Twintiger aan het woord: Kimberley (26) is verloofd en heeft twee kleine kindjes

Kimberley

Twintiger aan het woord is een rubriek waarin ik jou aan het woord wil laten over wat jou drijft in de keuzes die je maakt; wat zijn je dromen, je ambities? Droom je van een groot gezin, wil je voorlopig nog lekker studeren, of ambieer je een topfunctie bij een grote multinational? Ik ben benieuwd hoe jij de komende jaren voor je ziet. Vandaag in Twintiger aan het woord: Kimberley (26) blogt bijna elke dag over haar leven met haar verloofde en twee kleine kindjes.

‘Ik ben een moeder van twee kleine kindjes en verloofd met een hele lieve man, Yilmaz. Mijn week bestaat uit broodjes smeren, het huishouden doen, kusjes en knuffels geven en bloggen. Naast mama zijn, blog ik namelijk ook bijna elke dag. Ik werd op jonge leeftijd moeder en het leukste aspect daarvan is toch wel dat ik het gevoel heb dat ik mijn kindjes wat beter begrijp dan iemand die ouder is. Mijn zoon heeft precies mijn humor en samen kunnen we uren in een deuk liggen. En met mijn dochter vind ik het heerlijk om te gaan shoppen, omdat ik precies weet wat ze wil en hoe ze het wil. Natuurlijk hebben oudere ouders dit ook wel, maar ik heb toch het gevoel dat ik wat dichter bij mijn kindjes sta.’

kimberley-3

Geloof
‘Geloof speelt een grote rol in mijn leven. Ik ben christelijk opgevoed, maar in mijn tienerjaren had ik niet veel met het geloof. Toen ik uiteindelijk zwanger was, ben ik weer in de kerk terecht gekomen. Ik ben bevallen van mijn zoon en ik had echt heel sterk het gevoel dat er een God was, ik wist het op dat moment gewoon zeker. In 2012 heb ik me laten dopen! Dat was heel emotioneel en dat voelde zo goed, echt de juiste beslissing.’

kimberley-1

Bloggen
‘Ergens lang, lang geleden begon ik met het bewerken van foto’s in Paint Shop Pro. Ik maakte toen blends en lay-outs voor mijn eigen blogje. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een eigen domein (ergens in 2008) en toen werkte ik met Adobe Photoshop. Ik deed dit graag en uiteindelijk is het uitgegroeid tot het maken van headers en logo’s voor andere bloggers. Het liefst zou ik hier ooit mijn baan van willen maken! Mijn ideale plaatje is een gelukkig en gezond gezin dat in een koophuis woont, terwijl mijn vriend naar zijn werk gaat en ik thuis professioneel kan bloggen. Hoe geweldig zou dat zijn! Hoe ik dat ga realiseren? Hard werken, er zijn voor mijn gezin en mijn man steunen. Jeetje, ik klink lekker ouderwets, haha. Maar goed, dat maakt mij gelukkig en dat maakt hen gelukkig!

Op dit moment ben ik heel happy. Alles wat ik wilde is eigenlijk al op mijn pad gekomen, haha. Ik heb gereisd, ik ben bijvoorbeeld in mijn eentje naar Amerika gegaan toen ik zestien was en ik heb West-Europa ook bezocht. De kindjes heb ik al gekregen (en wie weet komt er ooit nog eentje bij) en de carrière zou ik vanuit huis kunnen doen. Super, toch?’

Enorm bedankt voor je deelname aan deze rubriek Kimberley, ik vind het hartverwarmend mooi hoe jij over je kindjes praat. Zo enorm fijn dat je het geluk gevonden hebt met je verloofde! Kimberley heeft de layout van sommarmorgon.com gemaakt en daar ben ik nog elke dag heel erg blij mee.. de look past helemaal bij me! Naast mooie jasjes bouwen voor blogs, schrijft Kimberley ook bijna elke dag op haar eigen blog storiesandforever.com. Hier deelt ze onder andere blogtips en persoonlijke verhalen en gebeurtenissen. Erg indrukwekkend vond ik de artikelen over haar zwangerschappen. Must-read!

Wil je zelf meedoen aan Twintiger aan het woord? Stuur me dan even een mailtje!

Delen:

6 Reacties

 1. 22 mei 2015 / 22 mei 2015

  Ik heb heel veel respect voor je. Heel knap van je. Nog heel veel succes en plezier met je gezinnetje.

  Liefs, Brittany

 2. 22 mei 2015 / 22 mei 2015

  Ik wens Kimberley al het goeds toe in deze wereld. Ik volg haar al heel lang en vind het echt een super toffe meid. Ik lees haar blogjes met plezier. Heb zeker veel respect voor haar openheid en inhoudelijke artikelen :-)

 3. Eline
  23 mei 2015 / 23 mei 2015

  Wat een leuk interview weer! De personen die je spreekt zijn zo gevarieerd, heel mooi om te lezen!

 4. 24 mei 2015 / 24 mei 2015

  Ik vind dit een hele leuke rubriek en ik zou er graag ook eens aan mee willen doen. Ik ga je binnenkort een e-mailtje sturen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder