Vrolijke vibes met de I love summer tag!

Summer tag

Yay, de zomer is in volle gang! Hoewel sommige mensen de hete dagen liever skippen, is de zomer voor mij het beste seizoen van het jaar! De zon is mijn BFF, want ik word heel enthousiast van lange, lichte dagen en mooi weer. Gemiddeld genomen ben ik ’s zomers een stuk energieker dan in de winter.. herken je dat? Ik vind het dan ook super leuk dat ik door Dagmar en Sophie getagd werd voor de I Love Summer tag, die bedacht werd door The life factory. De zomer is op mijn lijf geschreven, dus pak er een verfrissend drankje bij en kijk mee naar mijn antwoorden!

 • Wat is je favoriete ijsjessmaak?Ik houd enorm van ijs(jes) en heb vele favorieten! Dat levert soms wel een probleem op bij de ijssalon: welke smaak zal ik dit keer kiezen? Vaak kies ik dan voor smaken als cocos, bosbes, vanille of citroen. Een ijssalon bij mij in de buurt heeft wel eens Kinder Bueno ijs.. Die wil ik sowieso altijd, in drievoud graag!
 • Welke kledingstukken vind jij ‘s zomers onmisbaar? Het eerste wat ik uit de kast trek als de zon weer begint te schijnen is mijn verzameling sandaaltjes en slippers. Heerlijk om die laarzen en sneakers te kunnen verwisselen voor iets lichters! Oke.. het is dan misschien niet echt een kledingstuk, maar kleurtje op de teennagels, sandaaltje aan en you’re ready to rock the stage! Als het om kleding gaat ben ik wel wat lastiger: ik ben stiekem veel te onzeker voor vrolijke zomerjurkjes en rokjes dus draag eigenlijk 9 van de 10 keer gewoon een lange broek. Behalve op vakantie: dan gaat er wel een kort shortje mee.
 • Wat is je favoriete zomerse drankje? – Als echte theeliefhebber stap ik in de zomer graag over van gewone thee naar ice tea. Het liefste drink ik green tea en ik vind het echt top dat steeds meer café’s en restaurants dit drankje schenken. Qua alcoholische drankjes ben ik dol op cider: appel, peer, bosvruchten, vlierbessen met mint: you name it, I like it! Ik maakte voor het eerst kennis met cider in Zweden en verscheep nu elk jaar een paar verschillende smaken mee naar huis (ok.. dit klinkt alsof ik een probleem heb, haha) als ik er weer ben geweest en daar doe ik dan een jaar mee.
 • Wat is je lievelingsactiviteit ‘s zomers? – Barbecuen, drankjes doen op een terras, lekker lezen in de zon: zolang het maar gezellig en/of relaxed is ben ik er voor in!
 • Hoe ziet jouw typische zomerse make-uplook eruit? – Hetzelfde als in de winter, want mijn huid staat het helaas niet toe (vind ik) om zonder foundation naar buiten te gaan. Wel laat ik op warme dagen de oogschaduw in de kast liggen en kies ik eerder voor een naturel ooglook met alleen mascara.

 • Wat is je favoriete zomerse liedje?– Er zijn zoveel liedjes die ik echt heel leuk vind, het liefst draai ik het hele jaar alleen maar happy summersongs! Op dit moment vind ik Ain’t nobody (loves me better) van Felix Jaehn en Jasmine Thompson erg tof. Een hedendaagse cover van een golden oldie, maar wat is het nog altijd een lekker nummer! Dans je mee?
 • Welk zomers gerecht eet je het liefst? – In de zomer eet ik graag lichte gerechten als (fruit)salades en vis. Een stukje (bio, altijd!) vlees op de barbecue vind ik ook prima, als het maar vergezeld gaat van heerlijke salades. Ook eet ik heel graag kersen, aardbeien en bosbessen.. en dat kan prima in de zomer! :-)
 • Wat is jouw ultieme zomer Do It Yourself? – Knutselen en handigheid is niet helemaal voor mij weggelegd ben ik bang. Wat ik wel een hele praktische vond is de DIY van Evelien, waarin ze leuke waterreceptjes liet zien. Die ga ik zeker ten uitvoer brengen deze zomer!
 • Wat voor geurtje draag je ‘s zomers? – Mijn favoriete geur voor de zomer is het J’adore eau de toilette van Dior. Het eau de parfum heb ik ook staan, maar draag ik vaker in de winter. Ook Mademoiselle van Chanel vind ik een fijne, frisse zomergeur.
 • Welke plannen heb je voor de zomer? – Ik heb deze zomer drie weken vrij, daar omheen ga ik op mijn werk een drukke periode tegemoet. Net als vorig jaar maken mijn vriend en ik gedurende die drie vrije weken weer een roadtrip door Zweden (en dit jaar ook een stukje Noorwegen). Dat is natuurlijk pure luxe en ik geniet tijdens zo’n reis van elke minuut! De eerste dagen heb ik vooral nodig om echt op te laden, de tijd daarna staat in het teken van mooie dingen zien en beleven.

Thanks for reading! Ik hoop dat jullie een fantastische zomer tegemoet gaan met veel zon en mooie momenten. Daarnaast hoop ik dat SaskiaInge en Kim het leuk vinden om de tag in te vullen, maar dat is natuurlijk helemaal vrijblijvend! Mocht je de tag nu ook gaan behandelen op je blog.. veel plezier met invullen en laat het me zeker even weten want dan kom ik graag even lezen!

Wat zijn jouw plannen voor deze zomer? En hoort daar een favoriet zomers liedje bij?

Delen:

19 Reacties

 1. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Dit blijft een heerlijke zomerse tag! Wat super vet dat je deze zomer een roadtrip door Zweden gaat maken, lijkt mee een prachig land om naar toe te gaan!

  • twintigennogwat
   7 juli 2015 / 7 juli 2015

   Dat is het absoluut, zeker een bezoekje waard!

 2. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Wat heb je hem fijn ingevuld! Heel gaaf dat je naar zweden gaat zeg! Ik ben benieuwd naar je verslagen!

 3. Kim
  7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Kinder bueno ijs!? Ik lus geen chocolade ijs (shame on me), maar kinder bueno ijs lijkt me super!
  J’adore Dior is ook mijn favoriet :) Niet alleen in de zomer, ook in de winter, haha. Leuk dat je me hebt getagd, ik vul hem graag in!

 4. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Hahaha… moest echt lachen om die opmerking van de alcohol: misschien toch een AA meeting regelen ;-) Je hebt de tag echt ontzettend leuk ingevuld. En wat fijn dat je zo’n fijn vooruitzicht hebt van drie weken vrij EN dan nog lekker richting Zweden. Ik ben echt heel benieuwd naar je avonturen want mijn vriend en ik willen dat ook gaan doen nog. X

  • twintigennogwat
   7 juli 2015 / 7 juli 2015

   Lol ja, misschien moet ik me daar maar voor aanmelden idd ;) Willen jullie gaan roadtrippen of specifiek naar Zweden? Hoor graag wat je erover wilt lezen! :)

 5. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Geniet van je vakantie in Zweden en ik was ook niet van de korte shorts hier in NL. Maar afgelopen hittegolf heb ik toch maar een aantal bijgehaald en deze gewoon aangetrokken. Jammer van mijn witte reflecterende benen maar anders was het niet uit te houden.

  • twintigennogwat
   7 juli 2015 / 7 juli 2015

   Dankjewel Anita! Ja snap ik, met die hitte was het fijn wat luchtigers aan te doen :)

 6. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Kinderbueno ijs klinkt perfect! Ik ben ook dol op mijn sandalen en slippers, heerlijk! Zo leuk dat je naar Zweden gaat. Lijkt me een geweldig land.

  • twintigennogwat
   7 juli 2015 / 7 juli 2015

   Kinder Bueno ijs is perfect! ;-) Enne.. Ja Zweden is een prachtig land met mooie natuur en fijne mensen. Zeker een bezoek waard!

 7. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Kinderbueno ijs klinkt perfect! Ik ben ook dol op mijn sandalen en slippers, heerlijk! Zo leuk dat je naar Zweden gaat. Lijkt me een geweldig land.

 8. 7 juli 2015 / 7 juli 2015

  Zo’n leuke tag! Ik krijg hier echt zomerkriebels van! De zomerhit die je noemt kende ik nog niet. #shameonme.. Gauw gaan luisteren! :D

 9. 8 juli 2015 / 8 juli 2015

  Jaa Zweden! <3 En bedankt voor het nomineren!

 10. Isolde
  8 juli 2015 / 8 juli 2015

  Hmmmm, wat een heerlijk lijstje! Dat geurtje ga ik toch maar eens opzoeken, er zijn maar weinig geurtjes die zomers ruiken en toch bij je blijven zonder steeds opnieuw te hoeven opspuiten.

 11. BeautyblogLaura
  9 juli 2015 / 9 juli 2015

  Super leuke tag! x

 12. 11 juli 2015 / 11 juli 2015

  wat een toffe tag. Leuk ingevuld ook. Zomer is zeker erg fijn<3
  Bedankt ook voor het lieve taggen. Ik ga eens kijken of ik hem over ga nemen over een tijdje.

 13. 11 juli 2015 / 11 juli 2015

  Oh dit is wel een hele leuke tag, ik ga hem ook invullen denk ik! =D

  • twintigennogwat
   11 juli 2015 / 11 juli 2015

   Leuk, ik ben benieuwd naar je invulling ervan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder