Instagram

Entertainment

Favoriete herfstliedjes 2014

meghantrainor

In een eerdere post zei ik het al: de herfst is begonnen! En hoewel er nog prachtige, zonnige dagen tussen zitten, kunnen we dat aan alles merken. Dit betekent ook dat de muziek op de radio langzaam verandert. Van de lichte deuntjes gaan we naar rustiger en soms ook een tikje zwaarder. Maar niet altijd, want er zijn nog genoeg vrolijke catchy songs die uitkomen. Vandaag: mijn 5 favoriete herfstliedjes.. Enjoy!

Mr. probz – Nothing really matters


Net als in mijn lijstje met favoriete zomerliedjes kan een nummer van Mr. Probz niet ontbreken. Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde zat ik in de auto en ik moet heel eerlijk opbiechten dat ik wel een klein traantje heb gelaten. Wat een prachtig nummer! Volgens meneer Probz zelf is dit nummer een ode aan vrouwen, of dat nu je moeder, zus of vriendin is. Ik denk bij het horen van dit nummer aan mijn moeder, want al ben je 25 en woon je al jaren op jezelf: “When I’m lost and need a sign, she leads the way and I’ll be fine”.. Aan wie denk jij bij het horen van dit liedje?

Becky G – Shower


Ohh I love this song! Het is een vrolijk liedje over de liefde en dat is natuurlijk altijd goed. Vrolijk zingen onder de douche, we doen het allemaal wel eens. En blij zijn omdat je verliefd zijn is even better! ‘You are my homie, lover and friend‘… en natuurlijk is dat van toepassing op mijn grote liefde! :-)

Kensington- all for nothing


Dit nummer van Kensington staat al een tijdje in de hitlijsten. Ondanks dat hij niet helemaal nieuw meer is, noem ik hem hier toch, want ik vind het gewoon een fantastisch nummer. De stem van leadzanger Eloi klinkt zo lekker en de sound van Kensington is heel herkenbaar. Volgende maand ga ik ze voor het eerst live zien en daar heb ik natuurlijk ontzettend veel zin in!

The Script – Superheroes


Dit nummer van The Script is een power ballad vol inspirerende woorden. Het lied focust een beetje op de rauwe kant van het leven, op de pijn en struggles die mensen soms moeten doorstaan. Maar, zingt zanger Danny: echte superhelden kiezen niet voor de makkelijkste weg en weten hoe pijn voelt. Dat maakt ze juist sterk(er). Dus laat je koppie niet hangen, maar vecht door.. dan komt het goed. Mooi!

Meghan Trainor – All about that bass


Dit liedje hoorde en zag ik voor het eerst bij Jimmy Fallon’s Tonight Show. Sindsdien gaat het niet meer uit mijn hoofd en verschijnt het deuntje regelmatig ineens in mijn hoofd. De boodschap van dit liedje is liefde voor jezelf: ‘every inch of you is perfect, from the bottom to the top!‘ Couldn’t agree more! Het debuutalbum van Meghan komt binnenkort uit… ben heel benieuwd!

 Wat zijn jouw favoriete nummers van dit moment?

Bron afbeelding: videostill youtube
 • Reply
  Anneleen
  13 oktober 2014 at 13 oktober 2014

  Superheroes = kippenvel! <3

 • Reply
  Bianca
  13 oktober 2014 at 13 oktober 2014

  Leuk artikel! Becky G staat hier al een paar dagen flink op de repeat stand :-)

 • Reply
  sam
  13 oktober 2014 at 13 oktober 2014

  Leuke nummers! Dat nummer van Mr Probz is wel een favorietje hier

 • Reply
  Saskia
  13 oktober 2014 at 13 oktober 2014

  Leuk! Shower vind ik super vrolijk :-)
  Saskia plaatste onlangs.. Persoonlijk: Welcome To My Life! (week 41)My Profile

 • Reply
  Rowan - RebelliousyetRomantic
  13 oktober 2014 at 13 oktober 2014

  Ik vind All about that bass ook zo vrolijk, echt een positief liedje :)
  Rowan – RebelliousyetRomantic plaatste onlangs.. Win: Cath Kidston umbrellaMy Profile

 • Reply
  Sas
  16 oktober 2014 at 16 oktober 2014

  Ik ken ze niet allemaal. Nu ik deze reactie typ heb ik Superhero’s op <3
  Sas plaatste onlangs.. Tips & Trucs: Klusserdeklus!My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »