Twintiger aan het woord: Dagmar (23) is marketeer en blogger

Twintiger-Dagmar

Twintiger aan het woord is een rubriek waarin ik jou aan het woord wil laten over wat jou drijft in de keuzes die je maakt; wat zijn je dromen, je ambities? Droom je van een groot gezin, wil je voorlopig nog lekker studeren, of ambieer je een topfunctie bij een grote multinational? Ik ben benieuwd hoe jij de komende jaren voor je ziet. Vandaag in Twintiger aan het woord: Dagmar (23).  Ze werkt als marketeer bij een uitgeverij en daarnaast lees je dagelijks nieuwe artikelen op haar blog By Dagmar Valerie.

‘Ik ben sinds een half jaar afgestudeerd (aan de Hogeschool van Amsterdam, de opleiding Bedrijfskunde Management, Economie en Recht) en ik heb de kans gekregen om aan de slag te gaan als marketeer bij een uitgeverij. Dagelijks ben ik bezig met PR, Marketing en social media om de boeken op de juiste manier in de markt te zetten en onder de aandacht te brengen. Daarnaast blog ik op By Dagmar Valerie over beauty, fashion, travel en happiness. Deze combinatie zorgt ervoor dat ik dagelijks fluitend mijn bed uit spring, want ik leef mijn dromen en ik word oprecht heel gelukkig van deze activiteiten. Het voelt niet eens als werk! En minstens zo belangrijk: ik woon samen met mijn lieve vriend, spreek graag af met vriendinnen en heb de hardloopflow helemaal te pakken. ‘

TAHW - Dagmar 1

Halverwege 2014 startte Dagmar op haar blog met Project Positief: artikelen waarmee ze anderen wil besmetten met positiviteit. Dat project sluit naadloos aan bij hoe ze in het leven staat. ‘Mijn levensmotto is choose to shine. Ik gun iedereen momenten waardoor hij/zij mag gaan stralen en dat dit gevoel doorgegeven kan worden aan anderen. Ik geloof erin dat we elkaar vooruit kunnen helpen en ik ben hier met elke handeling bewust van, we kunnen elkaar besmetten met positiviteit en onvergetelijke momenten creëren.’

Dromen voor de toekomst
‘Mijn grootste wensen zijn een eigen huisje met tuin op het zuiden, trouwfoto’s aan de muur en een kindje. Ik hoop over vijf jaar mama te mogen zijn van een gezond kindje en zelf ook alle energie te hebben om de liefde en aandacht te kunnen geven. Ik heb CVS en Fibromyalgie (chronische pijn en vermoeidheid) waardoor dat helaas niet vanzelfsprekend is, maar ik voel dat ik elke dag sterker word en ik geniet van elke dag. Mijn vriend en ik verplaatsen samen bergen en ik zou nooit zonder hem willen. Ook hoop ik nog steeds te kunnen blijven bloggen, daar beleef ik ontzettend veel plezier aan en het geeft energie. PR & Marketing zit in mijn bloed en vind het heerlijk om ermee actief aan de slag te gaan, ik hoop dat ik dan nog steeds een creatieve en mooie functie mag bekleden op dit gebied.’

TAHW - Dagmar2

‘Hoe ik deze wensen wil realiseren? Door vooral te gaan doen. Ik weet wat mijn dromen zijn en waar ik naartoe wil, het komt niet uit de lucht vallen en het is elke dag hard werken. Maar ik geloof in de kracht van positiviteit en dat hard werken wordt beloond. Waar een wil is, is een weg. Ook al zijn er op sommige wegwerkzaamheden.. ;) Ik denk namelijk niet in problemen, maar in oplossingen. Als er iets op mijn pad komt, dan raak ik niet in paniek, maar ben ik nieuwsgierig naar hoe we ermee om kunnen gaan. Alles wat ons pad kruist, zie ik als een kans om te groeien en te leren. Ik had vanwege mijn gezondheidssituatie heel lang geen toekomst, nu weet ik dat er een volgende dag komt, maar ook een volgende week, maand, jaar… Ik ben dolgelukkig met wat komt en alles is welkom, ik ben er klaar voor!’

Wat ontzettend leuk dat je mee wilde doen aan Twintiger aan het woord, lieve Dagmar. Enorm bedankt voor je positieve en krachtige verhaal! Aangestoken door Dagmars positieve instelling? Kijk dan snel op By Dagmar Valerie voor onder andere haar artikelen voor Project Positief. Wil jij ook meedoen aan Twintiger aan het woord? Stuur me dan even een mailtje, of reageer in de comments.

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

9 Reacties

 1. 20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Oh wat ontzettend leuk dat Dagmar hier voorkomt. Ik lees haar blog al een tijd lang met plezier!

 2. Paula
  20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Wat een ontzettend mooi en positief verhaal. Zeer inspirerend!

 3. 20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Oh wat leuk om Dagmar hier voorbij te zien komen! Wat is ze toch een inspirerende en positieve meid! Een ‘ferme madam’ of ‘een madam met poten haar lijf’ zoals wij in België zeggen ;)

 4. Eline
  20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Aaaah Dagmar wat leuk!!!
  Ik lees haar artikelen al een tijdje en vind haar zo heerlijk positief :D
  Heel leuk artikel, je hebt het ook echt mooi geschreven!

 5. 20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Wat een prachtig artikel is het geworden en ook echt Dagmar ten voeten uit: positief, energiek en inspirerend. Ik heb dit dan ook met een grote glimlach op mijn gezicht gelezen :-) X

 6. 20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Wauw wat heb je er een geweldig geheel van gemaakt, zo bijzonder om te zien en te lezen <3 Echt heel erg bedankt voor je prachtige artikel, je moeite en tijd <3 Dankjewel voor alles, je bent echt een topper! Veel liefs Xx

 7. 20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Wat een leuke rubriek en wat een mooie invulling van Dagmar. Inspirerend!

 8. 20 februari 2015 / 20 februari 2015

  Wat een mooie invulling van Dagmar en wat heb jij er een mooi geheel van gemaakt! Je kunt trots zijn op deze rubriek :)

 9. Eilish (artisticstateofmind)
  22 februari 2015 / 22 februari 2015

  Dagmar is echt een voorbeeld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder