Photo Diary #8: Dreams don’t work… unless you do

Photo Diary 8

Hi all! Hoe gaat het met jullie? Het is alweer september, kun je het geloven? Scholen zijn weer begonnen en nagenoeg iedereen is weer aan het werk…. jep, de vakantie is echt voorbij voor velen. Voor mij was dat al een maand zo en afgelopen maand werkte ik dan ook vooral heel hard. Voor de nieuwe lezers: ik werk als online communicatie/marketing adviseur en deze week gaat onder andere de website waaraan ik de afgelopen maanden heb gewerkt live.. zo spannend! Hoewel het werk een groot deel van mijn tijd in beslag nam de afgelopen weken deed ik toch een heleboel andere leuke dingen en genoot ik lekker van de heerlijke zomer. Vandaag geef ik je weer een kijkje in mijn bestaan. Kijk je mee naar wat ik deed in juli?

Photo Diary lunchen

De maand begon heel gezellig, want ik ging in Eindhoven lunchen met Evelien. Bij het café waar wij zaten hebben ze sinds een tijdje Scandinavian Sandwiches van echt Zweeds polarbread en ik kon het natuurlijk niet laten die even te proeven. Goedgekeurd!

Photo Diary Thuis werken

Een dagje thuis werken, omdat er enorm veel moest gebeuren. Hoewel het niet gewoon is op mijn kantoor, is het soms erg fijn om je even thuis op te sluiten en je goed te kunnen concentreren zonder afleiding. Dan kan ik altijd heel goed knallen!

Photo Diary Nijntje

Op bezoek bij mijn broer en babyneefje S. Ik gaf dit boekje, als geintje. De teksten die er in staan kan ik amper uitspreken, maar ik spreek dan ook amper Brabants! Ik ben benieuwd of mijn broer dit óóit gaat voorlezen, maar ik vermoed dat het boekje gewoon als collectors item in de kast komt te staan, haha!

Photo Diary Candy Sushi

Het tweede weekend van augustus kwam een vriendin langs met haar zoontje J. Eerder die week zagen M. en ik bij de supermarkt dit superleuke sushi snoepsetje liggen en omdat J. heel erg van sushi houdt konden we het niet laten liggen. Volgens mij vond hij het wel leuk… maar wij in ieder geval, haha!

Photo Diary Park Lane trui

Deze trui kocht ik op mijn laatste dag in Zweden bij een outlet store. Ik heb nog helemaal geen zin in de herfst (en dat is nog een understatement) maar heb wel veel zin om deze aan te trekken.. ik houd hier zo van, helemaal mijn stijl! De trui is van het merk Park Lane. Ik kende het helemaal niet, maar het schijnt een kledingmerk te zijn met Zweeds/ Engelse invloeden.

Photo Diary Snacken

Snacken in de auto als ik onderweg ben van mijn werk naar huis. Dit is mijn favoriete Zweedse candybar. Soms heb ik niet goed gegeten gedurende de dag (dan lunch ik pas om half 3) en dan heb ik zoveel honger als ik in de auto zit, dat ik toch makkelijk naar iets lekkers graai. Iemand tips voor een beter eetritme tijdens drukke periodes?

Photo Diary Beschuitjes

Half augustus was het tijd voor de babyborrel van mijn neefje S, die inmiddels twee maanden oud is. Er was veel familie en er kwamen veel vrienden van mijn broer en zijn vriendin naartoe. Het was een hele gezellige middag, mét een heleboel beschuiten met muisjes.

Photo Diary Guus

Lieve Guus snoeit de tuin! <3

Photo Diary Bloemen

Ik houd enorm van fijne bloemen in huis! Bijna altijd kies ik voor Gerbera’s, maar ik had dit keer zin in zonnebloemen. En ze staan na 1,5 week nog steeds heel mooi!

Photo Diary bbq

Barbecue time! Vorig weekend was het heerlijk weer, dus M. besloot de barbecue aan te steken. Lekkere salade, frisse cider en een stokbroodje erbij en de avond is compleet! Je merkt nu wel echt dat het steeds vroeger donker wordt, maar alsnog vind ik het heerlijk om lekker buiten te zitten na een werkdag.

Photo Diary Kippen

Mijn jaarlijkse controle bij de tandarts/ orthodontist. Volgens mij zei ik het vorig jaar al eens in een blogje, maar bij de tandarts hebben ze kippen in de tuin. Nu ben ik zelf niet bang voor de tandarts, maar als je deze twee ziet hoef je helemaal niet meer bang te zijn toch? Zo rustgevend!

Photo Diary Sushi

Afgelopen weekend ging ik voetbal (= PSV) kijken in de kroeg en daarna lekker sushi eten in Eindhoven met mijn lief en zijn vrienden. Wat een heerlijke avond werd het! Die avond werd overigens afgesloten met een hoop donder en bliksem, maar we hebben tot laat buiten gezeten. Zo fijn!

Photo Diary Kastje

Gisteravond zetten M. en ik samen een ladekastje in elkaar voor op de studeerkamer. Project studeerkamer duurt nu al 8 maanden (want rond ons tripje naar Berlijn verhuisden de katten naar de andere kamer) dus het werd hoog tijd het project eens af te ronden. Lijkt het jullie leuk als ik binnenkort voor- en na foto’s laat zien?

Zo.. dit was mijn maand in vogelvlucht! Wat doe je toch altijd veel in een maand tijd en dat realiseer ik me eigenlijk altijd pas als het allemaal onder elkaar staat in zo’n overzichtje, gek eigenlijk. In september ga ik lekker aan het werk, af en toe naar PSV en kijk ik stiekem al een beetje vooruit naar oktober, omdat M. en ik dan een weekendje naar mijn broer gaan die in Frankrijk woont. Leuk!

Hoe was jouw maand augustus? Heb je het fijn gehad en genoten van de zomer? Wat zijn je septemberplannen?

Delen:

9 Reacties

 1. 1 september 2015 / 1 september 2015

  Die sandwicht van Zweeds polarbread ziet er lekker uit zeg! <3

 2. 1 september 2015 / 1 september 2015

  Dat Zweedse broodje ziet er lekker uit en alle andere etensfoto’s ook :) Tja hoe eet je beter in drukke tijd? Ik denk toch echt proberen tijd ervoor te nemen of het voor je neus te leggen zodat je eraan herinnert wordt dat je iets moet pakken.

 3. Manouk
  1 september 2015 / 1 september 2015

  Amy sorry maar ik heb echt heeeeeeeel veel zin in de herfst haha!

  • twintigennogwat
   1 september 2015 / 1 september 2015

   Neeee hoezo? Love summer!

 4. Monique | WritingMonique
  1 september 2015 / 1 september 2015

  Wat een leuke foto’s! Dat Nijntje boekje is zo grappig, wij hebben ze hier ook in het Twents!

 5. Anne
  2 september 2015 / 2 september 2015

  Leuk zo’n inkijkje! Wat grappig dat Nijntje boek hè? Ik zag hem laatst ook in het Drents, haha.
  En wat ziet dat broodje er lekker uit!!

  Liefs Anne

 6. Isolde
  3 september 2015 / 3 september 2015

  Wat een fijne maand, een echte zomermaand ook nog!
  Qua ritme houden met eten als je het druk hebt; Voor mij werkt het het beste om thuis al iets klaar te maken om mee te nemen, wat makkelijk is om te eten, maar vooral héél lekker! Als je echt zin hebt in je lunch sla je die toch minder makkelijk over. En heel suf, een wekker zetten voor lunchtijd helpt ook.

 7. 9 september 2015 / 9 september 2015

  Haha lief die foto van Guus in de tuin<3
  Oh en dat echt Zweeds polarbread ziet er overheerlijk uit. Die wil ik ook wel eens proberen.

  • twintigennogwat
   9 september 2015 / 9 september 2015

   Zeker een aanrader om eens te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder