Photo Diary #4: The beauty of april days

maandoverzichtapril

Soms heb je van die maanden, die gewoon een beetje voorbij gaan door de drukte. April leek er zo een te zijn: mijn weken zaten helemaal volgepropt. Naast mijn werk rende ik namelijk van de ene naar de andere afspraak, hielp ik mijn zusje met haar scriptie, zette ik een tandje bij op sportief gebied en feestte ik tot in de late uurtjes bij het kampioenschap van mijn cluppie. De maand ging zo snel dat er vaak amper tijd was om bewust stil te staan bij mooie momenten. Vandaar dat ik dat nu samen met jou ga doen: kijk je mee naar mijn photo diary van april?

april-1

Vast contract!
Laat ik maar meteen beginnen met het goede nieuws dat ik deze maand kreeg: ik heb een contract voor onbepaalde tijd aangeboden gekregen op mijn werk. Wauw, wat te gek! Ik was en ben er natuurlijk enorm blij mee, het is een fijne bevestiging voor het gevoel dat ik zelf ook heb: het gaat goed en ik heb helemaal mijn plekje gevonden. Mijn directe collega deed me na het goede nieuws dit nagellaksetje cadeau. Het zijn lakjes van OPI, uit de Hawaii collectie. Zo lief, dit had ik echt niet verwacht! Ik heb Aloha from OPI (de rechterkleur) en Lost my bikini in Molokini (de paarse) al gedragen, wat zijn ze pretty <3 Mocht je dit lezen: nogmaals bedankt!

april-7

Sporten
Mijn schoonzusje is personal trainer en al langer liep ik rond met de wens effectiever te sporten. Bij wie kan ik dan beter aankloppen dan bij haar? We gingen samen een dagje de sportschool in en met een fitness tube (weerstandselastiek) en een heleboel spierpijn kwam ik weer naar buiten wandelen. Twee dagen kon ik maar met moeite lopen (ik werd hartelijk uitgelachen door collega’s), maar dat weerhoudt me er niet van de oefeningen lekker thuis te blijven doen. Dus muziek aan en knallen maar… gewoon op mijn eigen vloerkleedje ;-)

april-6

Yoga event
Lieve Dagmar nodigde me uit voor het yoga event dat door uitgeverij Kosmos werd georganiseerd vanwege het uitbrengen van twee boeken over yoga. Het werd een hele bijzondere en rustgevende middag en ik vond het heel bijzonder dat ik hierbij mocht zijn. Het was zo gaaf en erg leuk om mede-bloggers te kunnen ontmoeten. Vanaf nu wil ik zeker vaker yoga gaan doen en de boeken die ik kreeg gaan me daar zeker bij helpen.. :-) Foto credits:  La Vida Bonita

april-3

Het kampioenschap van PSV
We hebben er even (*kuch*) op moeten wachten maar in april was het dan zover: WE zijn weer landskampioen! Als trouwe PSV supporter volg ik mijn club op de voet, al vanaf dat ik een klein meisje was (vorig jaar schreef ik al eens over mijn liefde voor voetbal, mocht je meer willen lezen over het hoe en wat). Het was twee dagen lang een groot feest in de stad, waar tienduizenden mensen op af kwamen. Zonder een onvertogen woord trouwens, want de sfeer was super.

april-4

Zweedse les
Om de week hebben M. en ik samen Zweedse les en wauw, wat is het leuk! Onze lieve docente brengt ons met veel humor de taal bij, terwijl ze moeiteloos twee niveaus (basiskennis voor M en wat moeilijkere dingen voor mij) integreert. M. pikt het echt supergoed op en leert supersnel en ik ben dan ook echt trots op hem. Bij mijzelf gaat het ook best oké, maar het enige dat ik écht lastig blijf vinden is het tellen en rekenen in het Zweeds. Graag zou ik nog wat meer tijd hebben om meer te kunnen studeren, maar voor nu gaat het prima. Binnenkort komt er een blogje online over het leren van een vreemde taal en welke mogelijkheden er zijn.

april-5

Nijnies
Gewoon omdat ze zo schattig en lief zijn, krijgen allebei mijn konijnen deze maand een plekje in de photo diary. Love them! Ze zijn niet alleen enorm knuffelbaar, ze houden zich ook nog eens bezig met de groenvoorziening in onze tuin. Prima deal! ;-)

april-2

Shopping queen
Drukke winkelstraten en pashokjes vind ik echt vreselijk dus ga ik zelden winkelen, maar heeeel soms begint het bij mij toch te kriebelen en wil ik gewoon graag een verse update van mijn kledingkast. Soms is het gewoon een beetje nodig. Ik ging met M. de stad in en kocht nieuwe sneakertjes, twee blazers en kreeg van M. een leuk shirtje. Ik winkel graag effectief: Tommy Hilfiger is echt mijn favoriete merk en omdat ik er altijd wel iets kan vinden loop ik vaak direct naar deze winkel. Een groot deel van mijn garderobe komt van de hand van meneer Hilfiger (#sorrynotsorry). Ook bij de WE kan ik vaak terecht, vooral voor dingen als blazers en nette vestjes. Yay, ik ben blij met mijn nieuwe aankopen!

En dat was het weer, mijn photo diary van april. Stiekem gebeurt er toch altijd best veel in een gemiddelde maand, ken je dat? Mei is een maand waarin ik altijd bewust stil sta bij onze vrijheid (4-5 mei). Daarnaast gaan M. en ik komende maand naar Londen (even op kraamvisite bij de royal baby, haha) en sluiten we komende maand af met M’s verjaardag. Zo leuk, ik kijk ontzettend uit naar alles wat komen gaat in mei!

Wat waren voor jou de highlights van april en wat zijn je plannen voor mei?

Delen:

14 Reacties

 1. 3 mei 2015 / 3 mei 2015

  Leuke photo diary! Gaaf dat je aanwezig was bij het yoga event! :) En wat tof dat je Zweedse les volgt! Fijn weekend nog!

 2. 3 mei 2015 / 3 mei 2015

  Ah wat een toffe maand heb je gehad met het kampioensfeest natuurlijk als een van de hoogte punten haha! :)

 3. 3 mei 2015 / 3 mei 2015

  Wauw knap dat jullie een cursus zweeds zijn aan het volgen! :)

 4. Cindy
  3 mei 2015 / 3 mei 2015

  Doe de royals de groeten van me ;) Die yogaworkshop was zo fijn, nogmaals: Super leuk je te mogen ontmoeten

  • twintigennogwat
   4 mei 2015 / 4 mei 2015

   Wat lief, dat is geheel wederzijds! En de yogaworkshop was inderdaad erg tof!

 5. 4 mei 2015 / 4 mei 2015

  Wat een heerlijk vrolijk overzicht!
  Ze zijn in de UK nu echt helemaal royal baby gek! Grappig!
  Ben benieuwd hoe het meisje gaat heten.

 6. Petra
  4 mei 2015 / 4 mei 2015

  Je kunt goed zin dat april een mooie maand was. Gefeliciteerd met je vaste contract. En wat lief van je collega dat je die OPI lakjes kreeg. Leuk een reis Londen in het vooruitzicht.

  • twintigennogwat
   4 mei 2015 / 4 mei 2015

   Dankjewel Petra! Ja, lief he? Ik vond het zo’n lieve verrassing!

  • twintigennogwat
   4 mei 2015 / 4 mei 2015

   Dankjewel! Het leren van een nieuwe taal is best lastig soms, maar vooral erg leuk!

 7. 4 mei 2015 / 4 mei 2015

  Huh, ik volg jouw blog al best een tijdje en keek net naar je foto in de sidecar en toen dacht ik ‘huh, ik ken haar!’ Ik had een vermoeden en na wat speurwerk op Facebook kwam ik erachter dat je ook bij AH To Go hebt gewerkt, had ik het toch goed haha.

  • twintigennogwat
   4 mei 2015 / 4 mei 2015

   Wat lief je berichtje, dankjewel! Eenzelfde idee had ik laatst bij het lezen van jouw blog :-D

 8. 6 mei 2015 / 6 mei 2015

  Wat een ontzettende mooie maand heb je gehad zeg! Echt iets om te koesteren :-) Ik merk ook altijd al ik zulke artikelen op stel hoeveel er eigenlijk in een maand tijd is gebeurd: is eigenlijk ook wel heel cool en fijn om je dat te realiseren ;-) Ik wens je in ieder geval een hele prachtige maand mei lieve dame, maar dat moet zeker wel goed komen. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder