The Body Shop Blueberry Body Butter

body shop blueberry body butter 1

Ik ben echt super gek op blauwe bessen! Ze zijn heerlijk om zo uit de hand te eten, door de havermout, in muffins, in taartjes, als jam op brood en ga zo maar door. Love it! Dus toen ik zag dat The Body Shop met een blueberry lijn uit kwam ben ik mijn centjes bij elkaar gaan rapen en naar de winkel gegaan. Na heel veel ruiken en twijfelen heb ik uiteindelijk de body butter uit deze ‘special edition’ lijn in mijn hart gesloten.

body shop blueberry body butter 3

Om het succes van de alom geroemde bodybutter-familie te vieren introduceerde TBS in maart deze special edition blueberry bad- en bodylijn. Naast de hier getoonde body butter bestaat de collectie uit een lip butter, een body lotion, een shower gel en een body scrub-gelee (die er overigens uitziet als een heerlijke jam voor op de boterham). Ik koos voor de body butter omdat ik deze al jaren ontzettend graag gebruik: mijn allereerste bodybutter ooit was er een in de geur mango.

body shop blueberry body butter 4Waar sommige body butters van TBS erg zacht zijn, is deze relatief hard van structuur. Toch is hij tegelijk wel romig en vol. En de geur… is geweldig! Echt, ik kan er aan blijven ruiken. Blauwe bessen zijn echt by far mijn favoriete fruit en de geur van dit product is ook echt heerlijk fruitig en zoet.

body shop blueberry body butter 2

Op de foto hierboven zie je wat ik bedoelde met hard van structuur. De butter ‘brokkelt’ een klein beetje wanneer je hem uit de verpakking haalt. Je moet hem daarom wel even goed inmasseren en ook echt even wachten voordat je je jeans in springt. Als de butter is ingetrokken laat hij een heerlijk zacht laagje achter op je huid. Smeer daarom niet teveel; bij enige overdaad kan hij wat plakkerig aanvoelen. Al met al is dit een heerlijke body butter die goed hydrateert en een heerlijke (maar geen extreme) geur achterlaat op je huid. Yum! De blueberry body butter heeft een inhoud van 200 ml en kost €16,-.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’!

Delen:

4 Reacties

 1. dresses and daisies
  17 mei 2014 / 17 mei 2014

  Heb er echt al zoveel goeds over gehoord!

  Ps. er is momenteel een winactie op mijn site. doe je ook mee? ^-^

 2. svenja
  17 mei 2014 / 17 mei 2014

  Zelf heb ik momenteel de Moringa Bodybutter van TBS. Ik vind ze zo fijn <3

 3. 18 mei 2014 / 18 mei 2014

  Ik heb echt al te lang geen bodybutter van TBS gekocht, maar krijg daar nu heel veel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder