Photo Diary #9: Play hard, Work harder

photo diary 9

Hi all, daar ben ik weer! Na maar liefst 6 blogposts (hoor je het sarcasme?) in de hele maand september en een radiostilte van meer dan een week, meld ik me vandaag weer met een nieuwe blogpost. Ik weet alleen bijna niet waar ik moet beginnen, de maand september was namelijk voorbij voordat ik er erg in had. Ik begaf me de hele maand tussen stapels werk en bracht zo mijn dagen door (dus yep… die quote is bewust omgedraaid in de titel van dit epistel). En ondertussen werd het herfst en veranderde de natuur haar kleuren.

Het bewaken van de balans tussen werk en privé ging me deze maand een tikje lastig af, maar ik vind mijn werk dan ook zo leuk! Er is zoveel moois te doen en te leren en ik krijg zoveel toffe uitdagingen die ik met beide handen wil aangrijpen! Naast veel werken is wat leuke dingen doen met vrienden en familie echter ook heel belangrijk en dat deed ik dan ook, dus dat levert weer genoeg materiaal op voor een nieuwe photo diary. Ik neem je vandaag in vogelvlucht mee door mijn maand september!

photo diary vogel

In vogelvlucht dus… ;) Eind september is het bedrijf waar ik werk verhuisd naar een nieuw pand, maar deze foto maakte ik nog in het oude pand. Een vogel had zich genesteld tussen de zonnepanelen die aan de buitenkant van het pand bevestigd waren. De foto is heel slecht van kwaliteit, maar ik vond het zo leuk dat ik deze toch even wilde laten zien.

photo diary fotodag

Met mijn broer en babyneefje S. ging ik begin september naar de babyfotodag van PSV. Met zulke belangrijke aspecten van de opvoeding kun je als tante niet vroeg genoeg beginnen natuurlijk. ;-) Het was een erg gezellige dag en ik heb een paar hele mooie foto’s gemaakt van kleine S. op DE grasmat! :-D

photo diary boots

Nieuwe boots! Dit zijn de Genny boots van Tommy Hilfiger (#fangirl). De boots zijn grotendeels van leer, maar de hiel is van suède. Ze zitten heerlijk, maar ik weet alleen nog steeds niet goed hoe ik deze schoenen moet combineren omdat de broekspijpen steeds iets omhoog kruipen (of dat nu een strakke skinny is of niet). Iemand een tip, moet ik hier iets anders op dragen?

photo diary thee

Tea Topics at work.. Dit vind ik nu zo’n leuke actie van Pickwick! Inspirerend om de werkdag hiermee te beginnen :-)

photo diary ziek

Ik kon me er lang tegen verzetten, maar toen belandde ik in een weekend half september helaas toch grieperig op de bank met een kop thee en een doos tissues. Geen zin in televisie, geen zin in een tijdschrift. Gewoon veeeel slapen, neusspray en hoesten. Gelukkig ging het na een kleine week beter, alleen blijf ik nu nog steeds een beetje hoesten.

photo diary voetbal

Op de dinsdagavond daarna was ik nog grieperig, maar ik wilde heel graag dit moment meemaken: PSV speelde in eigen huis een Champions League-wedstrijd tegen Manchester United. Ik heb er geen spijt van dat ik gegaan ben, want het was een super avond vol energie!

photo diary poets

Lange werkdagen en drukke weken zorgen ervoor dat één ding er heel snel bij in schiet: het huis poetsen. En dat leverde best wat stress op bij mij: ik wil geen rommelig huis en terwijl mijn dagen overvol zitten hoorde ik steeds een stemmetje in mijn hoofd dat zei ‘de badkamer moet nog schoon’. We besloten de hulp van een poetsvrouw in te roepen en half september kwam ze voor het eerst poetsen. Hoewel ik het aanvankelijk best een beetje moeilijk vond (*controlfreak mode on*) merk ik nu dat het me heel veel rust geeft. Dit hadden we eerder moeten doen!

photo diary efteling

Naar de Efteling samen met M. We gingen op zaterdag, dus moesten helaas aansluiten in lange rijen maar wat was het leuk! Heerlijk weer en we zijn twee keer in Joris en de Draak geweest… mijn favoriet! Wat blijft dit een fantastisch park! <3 Op de foto zie je de nieuwe attractie Baron 1898 waar ik niet in durfde, maar M. wel. Ik weet het, ik ben een watje, maar zo’n vrije val trek ik echt niet. Terwijl hij een uur in de rij stond ging ik in mijn eentje in de Piraña haha!

photo diary verhuizen

Verhuisdozen inpakken, want het hoofdkantoor van mijn werk verhuisde naar een nieuwe plek. We zitten nu in een prachtig en modern kantoor, zo tof om daar te mogen werken!

photo diary garage

Afgelopen weekend kon ik met de auto naar de garage.. want op een avond vorige week sprongen allebei de koplampen van mijn auto kapot. Niet fijn en best prijzig voor 10 minuten werk, maar ik laat het liever fixen door mensen die er verstand van hebben dan dat ik zelf ga zitten prutsen.

photo diary konijnen

De konijnen hebben weer iets leuks bedacht en halen halsbrekende toeren uit door bovenop de tuinbank te klimmen en vanuit daar van de planten te eten. Ik vond het best schattig, maar heb ze toch maar veilig op de grond teruggezet.

photo diary kapper

En dit is alweer de laatste foto van dit overzicht! Afgelopen weekend ging ik naar de kapper om mijn coupe wat op te frissen. Ik had in mijn haar nog een lichte zomerse balayage, maar nu hebben ze er een warme spoeling in gedaan die net iets lichter is dan mijn eigen kleur dus je ziet nog wel wat kleurverschillen in mijn haar. Nu ben ik helemaal herfstproof!

Zo… dit was mijn photo diary van de dingen waar ik me mee bezig hield afgelopen maand. In oktober probeer ik wat meer balans te krijgen tussen werk en privé en staan er enkele leuke dingen op het programma. Zo ga ik deze maand onder andere naar Zuid-Frankrijk voor een paar dagen en daar heb ik super veel zin in! Ook wil ik graag meedoen met het #boektober project van Dagmar en wil ik echt gaan proberen om weer wat meer te gaan bloggen. Ik merk echter dat ik het soms lastig vind om iets leuks te bedenken als ik vol in de werkmodus zit. Eigenlijk is mijn vraag aan jullie dus nu: wat vind jij de leukste onderwerpen om over te lezen op mijn blog?

Extra vraag van vandaag: wat waren de leukste momenten van september voor jou en wat heb je voor oktober op de planning?

Delen:

11 Reacties

 1. 2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Leuke laarsjes! Ik herinner me nog dat er een tijd ‘skibroeken’ in de mode waren. Die hadden een bandje onder de voet. Zo bleven ze keurig zitten.

 2. 2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Hahaha je konijnen! Mijn konijnen halen ook de raarste dingen uit om bij eten te kunnen komen.

 3. Meike
  2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Het randje van je broekspijp een klein stukje omslaan zodat ie een beetje op je laarsje blijft hangen!

  • twintigennogwat
   3 oktober 2015 / 3 oktober 2015

   Goede tip, die ga ik proberen! :-)

 4. 2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Ah, die PSV babyfoto’s vind ik altijd zo gaaf, super leuk dat je er bij aanwezig was!

 5. 2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Hele mooi schoenen zijn dat zeg! Ik snap je dilemma met broeken, ik heb dat ook bij mijn enkellaarsjes die zelfs iets hoger zijn dan deze schoenen.. irritant is dat! Je nieuwe coupe is echt práchtig! Pretty girl! ♥

  • twintigennogwat
   3 oktober 2015 / 3 oktober 2015

   Thanks voor je lieve complimenten Inge! <3

 6. 2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Leuke foto’s! Die tea topics vind ik zo leuk, maar ik kan er nergens achter komen bij welke theesmaken ze zitten. Ik drink eigenlijk alleen Forest fruits, en volgens mij zitten die topics alleen bij groene thee? Je haar is trouwens echt leuk!

 7. 3 oktober 2015 / 3 oktober 2015

  Aww lieve konijnenfoto.. en super tof he, die vragen aan de labels van de thee. Vind ze elke keer weer leuk om over na te denken. Fijn weekend!

  • twintigennogwat
   3 oktober 2015 / 3 oktober 2015

   Ja tof he? Heb jij al een mooie vraag gehad?

 8. 3 oktober 2015 / 3 oktober 2015

  Zo herkenbaar dat met drukte het huishouden achter raakt en dat zo frustrerend is! Leuk dat je naar de Efteling bent geweest. En super cute de konijntjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder