droom, maar of dat in de komende jaren gaat lukken moet natuurlijk nog blijken. We zijn daar trouwens op dit moment nog niet mee bezig hoor, we zijn nu nog veel te veel van elkaar aan het genieten (of klinkt dat wel heel erg cliché?). Maar over een jaar of twee misschien?’

TAHW-Bente2

‘Daarnaast zou ik dan graag parttime willen blijven werken. Als ik er over nadenk zou 3 dagen per week ideaal zijn (al weet ik natuurlijk niet hoe dat in de praktijk werkt). Ik heb niet de ambitie om één of andere hoge pief te worden in het bedrijfsleven. Het zou natuurlijk mooi zijn als we nog steeds genoeg geld hebben om te doen wat we willen doen maar rijk zijn dat hoeft van mij echt niet. Bloggen zie ik mezelf ook nog wel doen over 5 jaar, ik heb er heel veel plezier in en ik zie geen reden waarom ik dat over 5 jaar niet meer zou vinden. Kortom: een ander huis, maar hopelijk met hetzelfde soort werk en uiteraard dezelfde man aan mijn zijde!’

Wauw, wat een enthousiast verhaal Bente! Zo gaaf dat je je droombaan hebt gevonden! Enne.. die quarter life crisis herken ik wel een beetje, ik verwijs naar mezelf en leeftijdsgenoten ook nog altijd met ‘meisjes’, haha! Een huis dichtbij het strand lijkt me heerlijk, dus ik hoop dat jullie die mooie plek gaan vinden! <3 Wil jij nou meer lezen van en over Bente? Ga dan snel eens kijken op No tabula Rasa (te gekke blognaam!) en neus bijvoorbeeld eens tussen haar foodie friday artikelen. Enjoy! Wil jij ook meedoen aan Twintiger aan het woord? Stuur me dan even een mailtje, of reageer in de comments.

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

 • Reply
  Sylvia
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Ah, wat een leuk stuk! Mooi om te lezen over iemands toekomstplannen, zeker als het een blogger is die je al tijden volgt :) Ik lees dus op den duur vast wel of dat droomhuisje aan het strand gevonden is ;)

  P.S. Mocht je nog mensen zoeken voor Twintiger aan het woord, then let me know! :)
  Sylvia plaatste onlangs.. RoddelschriftMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   22 maart 2015 at 22 maart 2015

   Wat leuk dat je wilt meedoen Sylvia! Ik ga je deze week een mailtje sturen :-)

 • Reply
  Maaike
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Wauw, wat een leuk verhaal! Toffe dingen heb je ook al bereikt zeg
  Maaike plaatste onlangs.. Happy Things #05: Snapchat, terrasweer & de serie Shopping QueensMy Profile

 • Reply
  Bente
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Ha, wat een herkenbaar verhaal ;) Leuk om mijn eigen verhaal hier terug te lezen!
  Bente plaatste onlangs.. Foodie Friday: eetdagboekMy Profile

 • Reply
  Jenn
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Wat leuk om te lezen!
  Jenn plaatste onlangs.. Dingen die ik niet begrijpMy Profile

 • Reply
  Eline
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Denk dat iedereen wel die quarter life crisis kent! De maatschappij is zo over presteren en doen en gaan dat je soms gewoon het allemaal even niet weet!

  Wel gaaf dat je je drombaan gevonden hebt :D wie wil dat nou niet!
  Eline plaatste onlangs.. Wegwerp-vriendschapMy Profile

 • Reply
  alexa
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  heel erg leuk om te lezen zeg!
  alexa plaatste onlangs.. Sporten met TomMy Profile

 • Reply
  Shanti
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Wat leuk om te lezen! Het is echt een mooie categorie geworden zo :)
  Shanti plaatste onlangs.. Meal Prep – LunchMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   22 maart 2015 at 22 maart 2015

   Dankjewel Shanti!

 • Reply
  Lieke
  20 maart 2015 at 20 maart 2015

  Leuk artikel weer! Succes met al je dromen Bente!

  Wat ik zo leuk vind aan deze rubriek is dat iedereen heel anders is, maar er toch ook veel gelijkenissen zijn.
  Lieke plaatste onlangs.. My happy moments #7My Profile

 • Reply
  Kimberly
  21 maart 2015 at 21 maart 2015

  Wat een leuk stuk zeg!! Succes met alles. Jaag je dromen achterna!

  PS. voor Amy: Ik heb je genomineerd voor een Liebster award en volgens de regels moet ik je dit vertellen, haha.

 • Reply
  Sophie
  21 maart 2015 at 21 maart 2015

  Wat een leuk artikel!
  Sophie plaatste onlangs.. Een nieuw levensmotto?My Profile

 • Reply
  Sas
  22 maart 2015 at 22 maart 2015

  Wat een prachtig artikel is dit geworden!
  Sas plaatste onlangs.. Toepassingen in 2015My Profile

 • Reply
  Sammie
  22 maart 2015 at 22 maart 2015

  Heel leuk om te lezen! Ik voel me ook nog steeds meisje al word ik over 2 jaar al 30.. brrr scary ;)
  Sammie plaatste onlangs.. Boekreview Iedereen wist het.My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »