Mijn Londen beauty wishlist

London wishlist

Na lang wachten is het dan echt bijna zover: het concert van Guus Meeuwis in de Royal Albert Hall in Londen. Hè, lees je dat nu goed? Jawel, in verband met zijn 20-jarig artiestenjubileum geeft Guus een eenmalig (Nederlandstalig) concert in deze prachtige zaal waar vele beroemdheden hem al zijn voorgegaan. Als rasechte fan van Guus moet ik daar natuurlijk bij zijn en wat is er nu leuker dan dit concert combineren met een weekendje Londen? Juist…

Twee maanden terug was ik al in Londen met mijn familie en toen hebben we vooral heel veel gezien en bijgekletst. Veel tijd om te winkelen was er toen niet, dus als het maar even kan zou ik het leuk vinden om dit keer wel even te gaan shoppen. Er staan wat mooie items op mijn wensenlijstje, waarvan ik hoop ze mee terug te kunnen nemen naar Nederland. Vandaag laat ik je zien welke dat zijn!

Nars
De Sheer glow foundation kocht ik voor het eerst toen ik de vorige keer in Londen was. Ik had er zoveel goeds over gehoord en omdat een goede foundation nooit kwaad kan om mijn acne huidje te bedekken wilde ik hem graag eens proberen. Nu gebruik ik deze foundation dagelijks met ontzettend veel plezier, wat een fijn product.. het doet wonderen! Deze ga ik dus sowieso nog een (of 2, voor de zekerheid) aanschaffen.

En als we dan toch bij de Nars stand staan wil ik meteen een kijkje nemen bij de mooie blushes. Ik heb de kleur Orgasm al, maar ben ook heel erg benieuwd naar Deep throat. Is deze variant net zo mooi?

Soap & Glory
Soap & Glory is een beautymerk met schattige retro verpakkingen. Het merk is in Nederland niet te koop, maar de vele positieve reviews over het merk hebben me wel nieuwsgierig gemaakt. Ik ben vooral benieuwd naar de body butter, deze schijnt heel goed te zijn!

Urban Decay De-slick oil control make-up setting spray
Ik ben letterlijk verliefd op dit product, zo fijn is het! Na het opmaken van je gezicht gebruik je deze spray om ervoor te zorgen dat je make-up beter blijft zitten. Ik probeerde de spray 1,5 jaar geleden voor het eerst toen mijn broer hem op mijn verzoek voor me meenam uit San Diego. Later bestelde ik een flesje bij Sephora Frankrijk en nu kan ik er zelf een gaan halen. Yay!

Collection concealer
De vorige keer dat ik in Londen was rende ik snel een Boots in om voor Evelien van Live life lovely een concealer van Collection te kopen, maar nam er voor mezelf geen mee. Ik had werkelijk geen idee van de populariteit van deze concealer, maar daar kwam ik snel achter.. toen ik eenmaal thuis was. Aangezien dit pareltje niet zoveel kost, wil ik zeker eens proberen waarom het zo’n geliefd product is.

Real Techniques Expert Face Brush
Als ik bloggersland moet geloven, zijn de make-upkwasten van Real Techniques echt THE BOMB. Ondanks dat moet ik bekennen dat ik er nog geen heb. Hoewel ik al een hele tijd happy ben met mijn stippling brush van Zoeva wil ik toch graag dit exemplaar eens proberen.

Lush
In Eindhoven is helaas geen Lush winkel en daarom kom ik er niet zo vaak. Ik ben echter wel een groot fan van hun producten en dan met name van de handcrèmes en de bath bombs. Nu blijkt er kort geleden een mega Lush store geopend te zijn aan Oxford Street met allerlei speciale producten voor die winkel. Het is vast geen verrassing als ik zeg dat ik er even een kijkje ga nemen! :-)

Welke producten zou jij graag mee naar huis nemen vanuit Londen?

Bronnen afbeeldingen: Nars, Soap & Glory, Urban Decay, Collection, Real Techniques, Lush

Delen:

10 Reacties

 1. 20 mei 2015 / 20 mei 2015

  Aaah cool! ik ga vrijdag naar Londen :). Voor het eerst! Maar ik ga met mijn broertje dus wss heb ik niet veel tijd om te shoppen haha

 2. 20 mei 2015 / 20 mei 2015

  Dit is wel een hele mooie beauty wishlist. Ik heb Nars Orgasm nog niet dus die wil ik wel heel graag.

  Liefs, Brittany

 3. 20 mei 2015 / 20 mei 2015

  ohhh wat gaaf dat je naar Guus in Londen gaat, lijkt me waanzinnig!

 4. Maaike
  20 mei 2015 / 20 mei 2015

  Leuke wishlisht! Die producten van NARS zou ik ook wel graag aan mijn make-up collectie willen toevoegen <3

  • twintigennogwat
   20 mei 2015 / 20 mei 2015

   Wat zijn ze mooi he? <3

 5. Lisa
  20 mei 2015 / 20 mei 2015

  Ik kende Soap&Glory nog helemaal niet, ik ga het onthouden! Alvat veel plezier in Londen.

 6. 21 mei 2015 / 21 mei 2015

  Wat super tof dat je naar Londen gaat (en grappig dat de reden een Guus Meeuwis concert is ;)). Een lijst met mooie producten! Die nieuwe Lush store zou ik ook maar al te graag willen bezoeken! <3

 7. 21 mei 2015 / 21 mei 2015

  De collection concealer <3 en de Nars sheew glow foundation kan ik ook niet meer wegdenken uit mijn routine sinds ik in Londen ben geweest. Wat een top foundation! Ik heb Deep throat en ben er echt weg van!

 8. 22 mei 2015 / 22 mei 2015

  Soap & Glory is echt heerlijk! Het ruikt zo super lekker. De handcrème en scrub zijn zeker ook aanraders.

 9. Tineke
  23 mei 2015 / 23 mei 2015

  Een heerlijke wishlist, vooral die producten van Lush lijken mij zo lekker!
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder