Seizoen 2 van The Swedest Thing Podcast is van start gegaan

The Swedest thing seizoen 2

Afgelopen week is het nieuwe seizoen van The Swedest Thing begonnen, dé Nederlandstalige podcast over Zweden. Eind 2020 maakten Heidi ik bekend dat we samen een podcast gingen beginnen. Het eerste seizoen bestond uit 8 afleveringen en was een echt leerproces. En we kregen er geen genoeg van, dus we kropen opnieuw achter de microfoon.

Het eerste seizoen was een ware ontdekkingsreis, waarin we gaandeweg leerden wat werkte en wat niet. Voor ons beiden was het maken van een podcast helemaal nieuw, maar “if you wait for perfect conditions, you will never get anything done“, dus we begonnen gewoon. En dus hoorde je terug dat het geluid niet altijd 100% goed is, maar ook dat we dat verbeterden. Ook raakten we langzaam meer op elkaar ingespeeld. De luistercijfers waren beter dan we hadden durven hopen en met iedere aflevering werden we enthousiaster om verder te leren. De reacties zijn ook zo leuk, daar ben ik echt dankbaar voor.

En dus zijn we nu terug met 8 nieuwe afleveringen. We nemen je opnieuw mee in onze liefde voor Zweden en zijn super benieuwd wat je vindt van de nieuwe afleveringen. We delen onze kijk op Zweedse gebruiken, favoriete herinneringen en tips voor onder andere citytrips. Met dat laatste trappen we af in de eerste aflevering, als we naar Stockholm afreizen voor een citytrip. We delen onze favoriete must-visits, vertellen waar je een lekker hapje kunt gaan eten en waar je de meest fotogenieke foto’s kunt maken. En stay tuned, want er komt nog veel meer leuks aan. De aflevering over Noord-Zweden is nu al mijn favoriet.

Je kunt de podcast beluisteren via de link hier onder of via een podcastplatform zoals SpotifyiTunes of Google Podcasts. Tip: vergeet niet je te abonneren zodat je de volgende aflevering meteen kan beluisteren!

De shownotes van de afleveringen uit seizoen 2 vind je terug op deze pagina. Veel luisterplezier!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder