MINI SHOPLOG / VAKANTIEPROOF

shoplog totaal

In veel winkels is de uitverkoop volop gaande. Nu ben ik niet zo’n enorme shopliefhebber, maar met mijn vakantie in zicht vond ik het toch wel leuk om even te gaan rondkijken. Ik ging langs bij verschillende winkels om spulletjes te halen die ik mee wil nemen op vakantie en wandelde en passant ook nog even binnen bij Zara. Hieronder laat ik je zien wat ik mee naar huis nam.

 Shoplog blazer ZaraShoplog blazer Zara 2
Bij Zara zag ik deze ontzettend schattige blazer met een structuurtje en rafels. Deze korte blazer heeft driekwart mouwtjes en twee zakjes op de voorkant. Ik ben een enorme sucker voor blazers, dus toen mijn oogjes deze zagen kon ik niet anders dan hem even proberen en uiteindelijk kopen.  Er hingen nog twee kleuren, deze fuchsia kleur en een mintgroene. Normaal kost deze blazer 60 euro, nu was hij afgeprijsd naar 40. Ik vind hem zo leuk!

shoplog zara shirt
Ook van Zara: dit leuke t-shirtje. Hij is een beetje transparant en de voorkant is iets langer dan de achterkant. Doorgaans draag ik wat strakkere tops, maar vond de opdruk erg gaaf dus besloot eens voor iets anders dan gebruikelijk te gaan. Ik betaalde er ongeveer 20 euro voor.

shoplog short
Bij The Sting kocht ik dit shortje, dat was afgeprijsd naar 25 euro. Ik heb slechts één andere korte broek en die is een stuk langer dan deze. Eigenlijk vind ik het wat te kort, maar voor op vakantie is het prima. Wat vinden jullie, kan zoiets nog als mid-twintiger?

Shoplog bikini
Naast bovenstaande kledingstukken kocht ik ook enkele dingen die niet in de sale waren. Ik had echt dringend een nieuwe bikini nodig (mijn oude was te groot en versleten) en vond deze in de Triumph winkel. Hij is van Sloggi en ik vond de kleuren echt prachtig. De bikini bevat prachtige details, vind ik. (Excuus voor de wellicht wat slordige foto.)

Shoplog beauty
Ik kocht niet alleen kledingstukken, ook mijn beauty voorraad moest wat aangevuld worden. Mijn vaste foundation en mattifying powder, maar ook twee droogshampoos van merken die ik nog niet kende. Ik wil ze graag testen voor de site, maar moet nog even kijken in welke vorm ik het artikel dan moet gieten.

shoplog books
Tot slot twee boeken die afgelopen maand uitkwamen. Beiden wilde ik graag lezen en gaan dan ook mee in de koffer, zodat ik ze op vakantie kan gaan lezen. Nu al zin in!

Wat vind je van mijn nieuwe aankopen?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe posts? Volg me dan op Bloglovin’!

Delen:

10 Reacties

 1. Manouk
  6 juli 2014 / 6 juli 2014

  Is Batiste gewoon in NL te koop ja?! Ik had die variant ook in Londen maar het spul is wittig en m’n haar bruin en ik vond dat je die waas toch wel ’n beetje bleef zien.

  • twintigennogwat
   6 juli 2014 / 6 juli 2014

   Ik kocht deze bij Kruidvat! Ze hebben ook een brunette versie maar die was toen uitverkocht. Hij ruikt wel heerlijk :-D

 2. Paula
  6 juli 2014 / 6 juli 2014

  Leuke aankopen Amy.
  Eigenlijk nog slippers erbij en je outfit is helemaal compleet ;-)
  Ik ben heel benieuwd wat je van de nieuwe boeken vindt.
  Fijne vakantie!

 3. Mademoiselle Sophistique
  7 juli 2014 / 7 juli 2014

  de double wear foundation is echt geweldig he! ik ben er ook dol op, ik heb nu de light versie en die vind ik zo mogelijk nog beter :o

  • twintigennogwat
   7 juli 2014 / 7 juli 2014

   Light versie? Hoe heet die dan, wil ik ook wel uitproberen!

 4. 7 juli 2014 / 7 juli 2014

  Dat jasje van Zara is echt geweldig zeg! Erg leuk en lekker roze. Leuke aankoopjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder