Instagram

Persoonlijk

#Plukhetgeluk Foto’s van Geluk

Pluk het geluk collage

Vorige week vertelde ik jullie dat ik deelneem aan het #Plukhetgeluk project van Saskia en deelde ik meteen opdracht 1 (de Geluksvragenlijst) met jullie. Pluk het geluk is een project dat ons even stil doet laten staan bij de mooie kanten van het leven. Vandaag is het tijd voor opdracht 2: foto’s van geluk. 

Een complicerende factor is dat ik niet weet of mijn familie en vrienden (die niet bloggen) het oké vinden om op mijn blog te verschijnen. Mijn lief M. heeft aangegeven dat hij niet herkenbaar in beeld wil en dat respecteer ik. Ik toon vandaag dus niet mijn dierbaren (het allergrootste geluk) maar koos voor een andere insteek. Van links naar rechts zie je hier:

 • Afgelopen voorjaar zijn M. en ik in een fotoshoot vastgelegd door Lotte, een vriendin van mijn vriendinnetje R. Ik ben enorm blij met deze foto’s! M. hoort absoluut in mijn rijtje geluk en door deze foto kan ik dat toch delen zonder hem herkenbaar in beeld te brengen. Credits foto: © Lotts. All rights reserved | www.lotts.nl.
 • Een bezoek aan Zweden staat voor mij gelijk aan ultiem geluk. Ik ontspan bij wijze van spreken direct als ik de brug van Kopenhagen naar Malmö achter me heb liggen of het vliegveld uit stap.
 • Disney! Afgelopen jaar verraste M. mij met een 3-daagse trip naar Disneyland Parijs. Het was al jaren mijn grote droom om daar eens heen te gaan. Het was een magische trip waar ik nog altijd met ontzettend veel plezier aan terugdenk. Deze foto is gemaakt tijdens ons diner in het Disney Hotel, toen Mickey ons gedag kwam zeggen!
 • I like golfing! De combinatie van prachtig weer, een mooi aangelegde baan, wandelen door de natuur, een balletje slaan en je eigen prestaties verbeteren en gezellig samenzijn maakt mij altijd enorm happy :)
 • En natuurlijk mijn konijnen.. love them!

Heb jij een foto waarbij je meteen ontzettend blij van wordt als je hem ziet?

 • Reply
  Inge
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Wat een mooi en fijn overzicht zo in foto’s! Ik moet er nog mee aan de slag :)
  Inge plaatste onlangs.. Recept: EierkoekenMy Profile

 • Reply
  Sas
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Wat een leuke foto’s heb je gekozen! Die eerste ziet er zo liefdevol uit, mooie foto<3
  Awww en je konijnen, cute!
  Sas plaatste onlangs.. #PlukhetGeluk Project – Foto’s van GelukMy Profile

 • Reply
  Anneleen
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Wat een mooie foto’s! Ik ben nog nooit in Zweden geweest, maar het lijkt me daar wel heel mooi!
  Anneleen plaatste onlangs.. Studiereis naar MallorcaMy Profile

 • Reply
  Evelien
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Wat een leuke en lieve foto’s heb je gekozen! Ik zou graag een keer naar Zweden gaan. Door jou ben ik alleen maar meer nieuwsgierig geworden naar het land.

 • Reply
  Deisy
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Je hebt er echt een prachtig overzicht van weten te maken zeg! Die foto van jou en M. is ook echt prachtig: je kan gewoon het geluk eraf zien stralen (zonder jullie gezicht te zien haha). En Zweden, oh hou op! Daar zou ik zo graag naartoe willen gaan. x
  Deisy plaatste onlangs.. #plukhetgeluk: de geluksvragenlijstMy Profile

 • Reply
  Petra
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Zweden lijkt me een geweldig land. Het heeft iets facinerends en ik geloof dat de type mensen ook wel mijn mensen zijn. Mooi foto’s. Ook de foto van jullie. Geen gezichten en toch voel je de liefde.
  Petra plaatste onlangs.. #plukhetgeluk – de vragenlijstMy Profile

 • Reply
  Lieke
  25 januari 2015 at 25 januari 2015

  Wat knap dat je je geluk in 5 foto’s kan laten zien! Ik ben nu zelf bezig met een selectie en kan echt niet kiezen ;)
  Lieke plaatste onlangs.. Anderen helpen en geholpen wordenMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   25 januari 2015 at 25 januari 2015

   Haha, het is ook heel moeilijk! Maar omdat vrienden en familie niet in de collage konden heb ik besloten me te beperken tot 5 andere foto’s :)

 • Reply
  Els
  4 februari 2015 at 4 februari 2015

  Leuke foto’s ik ben ook al druk aan het nadenken en zoeken
  Els plaatste onlangs.. Bak en knutseldagMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »