5x waarom deze herfst heel fijn wordt!

Herfst

Hallo herfst! Jawel, er is geen ontkennen meer aan.. na een heerlijke zomer is de herfst weer aangebroken. Om precies te zijn: eigenlijk was dat 1 september al ‘officieel’ zo, maar volgens de astronomische telling is vandaag de start van de herfst. Ik moet zeggen dat ik daar ieder jaar best een beetje moeite mee heb. Ik ben een echt zomermeisje dat geen genoeg krijgt van lange, zonnige dagen, op slippertjes lopen, zonder jas naar buiten gaan en met een wijntje in de tuin zitten terwijl op de barbecue mijn eten ligt te bakken. Als ik dan denk aan grauwe dagen vol regen en snijdende wind dan word ik daar niet heel blij van. Maar dit jaar verwacht ik dat mijn herfst heel fijn wordt en ik vertel je vandaag waarom!

 • Nog maar een paar weekjes en dan stap ik in het vliegtuig naar Zuid-Frankrijk! Mijn broer woont daar en het is alweer twee jaar geleden dat ik afreisde naar het zuiden. Deze herfst ga ik echter een lang weekend naar mijn broer en schoonzus toe, voor een hoop gezelligheid en om hopelijk ook nog een klein beetje zon mee te pakken. Ik heb er enorm veel zin in.. nog een paar weekjes tot het zover is!
 • Naast dit leuke reisje staat er nog veel meer tofs op het programma! In oktober mag ik naar Guus Meeuwis in Carré (in 2015 lijkt het zo’n beetje 1x Guus per seizoen, haha). Daarnaast bezoek ik door het jaar heen regelmatig een theater- of muziekvoorstelling in het stadstheater. Zulke culturele avonden vind ik erg tof, omdat je er dan echt even op uit bent. Deze herfst staan er weer enkele avondjes gepland en dat vind ik altijd erg ontspannend en verrijkend..
 • Zoals je wellicht hebt gemerkt door mijn afwezigheid op de sociale media én mijn blog, heb ik het erg druk op dit moment. Mijn werk vraagt veel van me en ik werk regelmatig hele lange dagen (en avonden). Dat vind ik helemaal niet erg, want ik mag ontzettend gave dingen doen en krijg toffe uitdagingen. Mijn werk in de online marketing geeft me veel energie en ik pak deze uitdagingen dan ook met beide handen aan. Mijn carrière is heel belangrijk voor me en ik ben benieuwd wat deze herfst allemaal gaat brengen!
 • Een avondje loungen tijdens een lange zomeravond vind ik heerlijk, maar ik vind het ook wel heel fijn om me op de bank te nestelen onder een dekentje, een reep Tony’s en een fijn boek te lezen of een serie. En laten we vooral die koppen hete thee niet vergeten! Dat doe je natuurlijk niet zo snel in de zomer, maar nu het herfst is heb ik er helemaal zin in om weer lekkere relaxavondjes in te lassen. Zeker om de balans te bewaren met alle drukte deze periode. Ik wil heeeel graag Gossip Girl helemaal afkijken (want: ik ben al maanden bezig met de eerste vier seizoenen) en ook staat seizoen 3 van House of Cards in de planning voor de herfst. Tv avondjes.. kom maar door!
 • Nu de laatste warme zomerdagen achter ons liggen, moeten de bikini’s, jurkjes en sandaaltjes echt opgeborgen worden in de kast. Dat betekent dat we onze hartjes weer kunnen ophalen aan alle mooie nieuwe collecties met rijke stoffen en mooie kleuren. Ik moet zeggen dat ik het helemaal niet erg vind om weer fijne truien en mooie laarzen te gaan dragen. Vorig jaar heb ik een aantal mooie truien en vesten gekocht en ik zag nu alweer in mijn mailbox zoveel gave kleding voorbij komen. Ook heb ik een prachtige jas van Tommy Hilfiger gespot, maar ik ben bang dat mijn budget het niet toelaat dit jaar (maar ik ga het toch proberen te regelen, haha ;-)).

Wat zijn jouw plannen voor deze herfst?

Delen:

9 Reacties

 1. 23 september 2015 / 23 september 2015

  Wat een leuk artikel met fijne vooruitzichten! Ik zit een beetje in hetzelfde schuitje wat betreft werk en hoop dat het in de herfst iets rustiger voor me gaat worden.

 2. Iep
  23 september 2015 / 23 september 2015

  Wat een heerlijke vooruitzichten. Ik heb het momenteel ook heel erg druk & kijk erg uit naar de herfstvakantie.
  Ik snak naar een beetje rust & denk dat ik dat in de vakantie zeker ga vinden!
  Liefs Iep

 3. 23 september 2015 / 23 september 2015

  Fijn lijstje zo! Lekker op de bank met een mok thee en een dekentje zie ik wel zitten hoor.. lekker knus! Ik ben druk aan het solliciteren en hoop deze herfst misschien mijn (eerste) baan te vinden! :)

 4. 24 september 2015 / 24 september 2015

  Gaaf dat je weer naar Guus gaat! Volgend jaar wil ik echt weer naar Groots! Vond het de vorige keer ook zo gaaf en nu ik hem weer zag bij collegetour wil ik weer :) Verder vind ik knus op de bank wel leuk maar het koude natte weer van de herfst en de vele file’s die daar bij komen kijken niet zo leuk.

 5. 25 september 2015 / 25 september 2015

  Wat een heerlijk en positief artikel zeg. En wat heb jij veel dingen om naar uit te kijken deze herfst, echt supertof! Ook fijn om te horen dat het zo goed op je werk gaat meis: ik weet zeker dat jij gaat schitteren en dat jij al jouw dromen na gaat jagen <3 En ja die jas komt er denk ik ook wel hahaha ;-) X

 6. 25 september 2015 / 25 september 2015

  Wat fijn zo’n positief artikel over de herfst :) gaaf dat je weer naar Guus meeuwis gaat en heerlijk dat je zoveel energie krijgt van je werk!

 7. Monique | WritingMonique
  26 september 2015 / 26 september 2015

  Wat een fijn lijstje. Ik hoop dat de herfst je heerlijke momenten biedt, dat je kunt ontspannen en kunt blijven genieten van toffe opdrachten op je werk! Supertof!

 8. 27 september 2015 / 27 september 2015

  Wat een heerlijk vooruitzicht dat je naar Zuid Frankrijk gaat. En Guus is altijd leuk! :)

 9. 2 oktober 2015 / 2 oktober 2015

  Ohhh, dit klinkt echt superfijn! Ik ga ook een paar keer een weekend weg en kan ook echt niet wachten op de avondjes dat je weer zin krijgt om echt vroeg in bed te kruipen met een kop thee en een fijne serie of een boek! =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder