Personal pics june

personalpics_june_collage

Wat ging de maand juni toch weer snel voorbij… het is al juli! Omdat ik het zelf altijd leuk vind om overzichtjes met foto’s te zien op andere blogs heb ik besloten een maandelijks terugkerende post in het leven te roepen waarin ik in het kort een klein inkijkje geef in mijn bezigheden van de afgelopen maand. De maand juni was bomvol, dus kijk snel mee!

personalpics_june_1
Drukke maand op het gebied van werk. Dus: kop thee erbij en aan de slag! Een van de events van deze maand vond plaats in het Dolfinarium. Onze stand stond praktisch naast de Zeeleeuwen. Wat was het gaaf!

personalpics_june_2
Daarnaast mocht ik deze maand eindelijk mijn diploma ophalen. In maart studeerde ik af en behaalde ik mijn Master titel… nu was het dan eindelijk officieel! Mijn moeder gaf me een grappige graduation hat als geintje.

personalpics_june_3
Ik kreeg prachtige bloemen die het lang volgehouden hebben, ondanks de warmte die dagen. Gerbera’s zijn mijn favoriet. Van mijn zusje en broers kreeg ik twee prachtige armbandjes. Hier kom ik nog wel op terug met een blogpost.

personalpics_june_6
Met vriendinnetjes ging ik uit eten in Nijmegen in een supergezellig tentje (De Dromaai). Leuke bediening en heerlijk eten (kijk onze toetjes)! Ook ging in enkele keren de golfbaan op. Zowel om wat te oefenen (zoals hier), als om een ronde te lopen. Ik verbeterde eindelijk mijn handicap deze maand!

personalpics_june_4
Ik begon deze maand vol enthousiasme aan de #junejumpropechallenge. Ik kwam een heel eind, tot een mega verkoudheid (die twee weken duurde) roet in het eten gooide. Weinig lucht en veel hoesten zorgden niet voor een optimaal sportklimaat. Ik kreeg het niet meer voor elkaar om het weer vol goede moed op te pakken, dus eigenlijk wil ik de challenge in augustus opnieuw doen.

personalpics_june_5
Heerlijk weer, dus…. Barbecue tijd! Heerlijk, ik houd zo van dit soort dagen! We koken ook wel eens gewoon op de gaspitjes van de barbecue, dat scheelt veel stank in huis. De kruidenplantjes waar ik eerder over schreef vonden de warmte niet zo leuk, dus ik dacht dat ze het niet zouden overleven. Inmiddels staan ze echter weer fier overeind te groeien: ze doen het erg goed!

personalpics_june_7

Met mijn broers en zusje ga ik al jaren elk jaar naar de Groots met een zachte G concertreeks van Guus Meeuwis. Dit jaar was zelfs mijn 10e keer: het was het 9e jaar, maar ik ben eenmaal dubbel gegaan. Het is elk jaar een enorm feest, zelfs wanneer je niet perse fan bent van Guus. En dan tot slot kan natuurlijk het WK niet missen. Als het maar even kan gaat bij ons thuis de televisie aan op het moment dat een van ons thuiskomt van het werken en deze gaat uit wanneer we gaan slapen. Ik vind het overigens niet erg iets te missen als ik niet thuis ben (op het Nederlands elftal na dan), maar vind het ook erg leuk om wel zo veel mogelijk te volgen.

Zoals je ziet was dit een erg veelzijdige maand! Er stond veel op de agenda, waarvan ik je nu een kleine sneak peek heb kunnen geven (als ik alles had gedeeld werd dit een veel te lange post, haha). Ben heel benieuwd wat je er van vond! Ik heb enorm veel zin in de maand juli, waarin ik eindelijk weer mijn geliefde Zweden kan bezoeken. Hoe kijk jij terug op de maand juni en heb je leuke plannen voor de komende maand?

Vind je het leuk om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe posts? Volg me dan op Bloglovin’!

Delen:

5 Reacties

 1. 2 juli 2014 / 2 juli 2014

  Super leuk overzichtje :D
  En gaaf die foto in Dolfinarium

 2. Sylvana
  2 juli 2014 / 2 juli 2014

  Leuke foto’s! Gaaf dat je al tien keer naar het concert van Guus Meeuwis bent geweest, dat heet nog eens een trouwe bezoekster :).

 3. 2 juli 2014 / 2 juli 2014

  Wat balen van je verkoudheid. Gelukkig heb je het zo te zien verder wel leuk gehad!

 4. Manouk
  2 juli 2014 / 2 juli 2014

  Dat hartjes armbandje is zoooo leuk!:)

 5. 3 juli 2014 / 3 juli 2014

  Wat een leuke foto’s! Het dolfinarium is ook echt heel leuk, daar wil ik echt weer een keer heen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder