Beauty: Nieuwe Catrice Ultimate Colour Lipsticks

ultimatecolour

Tot een paar maanden geleden smeerde ik alleen lippenbalsem of lipgloss op mijn lippen, maar de laatste tijd ben ik wat vaker lipsticks gaan dragen. Deels omdat ik vrolijke kleurtjes op mijn mond leuker ben gaan vinden, maar ook omdat ik het nu eindelijk durf. Het enige is dat ik zo’n felle kleur eigenlijk niet wil dragen tijdens/ geschikt vind voor mijn werk (wellicht onzin, maar toch). Bij verschillende beautybloggers las ik dat er nieuwe kleuren uitgekomen waren binnen de Catrice Ultimate Colour lijn. Twee daarvan leken me kantoor-proof en daarom kocht ik ze. Ik heb ze al een tijdje in huis en nu is het eindelijk tijd voor de review. Kijk mee!

Catrice Ultimate colour

De kleuren die ik kocht zijn MATTador en In A Rosegarden. De derde kleur die nieuw is in het assortiment van Catrice is de felle rozerode MATTraction. Zoals altijd zijn deze lipsticks van Catrice gehuld in een glanzende, zwarte huls. Ze kosten per stuk €3,99.

Swatches

De swatches! Links is de kleur In A Rosegarden, rechts de kleur MATTador. Zo meteen laat ik per kleur een lipswatch zien. Het is de eerste keer dat ik dit geprobeerd heb, dus ik hoop natuurlijk dat de producten goed overkomen op de foto. Ik ben benieuwd naar jullie reacties en tips voor een volgende keer zijn uiteraard welkom! :-)

In A Rosegarden

Inarosegarden_lipstick2

In A Rosegarden is een prachtige beige kleur met een lichte glans, die neigt naar roze. De lipstick is iets donkerder van kleur dan de meeste nude lipsticks en heeft een creamy finish. Ik merk persoonlijk wel dat ik (bij deze kleur) goed moet opletten met velletjes en droge lippen, omdat zich dat snel aftekent bij mij. Ik vind dit de ideale kleur voor elke dag, hoewel hij naar mijn idee toch vrij snel wat vervaagt: pak je een glas drinken, mag je de kleur alweer bijwerken.

MATTador

mattador_lipstick2

MATTador is een hele mooie rode kleur, die iets matter is dan In A Rosegarden. Ergens lijk ik een oranje-achtige ondertoon waar te nemen. Deze classy lipstick is vrij opvallend, maar toch niet heel erg heftig. Hoewel vrij draagbaar, zou ik deze variant toch eerder gebruiken voor een etentje of een feestje dan voor een werkdag. De houdbaarheid is prima: enkele uren blijft hij zeker zitten. Na een maaltijd moet je hem echter zeker even bijwerken.

ultimatecolour2

Mijn conclusie? Beide lipsticks zijn prachtig en goed draagbaar. De houdbaarheid verschilt best wel tussen de twee, maar bijwerken is natuurlijk zo gebeurd. Vooral In A Rosegarden is een kleur die ik de laatste tijd al veel gedragen heb omdat het een lekker makkelijk kleurtje is. MATTador is prachtig en classy, maar voor mij toch net te aanwezig voor elke dag. Al met al zijn het weer prima lipsticks, zoals we van Catrice gewend zijn.

Hadden jullie deze mooie lipsticks al in de winkel zien liggen? En… eentje meegenomen?

Delen:

6 Reacties

 1. 5 oktober 2014 / 5 oktober 2014

  Leuke review, ik vind de kleuren heel mooi!

 2. 5 oktober 2014 / 5 oktober 2014

  Ik heb gister nog met MattAdor in mijn handen gestaan. Ik vind hem erg mooi, alleen niet gekocht omdat ik hem ook iets te aanwezig vond voor elke dag.

 3. Eva Realitijd
  6 oktober 2014 / 6 oktober 2014

  Die rode vind ik heel mooi!

 4. 6 oktober 2014 / 6 oktober 2014

  De kleuren zien er super uit, vooral de roze lijkt mij fijn voor overdag.

 5. 13 oktober 2014 / 13 oktober 2014

  Mattador spreekt mij heel erg aan, terwijl ik in eerste instantie de andere juist wat warmer van kleur vond…maar op je lippen vind ik de roder mooier overkomen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder