Twintiger aan het woord: Brittany (20) verhuisde op haar 8e naar Nederland

Twintiger-brittany

Twintiger aan het woord is een rubriek waarin ik jou aan het woord wil laten over wat jou drijft in de keuzes die je maakt; wat zijn je dromen, je ambities? Droom je van een groot gezin, wil je voorlopig nog lekker studeren, of ambieer je een topfunctie bij een grote multinational? Ik ben benieuwd hoe jij de komende jaren voor je ziet. Vandaag in Twintiger aan het woord: Brittany (20). Ze verhuisde op haar achtste vanuit Amerika naar Nederland en staat nu op het punt om naar Parijs te verhuizen om in Disneyland te gaan werken.

‘Toen ik 8 was stond mijn wereld opeens op zijn kop. Ik verhuisde namelijk opeens vanuit Amerika naar Nederland. Mijn moeder vond de liefde van haar leven, maar die woonde hier in Nederland met zijn dochter en daarom verhuisden wij dus naar dit kikkerlandje. Ik leerde al vrij snel de taal waardoor ik nu tweetalig ben. Dat werkt natuurlijk hartstikke in mijn voordeel. Het is niet alleen handig met reizen maar opscheppen erover is natuurlijk stiekem ook heel erg leuk. Heel stout van mij maar in het buitenland over andere mensen praten kan ook erg handig zijn in bepaalde situaties. De meeste mensen (die in Nederland wonen en dus ook Nederlands spreken) weten niet eens dat ik Amerikaans ben. Ik heb totaal geen accent! Benieuwd naar mijn stem? Ik maak namelijk ook Youtube video’s, waarin ik onder meer vertel over mijn verhuizing.’

Brittany - 1

‘Mijn passie is altijd al dansen geweest. Ik danste al voordat ik kon lopen. Nu raden jullie het misschien al goed? Ik doe namelijk een dansopleiding. Ik zit nu in mijn vierde en tevens laatste jaar. Ik wilde altijd al dansdocent worden en dat was ik ook van plan zodra ik mijn diploma zou halen. Nu moet het lesgeven even wachten want ik ga namelijk een jaartje in Parijs wonen. Ik deed heel spontaan een auditie voor Disneyland en werd wonder boven wonder aangenomen!

Werken in Disney is altijd al mijn droom geweest maar ik had nooit gedacht dat ik aangenomen zou worden. Ik was natuurlijk ontzettend enthousiast totdat de man bij de auditie vertelde dat ik een jaar zou moeten blijven. Daar schrok ik heel erg van, want ik wilde maar 3 maanden blijven aangezien ik nu mijn leven hier in Nederland opgebouwd heb. Ik heb hier niet alleen mijn moeder, stiefvader en stiefzus maar ook heel lieve vrienden, vriendinnen en een geweldige vriend.’

Brittany - 3

‘Mijn vriend en ik hebben elkaar leren kennen toen ik in het eerste jaar van mijn dansopleiding zat. Wij waren gisteren 3,5 jaar samen! Doordat ik een vriend heb vond ik het heel erg lastig om de keuze voor Disney te maken maar hij was zó lief en steunde mij zo ontzettend in mijn keus dat ik echt geen nee kon zeggen tegen Disney.

Na mijn jaar bij Disney wil ik graag gaan samenwonen met mijn vriend en onze eigen familie beginnen. Ik heb dan (als het goed is) genoeg geld gespaard en daardoor kan ik het zeker weten allemaal betalen. Ik wil eigenlijk best jong moeder worden. Ik vind het tenminste jong. Als ik terug kom vanuit Disney ben ik 22 jaar oud en dat vind ik een mooie leeftijd om een familie te beginnen. Ik probeer nu optimaal van mijn tijd in Nederland te genieten voordat ik verhuis. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop dat ik in dat jaartje nog steeds tijd heb om te bloggen, want niet alleen dansen is mijn passie maar ook bloggen!’

Brittany - 2

Dankjewel voor je leuke verhaal Brittany! Ik vind het bewonderenswaardig dat je je droom achterna gaat en in Disneyland gaat werken. Supergaaf, I love Disneyland! Het wordt vast en zeker een te gek jaar waarin je een heleboel toffe indrukken gaat opdoen. Op haar blog Brittany Elizabeth schrijft Brittany dagelijks artikelen over haar leven en alles wat dat met zich meebrengt. Natuurlijk lees je hier ook meer over haar plannen om in Disneyland te gaan werken. Neem daarom zeker eens een kijkje!

Delen:

8 Reacties

 1. 29 mei 2015 / 29 mei 2015

  Ik wil je bedanken voor deze mini samenwerking en voor je lieve woorden! Je rubriek is echt super leuk en uniek en ik heb er met plezier aan gewerkt!

  Liefs, Brittany

 2. Yara
  29 mei 2015 / 29 mei 2015

  Wauw, Disneyland! Wat gaaf!

 3. 29 mei 2015 / 29 mei 2015

  Wat gaaf om in Disneyland te gaan werken. Iedere dag tussen vrolijke kinderen, ouders,… en Mickey!

 4. isolde
  29 mei 2015 / 29 mei 2015

  Wauw, wat ontzettend gaaf! En wat dapper om zo alles voor een jaar achter je te laten. Ik weet niet of ik dat zou kunnen….Ga je blog zeker volgen!

 5. Eline
  29 mei 2015 / 29 mei 2015

  Gaaf dat je naar Parijs gaat voor een jaar. Ik snap dat die keus heel moeilijk is, ik zou het ook enorm moeilijk vinden om mijn liefje achter te laten ;)

  Heel veel succes daar!

 6. 29 mei 2015 / 29 mei 2015

  Wauw, wat een interessant levensverhaal hen jij al op je 20e, Brittany! Alvast heel veel plezier in Parijs! :)

 7. Eilish (artisticstateofmind)
  31 mei 2015 / 31 mei 2015

  Wat ontzettend gaaf!

 8. 4 juni 2015 / 4 juni 2015

  Aah wat gaaf dat ze naar Disneyland gaat :) Lijkt me echt heel leuk om mee te maken. Wat een toffe rubriek is dit trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder