Terugblik op juni | Heerlijk weer, veel muziek en nieuwe GoPro

Terugblik op juni - groots met een zachte g

Hej allemaal! Op het moment dat ik dit schrijf zit ik op een hoogte van 11450 meter boven de grond, in het vliegtuig naar Las Vegas, maar op het moment van publiceren hebben we de eerste hiking trips (door o.a. Grand Canyon) al achter de rug. Onze trip naar West-Amerika is nu echt begonnen en ik heb er intens veel zin in. Maar goed: eerst nog even terug naar afgelopen maand. Want het was een bijzonder drukke maand (goh, wanneer hoor je mij dat nou niet zeggen), maar vooral ook erg gezellig. Ik was veel buiten de deur en op pad met vrienden en familie.. konden maar alle maanden van het jaar zo zijn! 

 Terugblik op juni - drankjes doen met R optie 2

Heerlijk weer!

Wat hebben we de afgelopen weken waanzinnig lekker weer gehad he? De zon liet zich bijzonder veel zien en dat vond ik heerlijk. Lange, lichte dagen met fijne temperaturen: het leven verplaatst zich dan al snel naar buiten. En dus werden er (net als vaker de afgelopen maanden) wandelingen gemaakt, ijsjes gegeten met collega’s, terrasjes gepakt zoals op de foto hierboven met vriendin R. en ging de barbecue aan. Enige nadeel is dat de warmte ook zo in huis blijft hangen, maar ach.. ventilator aan en dan gaat het vaak wel.

Terugblik op juni - 7th sunday

Veel muziek – Klassiek, 7th Sunday

De maand juni bestond voor mij vooral uit héél veel muziek. De maand begon met dansjes doen op het festival 7th Sunday. Het weer was beter dan verwacht en de sfeer was goed, dus al met al werd het een prima dagje. Ook ging ik met mijn moeder naar het Eindhovense (zéér toegankelijke) klassieke muziekfestival Muziek op de Dommel. Als lekker in het gras ploffen met een wijntje in de hand en relaxed luisteren naar klassieke muziek ook jouw ding is, zou ik je zeker aanraden om dit event voor volgend jaar in de agenda te zetten. Klassieke muziek is helemaal niet suf of statig, maar kan juist ook heel laidback en fun zijn!

Guus Meeuwis – Groots met een zachte G!

Natuurlijk kon ik het hierboven ook noemen, maar voor mij hoort het jaarlijks terugkerende stadionconcert van Guus toch wel in een andere categorie. De tickets heb ik vaak al een jaar op het prikbord in de keuken hangen en ik kijk er steevast enorm naar uit: Groots! Dit jaar was ik samen met familie aanwezig bij het 50e concert, dat op zaterdag gehouden werd. Van tevoren aten we een hapje en vervolgens werd er flink genoten van het concert. Ik kom nog ieder jaar mensen tegen die zeggen ‘Het is mijn eerste keer Groots, maar volgend jaar kom ik zeker weer’ en vind het super om te zien hoe mensen gedurende de avond langzaam los komen. Ook leuk dat “vergeten liedjes” soms terugkomen; dat was ook nu het geval. Yes, het was weer leuk!

Terugblik op juni - go pro hero session

New in: GoPro Hero Session

Ter ere van de vakantie kocht ik een Go Pro Hero Session. Eigenlijk wilde ik graag een vlogcamera, maar het prijskaartje weerhield me er toch van. Gezien de aard van de activiteiten die ik op vakantie vaak onderneem (hiking, fietsen, kanoën, etc.) en een skitrip die al gepland is voor volgend jaar ging ik eens nadenken over een actioncam. Collega Nick (die jullie inmiddels misschien al kennen van de fotoshoot) had even daarvoor een Nikkei action cam gekocht en die mocht ik even proberen.. hoewel ik heel enthousiast was, werd me toch nog veel vaker de Go Pro aangeraden omdat de kwaliteit daarvan echt beter zou zijn.

Ik besloot me onder te dompelen in de Youtube filmpjes en reviews en kwam uiteindelijk op deze uit. Ik heb er een kleine case vol accessoires bij gekocht en ga de camera in de vakantie proberen, dus mochten jullie het leuk vinden kan ik er daarna vast iets zinnigs over zeggen in een blogpost in de vorm van een review!

Eventlocaties bezoeken voor werk

Op mijn werk was het afgelopen maand topdrukte, niet in de laatste plaats omdat ik een aantal zaken graag wilde afronden voor ik op vakantie zou gaan, zodat ik met een gerust hart kon vertrekken. Gelukkig is dat allemaal goed gekomen; het is vooral zo leuk wat ik allemaal mag doen. Van 100% Online Marketeer is mijn werk bij dit IT bedrijf veel diverser geworden. En hoewel ik dat eerste nog wel eens mis, voel ik me bij mijn huidige werkgever helemaal goed.. een heel fijn gevoel! Dit najaar organiseren we als bedrijf enkele klantevents en daarvoor moest ik op locatiebezoek. En wel een heel bijzondere, namelijk een van de iconen van Eindhoven: het Evoluon! Ik rijd er al jaren regelmatig langs maar was er nog nooit binnen geweest. Toch wel gaaf om dat eens te kunnen doen.

Terugblik op juni - vliegtuig

En nu is het dan tijd voor de langverwachte rondreis langs de westkust van Amerika. Ik ben enorm benieuwd wat ik ga zien en wat ik kan verwachten en natuurlijk wil ik dat graag met jullie delen. Hoe, dat weet ik nog niet goed. Misschien maak ik een filmpje, misschien schrijf ik gewoon wat posts over enkele highlights. Hebben jullie nog tips voor deze reis of verzoekjes, dan laat ze me zeker weten! Ik ben benieuwd!

Hoe is voor jou de afgelopen maand juni verlopen? Heb je leuke dingen meegemaakt? En wat zijn je plannen voor juli, staat er iets leuks op de planning?

Delen:
Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder