Essence The Satin nagellak

TheSatin_4

Met het wisselen van de seizoenen verandert vaak ook mijn voorkeur voor de kleurtjes op mijn nagels. Kies ik in de zomermaanden voor vrolijke knalkleuren, neig ik in de herfst en de winter vaak naar donkere of juist neutrale kleuren. Toen ik een kijkje ging nemen bij de herfstcollectie van Essence vielen de The Satin lakjes mij meteen op. Beide lakjes laat ik je vandaag zien!

Essence bracht zoals elk seizoen weer veel nieuwe nagellakken uit. Daar zaten veel effect lakjes bij met felle kleuren, glitters en glansjes. Eigenlijk sprak van al deze nieuwe lakjes alleen de The Satin nagellak me aan. Deze is onderdeel van de colour & go collectie en verkrijgbaar in twee neutrale kleuren:  188 Dare To Kiss en 189 New York City Call. Zoals de naam al doet vermoeden zorgt de lak voor een satijnen finish, wat ervoor zorgt dat je nagels er net even iets bijzonderder uitzien.

Essence The Satin – 188 Dare To Kiss 

nagels roze

Dare to kiss is een oudroze kleur met een zacht glanzende satijnen afwerking. Hij dekt prima met twee laagjes en hoewel erg draagbaar is het vooral ook een erg mooie kleur. Ik vind dit een bijzonder mooie kleur die toch heel goed elke dag gedragen kan worden. Ja, dit is wel mijn favoriet van de twee!

Essence The Satin – 189 New York City Call

nagels grijs

New York City Call is een beige taupe kleur met een wat zilveren glans. Deze kleur dekt prima met twee laagjes. Ook dit is een vrij neutrale kleur die je goed elke dag kunt dragen. Toch droogt hij wat lichter op dan ik misschien verwacht had door de flacon. Op zich resulteert deze lak in een mooi kleurtje op de nagels, maar toch is deze door de lichte kleur niet helemaal ‘mijn ding’.

Waar ik elke keer weer van sta te kijken is de ontzettend goede kwaliteit van de Essence nagellak. Wil je een mooie, lang houdende kleur op je nagels, maar heb je weinig budget of wil je er gewoon niet zoveel geld aan besteden? Dan kun je bij Essence je hart ophalen.

Met het prettige brede kwastje kun je je nagel in één keer bedekken en de lak droogt echt heel snel. The Satin zorgt voor een mooie afwerking die net wat extra’s geeft dan alleen wat kleur. Hoewel New York City Call niet helemaal mijn favoriete kleur is, zijn de lakjes toegankelijk en prima draagbaar deze herfst.

De Essence The Satin nagellak kost €1,69 per stuk en elk flesje bevat 8 ml.

Delen:

4 Reacties

 1. Zoë-Amber
  15 november 2014 / 15 november 2014

  Ik vind de kleuren allebei iets te braaf om ze geweldig te vinden XD

  Niet mijn ding – wel leuk geschreven!

 2. 15 november 2014 / 15 november 2014

  Wat een mooie kleurtjes. Vooral die laatste vind ik erg mooi :)

 3. 16 november 2014 / 16 november 2014

  Allebei mooie lakjes! Ik heb de eerste ook en hij is inderdaad erg mooi!
  xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder