Happy list #5: Dit maakte me blij in september

Collage_september

Hello october! De maand september ligt alweer achter ons en we lijken in noodvaart af te stevenen op het einde van het jaar. Gelukkig duurt dat toch nog eventjes en hebben we nog drie mooie maanden in het vooruitzicht. Vandaag sta ik even stil bij de fijne momentjes die de maand september met zich meebracht. Kijk je mee?

Work it!
De eerste maand op mijn nieuwe werk is voorbij en wat heb ik het naar mijn zin! Ik word heel enthousiast van het werk dat ik mag doen en mijn collega´s zijn stuk voor stuk super aardig. Als klap op de vuurpijl kreeg ik op mijn eerste dag deze prachtige bos bloemen ter welkom. Zo lief :-)

Concertkaartjes 
Een van mijn grote hobby´s is het bezoeken van concerten en theatervoorstellingen. Afgelopen maand kreeg ik van mijn zusje kaartjes voor The Script in de Ziggo Dome en kocht ik tickets voor Guus Meeuwis Live in The Royal Albert Hall in Londen. Beide concerten gaan plaatsvinden in het nieuwe jaar, maar ohhh wat heb ik er al enorm veel zin in! Ook voor de komende maanden staan er nog enkele leuke dingetjes op het programma..

Prachtige nazomerdagen
Van augustus herinner ik me veel regendagen, maar in september konden we nog genieten van flink wat zon! Dat betekende.. nog even lekker een rondje golfen in het weekend en gezellig met vrienden en familie barbecueën. Good life!

collage_2

Kleine vrolijke momentjes
De kippen in de tuin van de tandarts, het überschattige van alles wat-winkeltje waar de presentatie werd gehouden van een stadsmagazine waar ik de eindredactie voor deed, een vergeten boodschappenlijstje tegenkomen op een rij winkelwagentjes, koekjes bakken op een luie zondagmiddag (met de gezonde koekjesmix van Heel gezonde mama: aanrader!), mijn konijnen die vrolijk door de tuin huppelen en vervolgens relaxed ergens neerploffen, de immer leuke reacties op mijn blog.. Het zijn van die kleine momentjes die je dag enorm mooi kunnen maken.

Meer foto’s zien? Volg me op Instagram!
Wat maakte jou blij in september?

Delen:

7 Reacties

 1. 3 oktober 2014 / 3 oktober 2014

  Leuk om te zien! Ik heb kaartjes gekocht voor Chef Special en ook truffelpepernoten hebben mij blij gemaakt deze maand, haha! :)

 2. 3 oktober 2014 / 3 oktober 2014

  Wat een super leuk overzichtje om te zien. Die koekjes zien er erg lekker uit!

 3. Paula
  3 oktober 2014 / 3 oktober 2014

  super leuk om te lezen!

 4. 4 oktober 2014 / 4 oktober 2014

  Yay, leuk artikel! Past echt helemaal bij de Happy Week op mijn blog :)

 5. 4 oktober 2014 / 4 oktober 2014

  Wat leuk om je geluksmomentjes te lezen. Fijn dat je het zo naar je zin hebt op je werk!

 6. 6 oktober 2014 / 6 oktober 2014

  De tijd vliegt! Einde van het jaar komt inderdaad steeds sneller in zicht.. Die prachtige nazomer dagen waren heerlijk, bang dat het nu toch echt voorbij is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder