Mijn selectie uit de Lush Wintercollectie 2015

Lush kerstcollectie 5

Het is half november dus de feestdagen staan al praktisch voor de deur. Elk jaar is er een ding waar ik dan heel erg naar uitkijk: de Lush wintercollectie! Ik houd enorm van de producten van Lush en sinds de verhuizing van het kantoor waar ik werk is er een winkel op loopafstand.. yay! Een paar weken geleden besloot ik in mijn lunchpauze even een kijkje te gaan nemen en mijn hart op te halen tussen alle fijne goodies voor in bad. Ik koos een paar items uit de wintercollectie waar ik nieuwsgierig naar was of die me aanspraken en laat je vandaag mijn selectie zien!

Prijzen

Snow fairy Shower Gel – €7,95 voor 100 gram
Bar Humbug Bubble Bar – €5,50
Peeping Santa Bubble Bar – €5,50
Father Christmas Bath Bomb – €5,95

Lush kerstcollectie 1

Snow Fairy shower gel

Deze showergel is volgens mij een van de meest populaire items uit de wintercollectie van Lush, maar ondanks dat had ik hem nog nooit geprobeerd. De knalroze kleur verraadt al een klein beetje de geur van dit doucheproduct: megazoet! Het is een soort mix tussen snoepjes en bubblegum. Ik moest er een klein beetje aan wennen (want meestal ga ik voor frisse geuren), maar inmiddels ben ik helemaal om. Wat een topper!

Lush kerstcollectie 4

Bar Humbug Bubble Bar

De Bar Humbug viel me eigenlijk meteen op omdat-ie zo mooi is! De paarse kleur met witte ‘swirl’ en veel glitters zijn echt heel pretty en passen goed bij het seizoen! Deze bubble bar ruikt naar zoethout , maar ergens ruik ik ook wel een vleugje frisse citroen. Ik weet helemaal niet of dat er echt in zit, maar ik meen het te ruiken. ;-)

Verkruimel je deze bar in je bad, dan kleurt het bad prachtig dieppaars en ontstaat er heel veel schuim. Heel fijn! Je kunt van deze bar stukken afbreken en er dus twee of drie keer mee doen als je wat minder bubbels prima vind en er vaker van wilt genieten. De Bar Humbug zorgt voor echte ontspanning!

Lush kerstcollectie 3

Peeping Santa Bubble Bar

Peeping Santa is dit jaar voor het eerst toegevoegd aan de wintercollectie van Lush. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook hier op het uiterlijk gevallen ben, want deze santa ziet er gewoon heel schattig uit! De bar heeft een lekkere aardbeiengeur, die door de biologische cacaoboter en sheaboter heel zacht aandoet. Door deze twee ingrediënten is Peeping Santa trouwens ook heel verzorgend voor je huid. Peeping Santa kleurt je badwater mooi rood en creëert veel schuim, dus lekker genieten kost met deze bubble bar geen enkele moeite!

Lush kerstcollectie 2

Father Christmas Bath Bomb

Father Christmas is een goede bekende van eerdere Lush wintercollecties en dat is niet zonder reden! Hoewel de buitenkant anders doet vermoeden, kleurt je bad helemaal groen wanneer je deze kerstman in het water gooit. Hij geeft een heerlijk zoete geur af die overeenkomt met de geur van Snow Fairy. Ik kijk er naar uit deze daadwerkelijk te gaan proberen.

Zo, dat was mijn selectie van de collectie van dit jaar! Om heel eerlijk te zijn zou ik graag ook nog So White halen, omdat ik daar vorig jaar door de fijne geur enorm door gecharmeerd was. Ook heb ik even getwijfeld over de Reindeer Rock, want zeg nou zelf: bessenzeep met daarop een rendier? Dat is toch meant to be voor een Scandinavië liefhebber? Op het kleine feitje dat ik nooit gewone zeep gebruik na dan ;-) Toch moest ik een keuze maken en ik ben heel blij met deze aankopen! Dat wordt lekker badderen! :-)

Heb jij al een kijkje genomen bij de Lush Wintercollectie van dit jaar? Wat zijn jouw favorieten?

Delen:

6 Reacties

 1. Quinty
  13 november 2015 / 13 november 2015

  Wat een heerlijke collectie. Als ik een bad had gehad zou ik de bubble bars en de bath bomp sowieso kopen. Ik vind ze er zo leuk uit zien. Vooral de father christmas bath bomb vind ik erg leuk!

 2. 13 november 2015 / 13 november 2015

  Mooi overzichtjes heb je gemaakt met stuk voor stuk mooie en lekkere producten. Ik wil ook weer heel snel naar de lush :)

 3. 13 november 2015 / 13 november 2015

  [Kwijl] Het ziet er allemaal zo mooi en feestelijk uit! Mocht ik ooit mijn eigen plekje krijgen: IK HEB EEN BAD NODIG! Want die leuke badproducten werken niet zo goed in de douche.. Ik zou heel graag vaker wat van Lush willen kopen, maar kan dat nu helaas even niet veroorloven. Desondanks ben ik toch wel een beetje fan!

 4. Irma
  15 november 2015 / 15 november 2015

  Ohmenn, door dit soort posts moet ik me echt inhouden om niet naar de lush winkel te hollen haha!

 5. 21 november 2015 / 21 november 2015

  Wat een fijne goodies! Het ziet er ook zo leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder