Mijn blog is terug van vakantie (en ik ook)!

Mijn blog is terug van vakantie

Hej allemaal! Mijn blog is terug van vakantie.. en ik ook! De afgelopen maand was het angstvallig stil hier op de site, want waar ik de afgelopen jaren altijd bleef bloggen gedurende mijn vakantie besloot ik dat dit jaar eens niet te doen. Drie weken lang tourden we (met een hele gave auto) door Amerika en viel ik van de ene in de andere verbazing. Vier staten deden we aan en overal waar we kwamen waren de uitzichten weer anders. Wij hebben zo enorm genoten! Gedurende de roadtrip ging ik niet helemaal offline (getuige enkele foto’s op Instagram), maar op sommige dagen ging de telefoon echt uit. Even het koppie leeg maken. Maar ik ben er weer en praat ik je even kort bij over de afgelopen periode en deel enkele hersenspinsels met je.

Inspiratie en motivatie?

Eerst even over de afgelopen ‘blogloze’ (is dat een woord?) periode. Laat ik maar gewoon to the point komen. De inspiratie voor leuke blogposts was al eventjes heel ver weg. En eerlijk is eerlijk: ik merkte ook dat mijn motivatie een beetje afnam. Daar zijn verschillende redenen voor te noemen. Ik zal mijn volle agenda buiten beschouwing laten en focussen op twee belangrijke: de richting van mijn blog en de interactie met jou, mijn lezer. Want ja, je weet dat je voor jezelf blogt en niet voor de reacties of de volgersaantallen. Als het daarom zou gaan was ik allang gestopt, want dat zou voor mij simpelweg niet werken als motivator. Maar toch.. als je de reacties ziet teruglopen tot het punt dat er totaal geen reactie meer komt op sommige blogposts, dan zakt de moed toch wel een beetje in de schoenen.

Daarnaast twijfel ik toch nog steeds een beetje aan de richting van mijn blog: aan de ene kant focus ik mij ten volle op mijn carrière en ben ik keihard aan het werk om mij daarin flink te ontwikkelen, maar tegelijk blijf ik hier op mijn blog vrolijke stukjes tikken met o.a. maandoverzichten. Past dat nog wel bij mijn persoontje en mijn leven op dit moment? Misschien wel, misschien niet.. ik ben er nog niet uit. Wat ik wel weet is dat ik weer veel zin heb om lekker te gaan schrijven en jullie te voorzien van nieuw leesvoer. Voorlopig heb ik echter wel een dosis ideeën opgedaan voor blogposts en die hebben voor een groot deel betrekking op mijn reis naar Amerika, dus bereid je voor op wat reisverhalen én een aftermovie voor een korte impressie van onze reis! :-)

Weekend Wenen

Ben je net terug van vakantie, kun je het vliegtuig weer instappen. Heel vervelend, haha! Anderhalf jaar geleden verhuisde mijn schoonzus voor de liefde van Berlijn naar Wenen. Vorig jaar bezochten we haar nieuwe thuisstad al eens en vorige week deden we dat opnieuw. De reden: ze werd veertig. Alle reden dus voor een feestje en dat dacht haar partner ook! In het geheim reisde een flinke lading mensen uit Nederland af naar het zonovergoten Oostenrijk en ook wij sloten aan voor een bliksembezoekje van 1,5 dag. De verrassing was meer dan geslaagd en het was gaaf om de reactie van mijn schoonzus te zien. We picknickten in het park, aten aan de Donau en bezochten het Belvedere paleis. Na een week in Nederland waarin het voornamelijk had geregend (ik mag niet klagen natuurlijk, maar echt lekker thuiskomen is anders) was nog even 1,5 dag een temperatuurtje van 30 graden meepakken echt geen straf. Lucky me!

En nu?

Inmiddels ben ik alweer twee weken lekker aan het werk. Het is natuurlijk nog vakantieperiode (heerlijk, die rust op de weg), maar mijn agenda puilt alweer uit van de leuke afspraken. Zo zie ik aankomende zondag een vriend uit Zweden, die in verband met het EK Vrouwen met zijn gezin in Nederland is. Super gezellig! Daarnaast heeft de vakantie veel rust in het koppie gebracht en is de zin in het bloggen weer helemaal terug. Ik heb veel zin om weer leuke blogposts te schrijven en creatief bezig te zijn. Binnenkort is hier dus het een en ander te lezen over de prachtige hikes die we maakten, een heel mooi boek dat ik tijdens mijn vakantie las en mijn nieuwste gadget. Ook kan ik binnenkort eindelijk het geheime project met jullie delen, waarmee ik afgelopen voorjaar bezig was. Stay tuned en hopelijk zie ik je snel weer hier terug!

Ben jij al terug van vakantie of ga je nog? Misschien blijf je wel thuis.. wat zijn je plannen? Ik ben benieuwd!

Delen:

18 Reacties

 1. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Fijn dat je weer inspiratie hebt terug gevonden! Inderdaad doe je het niet voor de bezoekers dat bloggen maar toch ook weer wel. Het is niet fijn als je opeens minder of geen reacties krijgt. Ik ken het. Ben erg benieuwd naar al je nieuwe blogs en hoop ook ooit zo’n reis als jou te kunnen maken. Maar met twee jonge kinderen zie ik dat niet snel gebeuren haha.

  • twintigennogwat
   4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

   Precies, dat maakt het toch nét wat minder leuk. En nee, met héle jonge kinderen is het misschien niet handig. Maar over een paar jaartjes misschien?

 2. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Ik zit as we speak te wachten op de overtocht van Koh Samui naar Koh Tao voor de laatste paar dagen van onze vakantie. Fijn dat je zo genoten hebt van je reis en nu weer opgeladen bent om er tegenaan te gaan! Snel even bijkletsen hoor X

  • twintigennogwat
   4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

   Ahh heerlijk zeg, ga er nog even lekker van genieten! Laten we inderdaad snel bijkletsen! x

 3. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Wat gezellig dat je weer terug bent! Ik ben erg benieuwd naar alle mooie verhalen?

 4. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Ik zit zelf ook in een blogdipje. In juli maar 4 artikelen geplaatst en ik denk dat het er deze maand nog minder worden. De inspiratie is een beetje weg maar ik vind het niet zo erg. Soms is zo’n pauze even goed en vinden mensen je daardoor weer terug, zie het aantal reacties die je nu alweer hebt gekregen, dat zijn er meer dan die nul waar je het over had! ;) Ben erg benieuwd naar je vakantieverhalen dus zal het in de gaten houden!

  • twintigennogwat
   4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

   Soms is het inderdaad heel goed om even afstand te nemen, andere dingen te doen en inspiratie vanzelf terug te laten komen. Het heeft mij in ieder geval goed gedaan. En inderdaad, leuk om te zien! Blij mee!

 5. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Ik ben mijn laatste dagje aan het werken voor mijn vakantie. Er staat een weekje Toscane op de planning en al wel wat afspraken, maar er mogen nog altijd wat leuke dingen bij. Ik kijk al uit naar even het werk achterlaten.

  • twintigennogwat
   4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

   Dat kan ik mij goed voorstellen, af en toe is het heerlijk om even af te schakelen en andere dingen te ondernemen :-)

  • twintigennogwat
   4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

   Dankjewel Joyce!

 6. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Wat fijn dat je je inspiratie hebt terug gevonden. Ben heel erg benieuwd naar je reis verslag. Klinkt echt als een geweldige reis!

 7. 4 augustus 2017 / 4 augustus 2017

  Wat leuk om weer een artikel op je blog te lezen! En alleen maar fijn dat je de bloginspiratie en motivatie weer een beetje te pakken hebt! Ik ben benieuwd naar je nieuwe artikelen.
  Ik snap wel wat je bedoelt met de maandoverzichten als je vooral keihard werkt trouwens. Ik werk nu sinds twee maanden fulltime en merk dat ik niet bepaald het vrolijke, bruizende leven heb van toen ik nog studeerde. Voor mij helemaal prima en ik word er even goed heel vrolijk van om hard te werken, maar ik vraag me altijd af of mensen dat dan wel leuk vinden om te lezen ;) Maar goed, dat was even een zijspoor ;)
  Superleuk dat je ook nog naar Wenen bent geweest om je schoonzus op te zoeken. Wat fijn zo’n onverwacht weekendje weg, zeker als je dan even aan het druilerige weer hier kunt ontsnappen.

 8. 5 augustus 2017 / 5 augustus 2017

  Welkom terug! Ik ben erg benieuwd naar al je nieuwe blogposts :) De foto bovenaan deze post is in elk geval al práchtig!

 9. 6 augustus 2017 / 6 augustus 2017

  Leuk om te lezen! Het maakt me erg nieuwsgierig wat je allemaal gedaan hebt in de VS! Ik ben er ook eens wezen rondreizen en wat Is dat geweldig!

 10. 6 augustus 2017 / 6 augustus 2017

  Fijn dat de vakantie zoveel rust in het hoofd heeft gebracht en je zin in bloggen ook weer terug is! Ik vond het op vakantie ook heerlijk om even niet aan bloggen te denken. Lekker relax en gewoon genieten van iedere dag :) Ben benieuwd naar de aankomende blogs :)

 11. 7 augustus 2017 / 7 augustus 2017

  Wat een leuke dingen heb je gedaan de afgelopen tijd! Jullie reis, maar ook het tripje naar Wenen. :) Leuk dat dit laatste een verrassing was! Super fijn ook dat motivatie om te bloggen weer terug is. Ik ben erg benieuwd naar je blogs en video van jullie reis!!

 12. 9 augustus 2017 / 9 augustus 2017

  Leuk dat je er weer bent :-) Fijn even wat te lezen van je. En wat een hoop leuke dingen vooral. Wij zijn net terug van een mini vakantie en hebben nu nog 1.5 week vakantie gewoon lekker thuis. Genieten<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder