Instagram

Persoonlijk

Photo Diary #13: Every new day is a chance to change

photo diary 13 totaal

Het is alweer de laatste dag van januari dus tijd voor een nieuwe Photo Diary! De eerste maand van het 2016 is alweer voorbij en het was een hele leuke! Ik begon de maand met heerlijk uitwaaien aan zee en bezocht de fijne stad Brugge, daarna werd het hier in het zuiden eindelijk een beetje winter, ik las veel en stond voor het eerst sinds een halfjaar weer op de golfbaan. Kijk je mee naar de foto’s?

photo diary 13 Brugge

Brugge is so pretty! <3 We bezochten de stad toen we een paar dagen in Zeeland waren rond Oud & Nieuw. Het was mega druk in de stad omdat de solden net begonnen was, maar op sommige plekjes was het goed te doen. Zoals hier bijvoorbeeld, wat een prachtig uitzicht!

photo diary 13 Mannenharten

Naar de bios, samen met mijn moeder! Super gezellig en wat een leuke film is Mannenharten! Flink gelachen!

photo diary 13 eindhoven

In de avond door mijn thuisstad lopen, zeker wanneer het zo mooi versierd is, is toch wel erg fijn. I like it here!

photo diary 13 Theebloemen

Met Kerstmis kreeg ik van mijn schoonmoeder deze glazen theepot en een doos theebloemen. In januari gingen er dus flink wat koppen thee doorheen, want ik wilde natuurlijk graag een paar bloemen proberen. Wat gaaf! Heel bijzonder om naar te kijken en de thee is ook nog eens heel lekker!

photo diary 13 Snapchat

Halverwege de maand ontdekte ik Snapchat. Ik dacht altijd dat het niets voor mij zou zijn, maar inmiddels ben ik helemaal addicted! Je kunt me vinden via de gebruikersnaam Twintigennogwat. Ik zou het leuk vinden om je daar te zien! Dit boek is trouwens écht een aanrader, zoals je kunt zien.. ;-)

photo diary 13 tulpen

Januari staat voor mij altijd gelijk aan tulpen in huis halen.. het brengt een hoop vrolijkheid en kleur!

photo diary 13 Idols

Bij de muziekschool waar ik zanglessen volg zag ik dit foldertje liggen. Ik moest er om lachen, want tijdens de allereerste versie van Idols was ik aanwezig bij de finale, samen met mijn moeder en zusje en onze vriendinnetjes. Inmiddels kijk ik al jaren geen talentenshows meer, maar kennelijk blijft het populair.

In Seizoenen

Van Uitgeverij The House of Books ontving ik het nieuwste boek van Judith Visser: In Seizoenen. De recensie ervan is afgelopen vrijdag online gekomen. Het boek heeft een beladen onderwerp, maar is totaal niet zwaar geschreven maar juist heel open. Ik vind het een aanrader! Ga jij het lezen?

photo diary 13 golf

Terug op de golfbaan na een halfjaar! M. en ik volgden samen een mini opfriscursus en hoewel het de eerste les keihard vroor en we zelf uiteindelijk ook half bevroren waren en het de tweede les keihard stortregende vond ik het heerlijk! Ik schreef er een blogpost over, omdat het toch wel even een momentje was voor mij. Genieten!

photo diary 13 Sushi

Sushi is always a good idea! Via Twitter won ik een gratis maaltijd bij Thuisbezorgd en waar kan de keuze dan anders op vallen dan op sushi? We bestelden lekker veel en het was heerlijk! :)

photo diary 13 psv

Veel voetbal deze maand, met mijn cluppie in de Champions league. Ook gisteravond was ik van de partij en ze (‘we’) wonnen met 4-2.

photo diary 13 Amy

Dit was alweer mijn overzichtje van de maand. Vandaag ga ik lekker rustig aan doen en het boek De Cirkel uitlezen en dan begint er morgen weer een mooie nieuwe week. Dankjewel voor het bekijken van deze photo diary, ik wens je nog een hele fijne zondag en een hele fijne nieuwe maand toe!

Wat zijn jouw plannen voor februari?

 • Reply
  Anita
  31 januari 2016 at 31 januari 2016

  Wauw wat een mooie theebloem :) en sushi is altijd een goed idee! Jij ook een fijne zondag! X
  Anita plaatste onlangs.. Joy in my mind #18My Profile

 • Reply
  Inge
  31 januari 2016 at 31 januari 2016

  Haha zoals je hebt gelezen vond ik de Cirkel toch tegenvallen.. interessant onderwerp maar het verhaal: mwa. ;-)
  Zo’n theebloem heb ik ook weleens gezien, super mooi inderdaad!
  Inge plaatste onlangs.. Dag januari, hallo februari!My Profile

 • Reply
  heidi
  31 januari 2016 at 31 januari 2016

  Wat een fijne maand heb je gehad.
  Brugge is inderdaad een fantastische stad.

 • Reply
  Kelly
  31 januari 2016 at 31 januari 2016

  Leuke foto’s! Ben benieuwd naar het boek.
  Kelly plaatste onlangs.. January Empties – Products I Have Used UpMy Profile

 • Reply
  Lieke
  31 januari 2016 at 31 januari 2016

  Waar kun je die theebloemen halen?
  Lieke plaatste onlangs.. Herfst ABCMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   31 januari 2016 at 31 januari 2016

   Bij verschillende theezaken, maar bijv ook op theebloemen.nl :) Ik zal er binnenkort eens wat uitgebreider over schrijven!

 • Reply
  Cindy
  31 januari 2016 at 31 januari 2016

  Die theebloem ziet er zo leuk uit. Mijn man is ook blij met PSV, zeker nu Ajax het zo bagger heeft gedaan haha!
  Cindy plaatste onlangs.. Happy ThingsMy Profile

 • Reply
  Mariska
  1 februari 2016 at 1 februari 2016

  Wat heb je een leuke dingen gedaan! Over het golfen had ik gelezen. Snapchat is best leuk! Gebruik het alleen niet meer.
  Mariska plaatste onlangs.. Kattenspam! En een vraagje …My Profile

 • Reply
  Celine
  2 februari 2016 at 2 februari 2016

  Wat een heerlijk overzicht. Ik ben heel erg benieuwd naar het nieuwe boek van Judith Visser
  Celine plaatste onlangs.. 25 Random facts about meMy Profile

 • Reply
  Sas
  3 februari 2016 at 3 februari 2016

  Tof he die theebloemen. Ik heb ze hier ook nog liggen en ga er van de week weer eens eentje proberen.
  Sas plaatste onlangs.. 6 Inspirational Quotes That You Should Live By Every DayMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »