Personal pics: London baby!

westminster

Zoals je al in mijn Photo Diary van maart hebt kunnen zien, vloog ik het laatste weekend van maart naar Londen voor een paar dagen gezelligheid met het gezin. Op de planning? Niet zo heel veel, behalve dat we graag een musical wilden bezoeken. Hoewel ik net als altijd geen foto’s van mijn familie op mijn blog publiceer (ondanks dat we veel leuke hebben gemaakt!), wil ik je toch graag meenemen in de sfeer van dit weekend. Daarom laat ik je vandaag wat foto’s zien van onze citytrip in Londen.

TowerBridgeboroughmarket1

Laat in de middag kwamen we vrijdag aan in het Park International Hotel, waarna we eerst genoten van een drankje in de bar. Wegens overboeking kregen we een gratis upgrade van de kamers, wat betekende dat we hele mooie ruime kamers hadden. Een plus voor het hotel! Nadat we ons geïnstalleerd hadden in de kamers aten bij Vecchiomondo, het Italiaans restaurant schuin tegenover het hotel. ‘Never go there’ is het beste advies dat ik je kan geven als het gaat om dit restaurant, tenzij je houdt van kartonnen pizza’s waarbij de ingrediënten niet van elkaar te onderscheiden zijn.. ;-) Een bezoekje aan een pub kon niet ontbreken en zo beëindigden we de avond.

boroughmarket2londen4

Zaterdag was het tijd om de mooie plekjes van Londen te gaan bekijken. Helaas was mijn moeder erg ziek, waardoor ze in de hotelkamer achterbleef om te slapen. Mijn broers, zusje en ik besloten een wandeling te gaan volgen uit het boekje ‘100% Londen’ en begonnen de route bij The Tower of London. Via de Tower Bridge liepen we naar the Houses of Parliament en Big Ben. Ondertussen kwamen we langs Borough Market, een van de grootste en oudste markten van Londen. De vibe die hier hing was echt geweldig!

Ook maakten we een tussenstop bij Downing Street (het huis van de prime minister) en wandelden we via St. James park naar Buckingham Palace. Je begrijpt het vast: we wandelden flink wat kilometers die dag en de voetjes waren best moe. Tijd om mijn moeder op te halen uit het hotel en naar het theater te gaan; we gingen namelijk naar Miss Saigon! Het is apart om te zien dat mensen in Londen gewoon met zakken chips en m&m’s in de zaal zitten, maar dat deed geen afbreuk aan de voorstelling.. wat was het gaaf!

londen1londen3

Zondag was onze laatste dag in Londen en in tegenstelling tot de dagen ervoor regende het enorm. Waar we eigenlijk graag naar Oxford Street wilden gaan, hebben we die toch maar even overgeslagen. We bezochten Piccadilly Circus en doken daarna even een kroegje in om met een kop thee op te warmen. Gelukkig was mijn moeder weer mee, zo kon ze toch nog wat van de stad meepikken. Om toch wat te kunnen shoppen bezochten we Harrods, waar ik me vergaapte aan de mooie producten van onder andere Nars… ;-) Nog een laatste lunch in weer een ander kroegje en toen was het echt tijd om terug naar Stansted airport te gaan.

londen2

Twaalf jaar geleden was het, dat ik Londen voor het laatst (en het eerst, haha) bezocht, dus veel herinnerde ik me er niet van. Nu was het eindelijk weer zover en man, wat heb ik ervan genoten! Er heerst een geweldige sfeer in deze stad: enorm werelds, maar je voelt je er niet verloren in de drukte. Ik vind Londen een geweldige stad en kan niet wachten tot eind mei, want dan mag ik opnieuw (naar het concert van Guus Meeuwis in de Royal Albert Hall). Yay!

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

16 Reacties

 1. Manouk
  6 april 2015 / 6 april 2015

  Amazing! See you in May <3

 2. 6 april 2015 / 6 april 2015

  Wat een leuke sfeerfoto’s! Ik ben er in juni, nu alweer zin in!

 3. 6 april 2015 / 6 april 2015

  Toffe foto’s! Londen is echt een prachtige stad! Ik ben er twee jaar geleden geweest. :)

 4. 6 april 2015 / 6 april 2015

  Wat een fijn weekend hebben jullie gehad! Jammer dat je moeder ziek was :(. Heerlijk om met zo’n verslag – in mijn gedachten – weer even terug te gaan naar Londen.

 5. 7 april 2015 / 7 april 2015

  Wat een mooie foto’s allemaal! London is echt een geweldige stad met zoveel verschillende dingen te doen. En wat fijn dat je eind mei terugkeert!

 6. 7 april 2015 / 7 april 2015

  Oh wat een leuke foto’s! Ik wil ook naar Londen.

 7. bianca
  7 april 2015 / 7 april 2015

  leuke foto’s nu wil ook weer is een keer naar londen.

 8. Do
  7 april 2015 / 7 april 2015

  Erg mooie fotos! Ik ga binnenkort ook eindelijk naar Londen met mijn zusje en na het lezen van deze post heb ik er nog meer zin in :)

  • twintigennogwat
   8 april 2015 / 8 april 2015

   Ahh wat leuk… veel plezier samen!

 9. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Jajajajajajaja Ik wil ook weer! Ik was er zelf in 2011, alweer té lang geleden. Ben echt verliefd op deze stad en zou er zo gaan wonen. De sfeer, alles… Leuk om deze foto’s te zien.

  • twintigennogwat
   8 april 2015 / 8 april 2015

   Ik ben ook helemaal gek op de sfeer in Londen.. zo te gek!

 10. 8 april 2015 / 8 april 2015

  I love London! Ben in februari nog geweest, maar zou liever vandaag dan morgen weer terug gaan!

 11. 9 april 2015 / 9 april 2015

  Leuk artikel! Ik wil ook nog heel graag een keer naar Londen. Al helemaal nu ik deze foto’s zie!

 12. 9 april 2015 / 9 april 2015

  Wat balen dat je moeder ziek was! Het ziet er wel uit als een paar heerlijke dagen, ik krijg er een beetje heimwee van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder