Personal | Dit vind ik STOM!

Stom-1

Hoewel het goed is om het leven van de zonnige kant te zien, zijn er ook wel eens dingen waar ik me aan stoor. Toen ik afgelopen week voor de zóveelste keer treinvertraging had (en daardoor het voorprogramma van het concert van The Script miste), bedacht ik me dat ik wel eens kon wagen aan een artikeltje over wat ik op dit moment allemaal stom vind.

De Stom rubriek staat al lange tijd in Linda magazine en is door veel bloggers gekopieerd. Hoewel het dus niet heel origineel meer is, is het wel lekker om even je irritaties van je af te schrijven. Bovenstaand dus een lijstje met een knipoog, over dingen die ik heel STOM vind. En dan ga ik nu weer genieten van mijn heerlijke vrije zondag.. ;-) Hopelijk jij ook!

Wat vind jij allemaal stom?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

14 Reacties

 1. 22 maart 2015 / 22 maart 2015

  Ik vind de stom rubriek altijd erg leuk om te lezen! Een paar dingen uit het lijstje zijn erg herkenbaar haha.

  • twintigennogwat
   22 maart 2015 / 22 maart 2015

   Ja :-(

 2. Lisa
  22 maart 2015 / 22 maart 2015

  Ik kende deze rubriek helemaal niet! Gewoon lekker even ombeschaamd klagen. Een hekel aan schoonmaken en opruimen is heeel herkenbaar…

  • twintigennogwat
   22 maart 2015 / 22 maart 2015

   Ja, soms is dat zo heerlijk!

 3. 22 maart 2015 / 22 maart 2015

  Ben het eigenlijk wel helemaal eens met je lijstje :) Niezen vind ik altijd irritant ;)

 4. Manouk
  22 maart 2015 / 22 maart 2015

  Ohhhh my god amy, lekker dit, kan ik even mijn frustraties eruit gooien.
  Ik stoor me aan:
  mensen die (te) langzaam rijden in het verkeer of onnodig links blijven rijden, mensen die onaardig zijn aan de kassa maar wel een trouwring dragen (huh), aan botte mensen (in het echt of op chat), ik erger me aan wifi/internet als het weer eens niet doet, treinen (uuuuughhh), chagrijnige verkopers (ik ga wel ergens anders heen doei), mensen die stinken, mensen die je steeds aanraken, luie en slome mensen, mensen die denken dat ze je ‘onder controle’ hebt, mijn krullen (heel vaak), stijl haar ook want het gaat toch weer krullen, regen, wind, wijsneuzen euhhhhhhhhhhh volgens mij was dat het voor vandaag. Ik voel me gelijk beter hahaha!

  • twintigennogwat
   22 maart 2015 / 22 maart 2015

   Chagrijnige mensen en mensen die je steeds aanraken (of steeds in te dicht bij je komen).. ja! Genoeg voer voor een tweede editie volgens mij ;-)

 5. 22 maart 2015 / 22 maart 2015

  Zo’n stom lijstje moet af en toe ook wel eens kijken! ;) ik heb ook een hekel aan de treinen die vertragingen hebben want inderdaad, het komt veel te veel voor. Gelukkig moet ik nu minder naar school met de trein en neem ik voor naar stage te gaan vooral de bus. De bus rijdt echt een stuk stipter vind ik!

 6. 22 maart 2015 / 22 maart 2015

  Niezen na het opbrengen van mascara! Dat heb ik op de één of andere manier zó vaak… :(

 7. 24 maart 2015 / 24 maart 2015

  Ik vind dit altijd wel een leuke rubriek om te lezen, origineel of niet…

 8. 25 maart 2015 / 25 maart 2015

  Ja, dat is absoluut een leuke rubriek in de Linda. Ik heb me afgelopen week vooral geirriteerd aan de files naar mijn werk.

  • twintigennogwat
   25 maart 2015 / 25 maart 2015

   Die irritatie is herkenbaar.. on a daily basis ;-)

 9. 27 maart 2015 / 27 maart 2015

  Och pluishaar door de regen, ZO vervelend… Gelukkig zijn er verder veel leuke dingen in het leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder