New in | Subtiele sieraden van Orelia London

sieraden van orelia - ketting

Dit artikel bevat een product dat ik ontvangen heb.

Het was heel lang dé grote trend: statementsieraden. Op die ene grote ketting die ik kocht (en slechts 1 keer droeg) na is deze trend echter volledig langs mij heen gegaan; ik draag namelijk veel liever subtiele sieraden. Van elegante kettinkjes tot fijne armbandjes: mij maak je er blij mee. Ik vind het vrouwelijk staan en daarnaast passen ze vaak heel goed bij iedere outfit. Of je nou een jurkje of een mooie blouse draagt: subtiele sieraden maken je look wat mij betreft altijd nog completer. Van de webshop Marington.nl mocht ik sieraden van Orelia London uitzoeken en die laat ik vandaag met plezier aan je zien.

Normaal gesproken draag ik eigenlijk altijd zilveren sieraden, omdat me dat vaak meer aanspreekt. Maar ik heb ook een paar kledingstukken in mijn garderobe (zoals het rode truitje op de foto, maar ook jurkjes of andere tops) waar goud in verwerkt zit en dan vind ik het gewoon mooier om dat terug te laten komen in mijn sieraden. Ik koos nu dus voor twee gouden items.

sieraden van orelia - ketting kaartje

Het eerste sieraad dat ik koos is deze Orelia Mini Feather & Wing ketting (€17). Het is een fijn kettinkje met een goudkleurige plating (die overigens niet afgeeft – belangrijk!), waar twee hangertjes aan hangen: een wit veertje en een vleugeltje. Fijn is dat deze ketting op meerdere lengtes gedragen kan worden. Ik draag kettinkjes vaak op de kleinste stand, maar als je het fijn vindt kan dat dus ook wat ruimer.

Ik ben echt heel blij met dit exemplaar, omdat het mijn outfits een speelse touch geeft terwijl de ketting toch heel subtiel is. Het sieraad valt heel mooi en ik combineer het graag met een shirtje zoals op de foto of met een donkere blouse.

sieraden van orelia - armband

Het tweede item dat ik koos is het setje Cube Open Bangle armbandjes (€26). Deze open armbandjes zijn iets opvallender dan de Orelia ketting die ik koos, maar alsnog vrij subtiel. Het ene armbandje heeft glanzende steentjes aan de uiteinden, in de vorm van een kubusje. De andere armband heeft kleine diamantvormige uiteinden in dezelfde kleur als de armband zelf.

Deze armbandjes doen mij een klein beetje denken aan een armband die mijn oma vaak droeg en daarom vond ik ze direct leuk. Als je wilt kun je ze los van elkaar dragen, maar ik vind vooral de combinatie tof.

De sieraden op de foto ontving ik zoals gezegd van Marington.nl. Deze webshop verkoopt naast deze sieraden nog veel meer moois, zoals tassen (o.a. het leuke merk Myohmy!) en accessoires voor in huis. De producten zijn verrassend en hebben vaak een leuke touch. Een webshop die echt bij mij en mijn stijl past en ik raad je zeker aan een kijkje te nemen! Ik ben in ieder geval helemaal happy met mijn nieuwe aanwinsten!

Draag jij het liefst gouden of zilveren sieraden?

Delen:

7 Reacties

 1. 15 juli 2016 / 15 juli 2016

  Die bangle armbandjes zijn gaaf! Vooral als combinatie inderdaad. En ook helemaal niet duur, joh. Even naar de webshop, even spieken ;-)

 2. 15 juli 2016 / 15 juli 2016

  Wow wat een prachtige sieraden, heel subtiel maar daardoor juist zo mooi!

 3. 23 juli 2016 / 23 juli 2016

  Ik vind de ketting erg mooi, echter is goud niet mijn kleur dus zou ik hem zelf niet dragen.

 4. Monique | WritingMonique
  2 augustus 2016 / 2 augustus 2016

  Wat een leuke, subtiele, sieraden! Erg mooi!

 5. 5 augustus 2016 / 5 augustus 2016

  Mooie sieraden! Vooral de ketting met het veertje en vleugeltje vind ik mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder