Tag | TV Series

Sexandthecity

Het is degenen die vaker een bezoekje brengen aan mijn blog vast niet ontgaan dat ik ontzettend houd van goede series. Wat er op televisie te zien is houd ik doorgaans niet zo bij (afgezien van programma’s als ‘Wie is de Mol?’ dan… addicted!) , maar als het op series aankomt ben ik een heuse binge watcher. Deze week werd ik door lieve Yara getagd voor de TV series tag. Deze tag gaat al een tijdje rond in blogland, maar toch was ik hem nog niet eerder tegen gekomen.. raar! Ik kreeg meteen zin om deze vragen te beantwoorden, dus ik lees mee!

Wat was de eerste serie die je volgde?
Oeh, dat is een moeilijke. Ik was als kind/ tiener helemaal niet zo van de series en keek nooit iets af. Ik denk dat Sabrina the teenage witch de eerste serie was die ik best leuk vond. Deze was te zien op Nickelodeon.

Wat is je favoriete serie ooit?
Dit is een nek aan nek race tussen Sex and the city en Breaking Bad. Sex and the city is al jaren een groot favoriet (ik heb alle seizoenen op dvd!) en Breaking Bad keek ik afgelopen jaar in no time helemaal. Wat een gave serie is dat..!

Wat is je favoriete koppel uit een tv serie?
Hoewel ik nog niet zo lang geleden begon met het kijken van Gossip Girl, vond ik vanaf de eerste aflevering Dan en Serena echt een super schattig koppel. Oh, en stiekem hoop ik dat Elizabeth Keen en Donald Ressler uit The Blacklist nog een setje worden!

Met welk personage zou je wel eens op date willen?
Uhhh… Nate uit Gossip Girl. Denk ik dan.

Welke serie(s) volg je op dit moment?
Gossip Girl, The Big bang Theory, Two and a Half Men, The Killing (de Deense versie!) en The Blacklist. Mijn vriend en ik hebben nét The Bridge seizoen 2 afgerond, dus we wachten vol spanning op seizoen 3. Oh, en volgende maand begint ‘Better Call Saul’, de spin-off van Breaking Bad. Al met al valt het best mee.. toch?

TheBridge

Van welke afgelopen serie mogen ze nog een vervolg maken?
The Bridge! Maar oh… dat gebeurt al komend jaar, dus dat telt niet. ;-) Dan zou ik het leuk vinden om een (eenmalig) vervolg te zien over Carrie, Charlotte, Miranda en Samantha. Dat lijkt me heel gaaf!

Welke serie wil je nog graag zien?
Ohh, ik heb een heel lijstje nog. Wat te denken van onder andere Suits, Homeland, Wallander, Orange is the new black en Girls?! Over al deze series heb ik al veel goeds gehoord, maar ik kom er gewoon niet toe ze te kijken. Een voor een moet het vast lukken :)

Heb je al eens een serie of enkele afleveringen herbekeken?
Ik heb alle afleveringen van Sex and the city al talloze keren opnieuw bekeken. Tjah, als ik ze dan toch in huis heb.. dan nog maar even genieten van Carrie en mr. Big ;-) En de afleveringen van The Big Bang Theory worden eindeloos herhaald op televisie; zo heb ik aflevering 1 van seizoen 1 al bijna 10 keer gezien. Ik kan hem onderhand dromen!

Welke serie heb je een tijdje gevolgd en daarna weer opgegeven?
Ik heb een tijdje Under the Dome gekeken. Seizoen 1 was best aardig, maar seizoen 2 was totaal niet meer geloofwaardig. De personages en de verhaallijn werden echt steeds slechter. Na enkele afleveringen heb ik deze serie afgezet en niet meer doorgekeken. Helaas! 

Met welk personage zou je wel van plaats willen ruilen?
Het leven van een it-girl in New York City (zoals in Gossip Girl of Sex and the city) klinkt natuurlijk enorm aanlokkelijk, maar eigenlijk lijkt het me echt heel gaaf om een stoere chick te zijn, zoals Saga Norén in The Bridge of Elizabeth Keen in The Blacklist. En aangezien The Bridge zich grotendeels in Zweden afspeelt, kies ik dan voor Saga. Wat een vette rol is dat!

Houd jij ook van het kijken van series? En welke series volg je dan allemaal?

Delen:

19 Reacties

 1. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Oeh ja, moeilijke keuze: Breaking Bad of SATC… Leuke tag!

 2. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Sabrina…dat is lang geleden :D Dat vond ik altijd erg leuk om te zien , leuke tag :) x

 3. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Ik vond Breaking Bad ook ontzettend goed, kunnen maar weinig series aan tippen! Ik heb die afleveringen ook achter elkaar samen met mijn vriend gekeken, hij heeft me nog nooit zo enthousiast geweten en daar lachen we nog steeds om :)

 4. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Superleuke tag met ook weer leuke series die ik nog niet ken! Ik kijk zelf ook superveel series, dus ik zou hem binnenkort ook maar eens in moeten vullen :)

  • twintigennogwat
   21 januari 2015 / 21 januari 2015

   Ik ze dat ik totaal vergeten ben om mensen te taggen, dus jah! Ik ben benieuwd naar jouw series! :)

 5. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Leuke tag om te lezen, ik heb under the dome ook gezien! Ben het inderdaad met je eens hoor x

 6. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Wat een leuke tag en hier ook een serie liefhebber. Mijn eerste serie was dawson’s creek, heb de afleveringen daarna nog vaak gekeken!

 7. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Jaaa, The Blacklist is zo leuk! <3

 8. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Leuke tag, Sex and the city.. geweldige serie! Blijft denk ik wel mijn favoriet. Ik zit nu helemaal in PLL, heerlijke serie. Gossip Girl vind ik ook erg leuk maar heb ik nog steeds niet alle afleveringen van gezien. Die bewaar ik voor als ik door de griep gevloerd word dan kan ik ze allemaal achter elkaar kijken :)

 9. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Mijn SATC box is ook al versleten hoor… :D Super leuke tag!

 10. Nene
  21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Het eerste wat ik me nu zo kan herinneren is Family Ties, niet dat ik het echt volgde zoals ik nu een serie kijk (als in: alle afleveringen in de juiste volgorde) vond ik het wel leuk als het op tv was.
  Van Under the Dome heb ik alleen seizoen 1 nog gezien, had wel veel zin in seizoen 2, maar nu iets minder :) Toch maar weer proberen mijn vriend over te halen te kijken, die wil nu graag Boardwalk Empire zien, maar dat is lastig om goed in te komen.

 11. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Leuke tag is dit, ik ben zelf echt serie gek! Sabrina the teenage witch keek ik vroeger ook altijd haha.

 12. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Ik ben zo slecht in het volgen van series. Zeker als ik ze via Netflix of zo ‘moet’ kijken. Dan vergeet ik dat gewoon. Zondagavond is wel mijn serie avond met Moordvrouw en Divorce. Gooische vrouwen heb ik ook helemaal gezien. Gewoon even verstand op 0 en kijken. Ik ben laatst begonnen aan Gossip Girl en nu je er over begint… ik moet maar weer eens verder gaan met kijken, haha.

 13. bymarlayne
  21 januari 2015 / 21 januari 2015

  Leuke tag :)

 14. 21 januari 2015 / 21 januari 2015

  dit is echt een tag voor mij ik kijk echt alles wat los en vast zit en heb heel veel ook al gezien.

 15. 22 januari 2015 / 22 januari 2015

  Wat volg je leuke series. Wij volgen ook the blacklist, het is weer spannend!

 16. 23 januari 2015 / 23 januari 2015

  Ik heb de tag zelf ook ingevuld een tijdje geleden :)
  Leuk om bij iedereen verschillende antwoorden te lezen en weer series van vroeger te herinneren zoals Sabrina the Teenage Witch haha.
  Donald Ressler is trouwens inderdaad leuk!

 17. 24 januari 2015 / 24 januari 2015

  Leuke tag! :) Sex and the City vind ik echt zo’n zalige serie die ik blijf herbekijken.

 18. 30 januari 2015 / 30 januari 2015

  Leuke tag! Ik heb ‘m pas ook ingevuld. Ik stond versteld van de hoeveelheid series die ik kijk/heb gezien. En ik ben er zelf een aantal vergeten kwam ik achter, hahaha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder