#Plukhetgeluk Durven, dromen, doen!

plukhetgeluk-5

Enkele weken geleden startte Saskia met haar #Plukhetgeluk project. Dit project is bedoeld om mensen een positieve vibe mee te geven en om even stil te staan bij de positieve kanten van het leven. Vandaag is het alweer tijd voor het laatste onderdeel uit dit project, dat in het teken staat van de begrippen durven, dromen en doen. Benieuwd naar mijn eerdere bijdragen? Kijk dan hier.

Dromen, durven en doen.. het zijn drie woorden die wat mij betreft dicht bij elkaar liggen. Om je dromen waar te maken moet je hard werken, twijfels overboord zetten en/of soms gewoon in het diepe springen. Daarom bespreek ik vandaag enkele dingen die voor mij heel belangrijk zijn en waarin de elementen dromen, durven en doen alle drie terugkomen.

Durven en doen: Diploma/ fulltime baan
Toen ik in het voorjaar van 2014 mijn scriptie moest verdedigen was ik enorm zenuwachtig. Kon ik dit wel… was mijn scriptie wel voldoende? Ik sprong in het diepe, schakelde alle zenuwen uit en ging naar huis met een dikke 8 als eindcijfer.. yay! Met mijn masterdiploma op zak vond ik al snel een hele toffe fulltime baan in de (online) communicatie. Ik ga elke dag met ontzettend veel plezier naar mijn werk en merk dat ik per dag nieuwe dingen leer en mezelf ontwikkel. I love online communicatie en wil er alles aan doen veel beter te worden in dit werk!

Dromen en doen: Zweden
Ik heb het op mijn blog al eens eerder gezegd: het is mijn grote droom om ooit terug te verhuizen naar Zweden. Op dit moment ben ik ontzettend happy met mijn baan en mijn leventje hier, maar in de toekomst zou ik ooit wel een leuk (vakantie)huisje willen hebben in de Zweedse bossen of op een van de eilanden in de scherenkust van Stockholm. In de tussentijd bezoek ik het land en mijn vrienden aldaar regelmatig en haal ik mijn kennis van het Zweeds op door de privélessen die ik nu volg. :-)

Dromen en doen: Bloggen
Een jaar geleden startte ik met Twintig en nog wat. Gewoon voor mezelf; als uiting van creativiteit en leuke hobby. Hoe leuk is het om al mijn interesses en hobby’s met elkaar te verbinden door erover te schrijven op mijn eigen blog? En dan blijken er ook nog mensen te zijn die die stukjes willen lezen.. wauw! Het aantal bezoekers op TENW groeit nog elke dag en dat vind ik zo bijzonder. Ik ga voorlopig dus lekker door met schrijven!

En verder?
Dat was natuurlijk niet alles, ik kan zo nog vele dromen en wensen opnoemen: rondreizen door Canada, zelf een roman schrijven, New York bezoeken, meer in het hier en nu leven en minder stressen, (nu niet schrikken lief!) trouwen in een mooie prinsessenjurk, groener leven, een eigen single opnemen. De lijst is oneindig; sommige van mijn dromen zijn klein, anderen wat groter. Maar wat ik het allerbelangrijkst vind is om gezond en happy te zijn, samen met mijn geliefden en vrienden om me heen. Vanuit die stabiele basis jaag ik graag mijn dromen na.

Zo, dat was hem dan… mijn laatste invulling van dit project. Het #Plukhetgeluk project duurde vijf weken die echt omvlogen; hoewel ik soms wat langer over de ‘opdrachten’ moest nadenken vond ik het vooral erg leuk om mee te doen. Saskia heeft met #Plukhetgeluk een prachtig project neergezet en ik vond het erg leuk en inspirerend om daar aan mee te doen. Het zette me aan het denken en maakte me regelmatig aan het lachen. Dankjewel lieve Saskia, voor deze kleine momentjes van happiness!

Wat is jouw grootste droom?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

6 Reacties

 1. 17 februari 2015 / 17 februari 2015

  Mooi om te lezen! Zweden lijkt me een prachtig land en ik snap heel goed dat je een huisje zou willen tussen de mooie bossen daar :)

 2. 17 februari 2015 / 17 februari 2015

  Zweden is zo mooi! Ook een plek waar ik misschien ooit eens wil wonen. Maar ja misschien niet echt haalbaar, daarom maar rijden in een Volvo ;) Een reis naar NY is ook een droom van mij :)

 3. 18 februari 2015 / 18 februari 2015

  Mijn god, het is alsof ik mijn eigen dromen/doelen lees! Serieus. Zelf ben ik een jaar geleden afgestudeerd (richting media/communicatie) en heb inmiddels een baan bij de Efteling, Communication Design. CHECK. Ik wil graag samen met mijn vriend ooit in Canada gaan wonen en we gaan er binnenkort serieus plannen voor maken. CHECK. Ik ben net begonnen met bloggen en wil het nu nog heel lang blijven doen! CHECK.

  Vreemd he? Hahha!

  • twintigennogwat
   18 februari 2015 / 18 februari 2015

   Haha, wat gaaf om te lezen.. Een baan bij de Efteling klinkt wel als een echt sprookje dat waarheid wordt! Heb je blog bekeken, je doet het echt superleuk! Keep on going! :-)

 4. 21 februari 2015 / 21 februari 2015

  wat heb je een leuke invulling weer gegeven. Ik val in herhaling haha. Maar ik vind je blogposten hiervan echt prachtig en zó jij. Je hebt mooie dromen en doelen, dat ze allemaal maar mogen uitkomen.

  Ik wil je bedanken voor je super toffe invullingen en de deelname aan dit project!<3 Laten we met z'n alle ons eigen gras groen houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder