Instagram

Konijnen

Unboxing: Post voor Guus en Bobbie

Post voor Guus en Bobbie

Het is alweer even geleden dat ik schreef over Guus en Bobbie, de allerliefste konijnen van de wereld (die heel toevallig in mijn achtertuin bivakkeren). Guus en Bobbie zijn naast lief ook nog eens best een beetje verwend, want ze hebben enorm veel speelgoed dat ook nog eens regelmatig wisselt. Zodat de uitdaging behouden blijft en zij blije konijnen blijven. Eens in de zoveel tijd krijg ik de onbedwingbare behoefte allerlei leuke nieuwe dingetjes aan te schaffen voor hen en dus dook ik afgelopen week in de webwinkel van Bunny Bunch. Zie hieronder het resultaat. 

Konijnenpost 3

De hele buit van deze bestelling; kruidenhooi en losse kruiden, enkele speeltjes en een snackbal (rechts). Ik bestel heel regelmatig snackballen, omdat ze wel eens verstopt raken door zand en/of regen (terwijl er nog brokjes in zitten… niet handig!). Bunny Bunch heeft vaste verzenddagen en wanneer je dus op donderdag bestelt is het standaard op zaterdag binnen, top! Je krijgt bijna altijd een extraatje bij je bestelling. Dit keer kreeg ik een zakje met Rabbit Balance brokjes, maar die geef ik mijn konijnen eigenlijk nooit omdat ze een vrij strikt dieet krijgen. Mocht iemand dat zakje willen hebben, laat het me weten!

Konijnenpost 5

Even de nieuwe aanwinsten bekijken… en daarna doorgaan met het slopen van de tuin. Veeeel leuker!

Konijnenpost 2

Als ik spulletjes bestel voor de konijnen probeer ik sloop- en smijtspeelgoed altijd af te wisselen met wat duurzamer spul. Deze twee nijnen vinden het leuk om wat hoger te zitten, zodat ze een goed overzicht hebben van hun omgeving, dus koop ik ook wel eens krukjes, huisjes, etc. die ik afwisselend in de ren plaats. Nu kocht ik een houten platform dat dient als schommel… maar ja, die hoogte had ik dus een beetje verkeerd ingeschat. Dat gaat hem niet worden zo, dus daar moet ik nog even nieuwe kettinkjes voor halen.

Konijnenpost 4

Het is ook altijd maar afwachten of nieuwe speeltjes net zo leuk zijn in het echt als op de site. Ik heb me er wel eens in vergist, maar dit keer vind ik het resultaat helemaal leuk! Hier kunnen ze weer even mee vooruit!

Bestel/koop jij wel eens speelgoed voor je huisdier en heb je aanraders die ik eens zou moeten proberen?

 • Reply
  Sas
  30 augustus 2015 at 30 augustus 2015

  Oh daar zijn ze vast heel blij mee! Zo te zien op de foto’s is het al erg geslaagd haha. Ik koop zeker wel eens spullen voor onze katten. Alleen zijn ze niet meer zo speels en is het meestal leuker met een simpel touwtje te spelen. Zelfde voor al die toffe en vooral mooie mandjes… Nee, een doos of de hoge doos van de windwaaier zijn het leukste :’)

 • Reply
  Lisa
  30 augustus 2015 at 30 augustus 2015

  Ik vind het altijd zo leuk om te zien dat je zoveel voor je nijntjes doet <333
  Lisa plaatste onlangs.. Bizarre zoekwoorden op mijn blogMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   31 augustus 2015 at 31 augustus 2015

   Zo lief je reactie <3 Dankjewel!

 • Reply
  sammie
  1 september 2015 at 1 september 2015

  Wat een leuke nijntjes en leuke foto’s! Vooral die laatste :) Erg cute!

 • Reply
  anouk
  7 september 2015 at 7 september 2015

  Wat een schatjes zijn het! Ik heb de snack bal ook voor mijn nijntjes, zodra hij tevoorschijn komt worden ze gek van blijdschap! Ze rennen er met z’n tweetjes achter aan om wat lekkers te bemachtigen, zo leuk om te zien! :)
  xxx

 • Reply
  Flavie
  8 september 2015 at 8 september 2015

  Zo leuk allemaal voor de konijntjes… zo’n lievekes ook :-)

 • Reply
  Nicole
  19 september 2015 at 19 september 2015

  Als ik iets voor mijn bunny koop dan is dat ook bij bunnybunch! Is nu al tijdje geleden, maar weer eens doen denk ik!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »