Instagram

Persoonlijk

Personal | Dit vind ik STOM!

22 maart 2015

Stom-1

Hoewel het goed is om het leven van de zonnige kant te zien, zijn er ook wel eens dingen waar ik me aan stoor. Toen ik afgelopen week voor de zóveelste keer treinvertraging had (en daardoor het voorprogramma van het concert van The Script miste), bedacht ik me dat ik wel eens kon wagen aan een artikeltje over wat ik op dit moment allemaal stom vind.

De Stom rubriek staat al lange tijd in Linda magazine en is door veel bloggers gekopieerd. Hoewel het dus niet heel origineel meer is, is het wel lekker om even je irritaties van je af te schrijven. Bovenstaand dus een lijstje met een knipoog, over dingen die ik heel STOM vind. En dan ga ik nu weer genieten van mijn heerlijke vrije zondag.. ;-) Hopelijk jij ook!

Wat vind jij allemaal stom?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

  • Reply
    Laura
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Ik vind de stom rubriek altijd erg leuk om te lezen! Een paar dingen uit het lijstje zijn erg herkenbaar haha.
    Laura plaatste onlangs.. Outfit – Grey & blueMy Profile

  • Reply
    Dina
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Aaaarghh pluishaar.
    Dina plaatste onlangs.. Vrouwen met snorMy Profile

    • Reply
      twintigennogwat
      22 maart 2015 at 22 maart 2015

      Ja :-(

  • Reply
    Lisa
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Ik kende deze rubriek helemaal niet! Gewoon lekker even ombeschaamd klagen. Een hekel aan schoonmaken en opruimen is heeel herkenbaar…
    Lisa plaatste onlangs.. Waarom meisje zijn zo leuk isMy Profile

    • Reply
      twintigennogwat
      22 maart 2015 at 22 maart 2015

      Ja, soms is dat zo heerlijk!

  • Reply
    Sammie
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Ben het eigenlijk wel helemaal eens met je lijstje :) Niezen vind ik altijd irritant ;)
    Sammie plaatste onlangs.. Boekreview Iedereen wist het.My Profile

  • Reply
    Manouk
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Ohhhh my god amy, lekker dit, kan ik even mijn frustraties eruit gooien.
    Ik stoor me aan:
    mensen die (te) langzaam rijden in het verkeer of onnodig links blijven rijden, mensen die onaardig zijn aan de kassa maar wel een trouwring dragen (huh), aan botte mensen (in het echt of op chat), ik erger me aan wifi/internet als het weer eens niet doet, treinen (uuuuughhh), chagrijnige verkopers (ik ga wel ergens anders heen doei), mensen die stinken, mensen die je steeds aanraken, luie en slome mensen, mensen die denken dat ze je ‘onder controle’ hebt, mijn krullen (heel vaak), stijl haar ook want het gaat toch weer krullen, regen, wind, wijsneuzen euhhhhhhhhhhh volgens mij was dat het voor vandaag. Ik voel me gelijk beter hahaha!
    Manouk plaatste onlangs.. WHITE NAILS OR NAH?My Profile

    • Reply
      twintigennogwat
      22 maart 2015 at 22 maart 2015

      Chagrijnige mensen en mensen die je steeds aanraken (of steeds in te dicht bij je komen).. ja! Genoeg voer voor een tweede editie volgens mij ;-)

  • Reply
    Anneleen
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Zo’n stom lijstje moet af en toe ook wel eens kijken! ;) ik heb ook een hekel aan de treinen die vertragingen hebben want inderdaad, het komt veel te veel voor. Gelukkig moet ik nu minder naar school met de trein en neem ik voor naar stage te gaan vooral de bus. De bus rijdt echt een stuk stipter vind ik!

  • Reply
    Jessica
    22 maart 2015 at 22 maart 2015

    Niezen na het opbrengen van mascara! Dat heb ik op de één of andere manier zó vaak… :(
    Jessica plaatste onlangs.. Cover Reveal | De Stem van de Zee – Mara LiMy Profile

  • Reply
    Jenn
    24 maart 2015 at 24 maart 2015

    Ik vind dit altijd wel een leuke rubriek om te lezen, origineel of niet…

  • Reply
    Paul
    25 maart 2015 at 25 maart 2015

    Ja, dat is absoluut een leuke rubriek in de Linda. Ik heb me afgelopen week vooral geirriteerd aan de files naar mijn werk.

    • Reply
      twintigennogwat
      25 maart 2015 at 25 maart 2015

      Die irritatie is herkenbaar.. on a daily basis ;-)

  • Reply
    Sas
    27 maart 2015 at 27 maart 2015

    Och pluishaar door de regen, ZO vervelend… Gelukkig zijn er verder veel leuke dingen in het leven!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »