Event | #Dressmyfriend bij Only for men

#dressmyfriend 1

Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb.

“Wie van de mannen hier houdt er van winkelen?”, vraagt storemanager Michel Beekman. Meteen zie ik de hand van mijn lief omhoog gaan, maar verder blijft het angstig stil in de winkel. Ik moet er een beetje om lachen. Want hoewel ik echt wel houd van mooie kleding, is – in tegenstelling tot wat in veel andere relaties het geval is – M. bij ons degene met de meeste schoenen (hashtag mega schoenentic!) en kleding in zijn kast. Dat kan haast ook niet anders, aangezien hij zelf al jaren als Logistiek Manager werkzaam is bij een fashionmerk.

Maar ook voor hem geldt: hoe ideaal is het als al je favoriete merken in een winkel bij elkaar hangen? Dus toen ik een tijdje terug een uitnodiging kreeg voor het #dressmyfriend event bij Only for Men in Ede, waren we allebei direct enthousiast. Daarom ging M. met me mee, om zich door mij (jawel!) in het nieuw te laten steken. Ik neem jullie mee… en leg M. voor de gelegenheid voor een keertje vast op de gevoelige plaat.

#dressmyfriend 3#dressmyfriend 6

Only for men

Only for men is een zogenaamde one-stop shop voor mannen. Dat wil zeggen dat je alles op het gebied van herenmode bij elkaar in één winkel kunt vinden. Van maatpak tot sokken en van casual kleding tot nette schoenen, ze hebben het allemaal. Je vindt er merken als Tommy Hilfiger, Scotch & Soda, State of Art, G-Star en Replay en nog veel meer. Helemaal in zijn én mijn straatje dus!

Mannen van alle leeftijden kunnen hier (samen met hun vrouw) in een hele relaxte sfeer doelgericht hun outfits bij elkaar shoppen, onder het genot van een kop koffie of een biertje. Jep.. het blijven immers wel ‘echte’ mannen! Whatever that may be.. ;-) Wat ik persoonlijk ideaal vind zijn de openingstijden, want door drie koopavonden in de week en iedere zondag koopzondag kun je altijd een moment vinden om even langs te gaan.

#dressmyfriend 4#dressmyfriend 2

#Dressmyfriend

De avond begon met een rondleiding door de ruime winkel, die bestaat uit drie verdiepingen. Leuk om wat achtergrondinformatie te krijgen over het familiebedrijf en vooral om een beetje zicht te krijgen op het aanbod van de winkel en wat waar ligt. Ik zag al direct hele gave schoenen staan, dus die moest M. zeker even passen! Na de rondleiding mochten we onder het genot van een glas bubbels en/of een biertje zelf rondneuzen in de store, om outfits samen te stellen voor de heren. Zoals jullie wellicht weten ben ik groot fan van Tommy Hilfiger en dat geldt ook voor M., dus begaven we ons direct naar de rekken met Tommy Hilfiger kleding.

We moesten wel een beetje wennen aan het systeem in de winkel. Bij het Tommy schap hingen broeken, maar aan een wand aan de andere kant van de winkel hing een rek met ook nog heel veel broeken. Daar lagen de broeken op maat en niet op merk of kleur. Op zich handig, maar je moet er wel even je weg in vinden. We werden daarbij overigens prima geholpen en uiteindelijk nam M. plaats in het pashokje met een stapel mooie kleding. Passen maar!

#dressmyfriend 7#dressmyfriend 5

De outfit!

En dit is de outfit geworden! Een prachtige navykleurige trui met knopen bij de hals en een donkerblauwe slimfit jeans. Ik vind het geheel erg mooi afgekleed staan. Casual, maar toch netjes. En die schoenen die ik aan het begin van de avond zag… die konden we natuurlijk niet laten staan en kochten we er zelf bij. Ik vind ze zo ontzettend gaaf en ben echt blij dat M. ze ook mooi vond. Het geeft een outfit meteen een bijzondere touch.

Al met al was het een hele leuke avond! Ik heb er enkele leuke bloggers ontmoet die ik nog helemaal niet kende en dat vond ik erg gezellig. Ik ga niet zo vaak naar events, dus ik vond het erg leuk dat ik door middel van dit event mijn vriend een klein beetje kon betrekken bij het ‘bloggersleven’. We willen Only for Men Ede dan ook enorm bedanken voor de gastvrijheid, de gezellige avond en de mooie outfit!

Houdt jouw vriend van shoppen? En is hij dan merkvast of maakt dat niet zoveel uit?

Delen:

13 Reacties

 1. 16 december 2015 / 16 december 2015

  Wat gaaf zeg dat je hierheen mocht!

 2. Sytse
  16 december 2015 / 16 december 2015

  Leuk evenement! De outfit vind ik ook geslaagd. Lekker basic. Daar houd ik wel van!

 3. 16 december 2015 / 16 december 2015

  Die schoenen zijn zoooo tof! Goeie keus joh!
  Het event was erg gezellig he :) Jammer dat we niet even hebben gekletst! Maar ja die mannen moeten in de gaten gehouden worden natuurlijk ;) Volgende keer doen dan?

  • twintigennogwat
   16 december 2015 / 16 december 2015

   Ja super jammer! Ik vond het eerlijk gezegd ook een beetje spannend om mensen aan te spreken, misschien had je me niet herkend ;-) Vond het wel erg gezellig. Waren jullie ook goed geslaagd?

 4. 16 december 2015 / 16 december 2015

  Leuk om te lezen! Wij wonen in Ede en die winkel komen wij ook best regelmatig voor Vincent. :)

  • twintigennogwat
   16 december 2015 / 16 december 2015

   Ik moest ook even aan je denken toen we Ede binnen reden.. zo van ‘Zou Saskia hier dichtbij wonen?’ :-D

 5. Elise_marjolein
  16 december 2015 / 16 december 2015

  Wat super leuk!! En leuk setje!

 6. 16 december 2015 / 16 december 2015

  Hele gave schoenen inderdaad! R. houdt opzich wel van shoppen en is niet perse merkvast. Leuk dat je hiervoor uitgenodigd was!

 7. 16 december 2015 / 16 december 2015

  Wat leuk zeg dat je hier naartoe mocht. Zo te zien zijn jullie goed geslaagd! :)

 8. 16 december 2015 / 16 december 2015

  Oh wat tof dat je hier bij mocht zijn! Als ik meer volgers heb wel ik ook super graag events bijwonen, geen idee allene hoe ik dat het beste aanpak!

 9. Noelle
  16 december 2015 / 16 december 2015

  Wat tof! Ik hou van neutrale kleding met een pop of color in de schoenen bijvoorbeeld. Mijn man is niet zo een shop freak maar ik heb zijn kledingstijl wel een beetje kunnen beinvloeden gelukkig. Vroeger vond hij het niet belangrijk hoe hij voor de dag kwam, maar nu kleedt hij zich in stijl. Past ook wel bij zijn baan haha

 10. 17 december 2015 / 17 december 2015

  Ik vind die reclames met Hans Kraaij op de radio echt superirritant, maar het klinkt wel echt als een goed concept! Leuke outfit heb je ervan gemaakt :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder