Photo Diary #6: Work hard, play harder

photo diary juni

Bij mij op het werk krijgt iedere jarige collega een kaartje thuisgestuurd waarop andere collega’s hun naam (en iets leuks) kunnen schrijven. Afgelopen week zag ik een kaartje liggen met mijn naam erop. ‘Dat is vroeg’, dacht ik nog… tot ik me bedacht dat we eind juni alweer genaderd waren en mijn verjaardag (zoals je maandag kon lezen) helemaal niet meer zo ver weg is. Hoe kan dat, zo snel?! Ik zeg het praktisch elke maand, maar juni is voor mijn gevoel echt in 24 uur voorbij gegaan.

Ik merkte dat ik af en toe compleet uitgeblust was door de enorme volle agenda; op mijn werk, maar ook thuis. Dit hebben jullie ongetwijfeld gemerkt doordat er minder blogposts online kwamen. Ik heb besloten mijn gebruikelijke ritme van ‘om de dag bloggen’ ook de komende tijd even los te laten als ik merk dat het nodig is, omdat dat me iets meer ruimte geeft om vooral met plezier te blijven bloggen. Vandaag neem ik je in 10 foto’s (of eigenlijk 12 als je de collage meerekent) mee in mijn belevenissen in de maand juni. Kijk je mee?

Photo Diary 1

Wat een fantastische en levendige plek om te vertoeven tijdens de lunchpauze van werk! Een van de kantoren van het bedrijf waar ik voor werk bevindt zich in deze omgeving en ik vind het erg leuk om er rond te lopen en de variëteit aan mensen te bekijken.

Photo Diary 10

Over muziek gesproken.. begin juni gingen M. en ik naar de Maassilo in Rotterdam voor een concert van singer-songwriter Gavin James. Van tevoren wist ik niet goed wat ik kon verwachten, maar wat was het gaaf! De Maassilo is een kleine maar bijzondere concertzaal en Gavin James is een fantastische zanger. Bovendien is hij erg humoristisch, wat de avond compleet maakte. Ik ben fan!

Photo Diary 5

Deze maand hadden M. en ik nog twee Zweedse lessen voor onze vakantie. Docente Katarina zorgde tijdens de laatste les voor een heerlijke Zweedse traktatie (zie foto helemaal bovenaan). Wat was het leuk om deze lessen te volgen. Soms vond ik het inplannen van mijn huiswerk wat lastig, maar wat hebben we allebei veel bijgeleerd het afgelopen halfjaar! Na de vakantie gaan we misschien verder want nu stoppen is best een beetje zonde.

Photo Diary 7b

Katarina en haar man hebben een Hazelaar in de tuin staan en we kregen een flinke tas vol takjes mee voor de konijnen. Die waren er dol op! Nogmaals enorm bedankt voor deze lieve traktatie voor onze nijnen Katarina!

Photo Diary 2

It’s a boy! Deze maand werd ik voor het eerst tante, van een klein jongetje. Mijn zusje, broer en ik kochten deze stoere Nike’s voor hem in de kleinste maat die er was. Er komen geen foto van kleine S. op mijn blog, maar dit is toch ook al super cute?

Photo Diary 6

Mijn kleine neefje werd geboren op de avond dat we met de rest van de familie bij het concert van Guus Meeuwis waren. Super bijzonder <3 Op zondagmiddag ging ik nog een tweede keer naar het concert in het PSV stadion, dit keer met een vriendin. Het is elk jaar zo’n groot feest; ik kijk nu al uit naar volgend jaar!

Photo Diary 3

Anderhalve week geleden trok ik de stoute schoenen aan en vroeg ik mijn kapster om een kleurtje in mijn haar. Ik vond het best spannend en na 4 uur(!) in de kappersstoel was dit het resultaat. 4 uur?! Jep, ze hadden de verkeerde kleur gebruikt en dus moest het opnieuw. Het werd een combinatie van babylights en balayage en hoewel ik zelf nog steeds een klein beetje moet wennen – omdat het in het echt feller is dan de foto doet lijken – vind ik het toch ook wel erg tof.. wat vind jij?

Photo Diary

Afgelopen vrijdag reisde ik voor mijn werk af naar Friesland. Ik moest er voor al mijn collega’s presenteren en was voor die presentatie afhankelijk van internet (ik werk in de online communicatie/marketing, vandaar). Toen het internet het liet afweten kreeg ik best wel de zenuwen maar gelukkig verliep het allemaal best oke. Na afloop van het zakelijke gedeelte gingen we zeilen over de Friese wateren en dat was echt geweldig! Water, windje en een fijne temperatuur: prima combi!

Photo Diary 9

Kom je thuis van een afspraak, staat er ineens een ingepakte doos op je te wachten.. mijn vriend wist me ontzettend te verrassen met deze prachtige MacBook Air, alvast voor mijn verjaardag. Wauw, ik kan het nog steeds niet geloven.. wat een geweldig cadeau! Hij werkt perfect, ik ben er zo enorm blij mee <3

Photo Diary 4

Op zondag liep ik even door Eindhoven en omdat het erg warm was kocht ik bij Jamin een flesje water… zie ik daar ineens mijn favoriete Zweedse zoetigheden in het schap liggen! SOOOO NICE! Erg cool dat het land dat ik liefkozend mijn tweede thuisland noem nog altijd aan populariteit wint hier in Nederland. Hopelijk is dit vernieuwde assortiment blijvend, maar ik weet het niet zeker. Bilar, Kex en Polly’s zijn mijn favoriet. Heb jij ze al geprobeerd?

Wat waren jouw highlights van de maand juni? En wat zijn je plannen voor juli?

[update] Door een foutje heb ik vanavond (1 juli) per ongeluk een verkeerde update gedaan waardoor mijn site er raar uitzag. Dit is verholpen door een back-up, maar daardoor zijn wel jullie reacties verdwenen. Stom, maar degenen die de moeite hadden genomen om te reageren (op mijn nieuwe haar, haha!): dank!!

Delen:

6 Reacties

 1. Isolde
  2 juli 2015 / 2 juli 2015

  Je hebt zeker een drukke maand gehad zeg, maar wel met erg leuke dingen!
  Mijn highlights van juni waren de vakantie met vrienden in Letland, mijn eerste volle maand bloggen en eindelijk weer eens bijkletsen met een vriendin die ik al veel te lang niet gezien had! Plannen voor juli, voor het eerst een afstand boven de 15 kilometer wandelen en een kleine housewarming geven :-)

 2. 2 juli 2015 / 2 juli 2015

  Hahah nee Polly’s vind ik niet lekker! (Of ik moet net een combinatie getroffen hebben die ik niet lekker vind..)
  Je haar is écht prachtig en nu ik Zweden verlaten heb, baal ik wel dat ik geen Zweedse les gehad heb.. misschien ooit! :)

 3. Kim
  2 juli 2015 / 2 juli 2015

  Gefeliciteerd met je neefje! En je haar ziet er erg mooi uit :)
  Super zeg een MacBook als cadeau!

  • twintigennogwat
   7 juli 2015 / 7 juli 2015

   Thanks Jessica, lief van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder