Een stukje Zweden in huis met Pixum

Pixum canvas 4

Dat ik een grote liefde koester voor Zweden en haar cultuur en natuur mag geen verrassing zijn. Vorig jaar maakten M. en ik een roadtrip van drie weken door dit prachtige land en tijdens die trip maakten we de mooiste foto’s (al zeg ik het zelf, haha). Gek genoeg is er in ons huis nauwelijks een foto te vinden van de mooie Zweedse natuur. Her en der hebben we wat Zweedse items (vooral in mijn kledingkast ;-)) maar aan de wand is weinig Zweeds te bekennen. Daar kwam afgelopen week verandering in!

Pixum canvas 1

Toen online fotoservice Pixum mij namelijk een tijdje geleden de kans bood een bestelling te doen in hun webshop wist ik namelijk meteen welke foto dat moest zijn. Het werd een foto die ik maakte toen M. en ik in een kano op een groot meer de avondschemering zagen invallen in de omgeving van Malingsbo (Midden-Zweden). De stilte was overweldigend en om ons heen zagen we her en der wat bevers rondzwemmen. Zo ontzettend bijzonder, ik krijg weer kippenvel als ik aan dat moment terugdenk! Het leek me een prachtige foto om neer te zetten op de witte kast in mijn even zo witte en nog vrij lege kantoortje/beautykamertje.

Pixum canvas 2

Pixum is geen onbekende site voor mij; al in 2009 bestelde ik er mijn eerste fotoafdrukken voor de studie die ik destijds deed. Bij ons in huis hangt in een grote lijst een fotoposter van ons tweetjes die ik ooit heb laten afdrukken door deze site. Ik vind de kwaliteit van de afdrukken en vergrotingen altijd erg goed. Dit keer koos ik (voor het eerst) voor een canvas in het formaat 30x40cm, wat een perfecte maat is om neer te zetten. Deze werd goed beschermd verpakt en geleverd met een zakje houtjes om het canvas strakker te trekken.

Pixum canvas 3

Ik moet zeggen: ik was impressed door het resultaat! De kleuren vlammen echt van het -vrij stevige- doek en de foto is superscherp gedrukt. Als ik dan toch een minpuntje moet noemen is het dat de hoekjes van het doek niet heel strak vastgeniet zijn, her en der steken er stukjes uit aan de zijkant. Bepaal zelf of je dat storend vind of niet. De prijs voor een foto op canvas op 30x40cm formaat is €28,99 en dat vind ik best een schappelijke prijs als je kijkt naar het resultaat en de hoge kwaliteit van de afdruk. Ik ben oprecht heel blij met dit mooie resultaat en vind het een aanwinst voor in huis! Even kijken naar het mooie doek en ik zit binnen een tel weer met mijn gedachten in Zweden. I like!

Het product in dit artikel is mij toegestuurd door Pixum.

Delen:

10 Reacties

 1. 5 juli 2015 / 5 juli 2015

  Wauw wat een prachtige foto! Ik kan heel goed begrijpen dat je deze hebt uitgekozen!

 2. 5 juli 2015 / 5 juli 2015

  Prachtige foto en dan het verhaal erbij, heerlijk gevoel! Pixum is onbekend bij mij, maar houd hem in gedachten als ik weer iets wil laten afdrukken.

 3. Isolde
  6 juli 2015 / 6 juli 2015

  Het is inderdaad echt een prachtige foto! Die gaat vast weer inspiratie geven voor mooie Zweedse blogjes :)

 4. Yuri
  6 juli 2015 / 6 juli 2015

  Geinig, er zijn heel veel mensen die een beetje Zweden aan de muur hebben maar dat gaat dan vaak om een standaardcanvas van Ikea. :-) Zoveel leuker als je foto op Canvas zelf hebt gemaakt. En mooie foto ook!

  • twintigennogwat
   7 juli 2015 / 7 juli 2015

   Dankjewel Yuri! Ja, Ikea heeft een heleboel mooie, haha… maar een eigen foto blijft toch mooier. Al is het door het verhaal en de herinnering erachter :-)

 5. 6 juli 2015 / 6 juli 2015

  Wauww wat een prachtige zonsondergang! Wat moet dat mooi geweest zijn zeg!

 6. 11 juli 2015 / 11 juli 2015

  Wat tof dat je een eigen stukje Zweden thuis hebt hangen nu. Erg mooie foto.

 7. 18 juli 2015 / 18 juli 2015

  Wat een prachtige foto! Heel mooi en ziet er heel goede kwaliteit uit!

 8. 22 oktober 2019 / 22 oktober 2019

  ik ben ook al jaren tevreden klant bij ze, inderdaad goede kwaliteit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder