Beauty shoplog: dit kocht ik in Londen

Londenshoplog-2

Wekenlang keek ik uit naar de citytrip naar Londen die ik anderhalve week geleden maakte. Niet alleen omdat ik enorm veel zin had om deze stad te ontdekken en om gezellig met mijn familie samen te zijn, maar ook omdat ik wist dat er in de winkels van onze overzeese buren veel beautypareltjes liggen van merken die bij ons in Nederland wat minder makkelijk te krijgen zijn. Hoewel mijn verblijf relatief kort was en ik niet echt veel shoptijd had, heb ik toch het een en ander mee terug naar huis genomen. Vandaag laat ik je mijn aankopen zien in deze beauty shoplog!

Londenshoplog-4

Nars Sheer Glow foundation De bron van mijn eeuwig durende zoektocht naar fijne foundation ligt bij mijn acnehuidje. Mijn huidige foundation, de Double Wear van Estée Lauder, voldoet prima aan mijn wensen als het gaat om dekking, maar ik blijf struggles houden met de kleur. Twee dames tipten mij over de Nars sheer glow foundation en daarom toog ik naar de Nars shop in Harrods om te kijken of dat iets voor me kon zijn. De dame in de Nars shop hielp me enorm en gaf aan dat mijn huidige foundation inderdaad een beetje te geel was voor me.

Na wat huidanalyse kwamen we uit op de kleur Light 6 – Ceylan. Een lichte kleur met een gele ondertoon, maar ook een klein beetje roze. Deze kleur lijkt een stuk beter aan te sluiten bij mijn eigen huidskleur! Het enige minpuntje wat ik tot nu toe kan bedenken: je koopt een los pompje voor op het flesje, maar wanneer het pompje bevestigd is past de dop niet meer op het flesje. Dat kan beter, Nars! Voor deze foundation + pompje betaalde ik £34, wat neerkomt op ongeveer €46.

Londenshoplog-5

Wat ik ook kocht bij Harrods was de Cover FX mattifying primer. Dit is een primer zonder parabenen, parfum, gluten, minerale oliën en talk. Het wilgenbast zou werken als een soort peeling die de huid verheldert en talg vermindert. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat dit product werkt als een anti-acne treatment primer (te gebruiken onder je foundation) en na een demonstratie bij de Nars stand besloot ik het eens kans te geven en het product mee te nemen.

Vlak bij het hotel zat een vestiging van Boots, waar ik even snel naar binnen ging om voor Evelien de Lasting perfection concealer van Collection te kopen. Ik heb er geen voor mezelf meegenomen omdat ik erg blij ben met de concealer van Estée Lauder, maar door het enthousiasme van Evelien ga ik misschien toch even kijken als ik in mei weer in Londen ben. Terwijl ik snel langs de schappen liep, viel mijn oog op de Revlon Colorburst in de kleur 001 Honey Douce. Ik ben dol op balm stains en daarom nam ik deze mooie, neutrale kleur mee.

Cover FX mattifying primer – £29 (ongeveer €40)
Collection lasting perfection concealer – £4,19 (ongeveer €5,70)
Revlon Colorburst 001 Honey Douce – £7,99 (ongeveer €10,88)

Londenshoplog-3

Sleek En toen bleken we op de terugweg ineens méga vertraging te hebben met het vliegtuig (lang leve het Engelse noodweer!). Tjah, en als je dan op een vliegveld vol leuke winkels bent, dan heb je weinig andere keus dan daar even rondneuzen. Londen Stansted blijkt een Boots vestiging te hebben, waar ik zag dat alles van Sleek in de aanbieding was: 3 voor de prijs van 2… Yay!

Een product wat al heel lang op mijn lijstje stond is de Rose Gold blush. Deze blush schijnt het goedkopere equivalent van Nars Orgasm blush te zijn en omdat ik die al 2 keer heb laten vallen (en gefixt heb) lijkt het me beter om een goedkopere variant mee te nemen als ik bijvoorbeeld op reis ga. Omdat ik het Sleek Storm palette enorm veel gebruik, leek het me leuk een tweede palette van Sleek te kopen. Het werd het vintage romance palette; een palette waarmee je heel makkelijk zowel een natuurlijke look als een opvallende look kunt maken. Als derde product koos ik een diepzwarte eyeliner en ik kan je vertellen: wat een fijne eyeliner is dat!

Sleek i-divine vintage romance palette – £7,99 (ongeveer €10,88)
Sleek Blush Rose Gold – £4,49 (ongeveer €6,11)
Sleek Flick it Liquid Eyeliner pen black – £5,99 (ongeveer €8,16)

Londenshoplog-1

Wauw, stiekem heb ik toch aardig wat aankopen gedaan. Ik heb nog niet alles kunnen gebruiken (want: eerst foto’s, haha!) maar over de producten die ik al wel gebruikt heb ben ik ontzettend tevreden. Een hele goede buit dus! Hoewel ik geen beautyblogger ben, ben ik benieuwd of er producten tussen zitten waarvan jullie graag een (korte) review willen zien? Laat het me zeker weten, dan ga ik mijn best doen. :) In mei ga ik zoals gezegd nog een keer, dus mocht je nog must-have tips voor me hebben, dan hoor ik die graag!

Wat koop jij aan beauty producten als je in het buitenland bent?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?

Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

18 Reacties

 1. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Wat een leuke producten heb je gekocht! Soms vind ik het zo stom dat wij in ons kikkerlandje veel merken niet hebben. Ik ga in mei naar Parijs en ik denk dat ik dan voor een lipstick ga van Nars en verder even heel goed na ga denken wat ik nog wil van de Sephora daar hihhi. Kan niet wachten! Ik ga je blog volgen :) Liefs

  • twintigennogwat
   8 april 2015 / 8 april 2015

   Jammer is dat he, ik zou graag een Nars stand zien bij bijv. Douglas! Fijn vooruitzicht, een tripje naar Parijs..!

 2. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Wauwie, ik ben jaloers! Zoveel mooie producten <3

 3. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Hele leuke dingen heb je gekocht! Ik word er al hebberig van haha. Vooral van alle Nars spulletjes!

 4. Lisa
  8 april 2015 / 8 april 2015

  Aaaah wat leuk! Vooral die Revlon Colourburst.

 5. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Oeh die oogschaduw kleurtjes zien er wel erg mooi uit!

 6. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Wat een mooie producten! Het Sleek palette heb ik ook, gebruik ik heel vaak en is super fijn!

 7. Eilish (artisticstateofmind)
  8 april 2015 / 8 april 2015

  Wauw prachtige spulletjes!

 8. Manouk
  9 april 2015 / 9 april 2015

  Ahhh nu kan ik ook niet meer wachten om te shoppen. Hoe vind je de Nars Sheer glow? Dat pompje was OVERAL uitverkocht toen ik er was dus ik gebruik ‘m nu maar zonder.. Beetje onhandig maar ja.

 9. 9 april 2015 / 9 april 2015

  Wat een prachtige producten heb je gekocht.. zo wordt je vertraging toch nog leuk ;-) Wist niet dat er een boots op Stansted zit!

  • 11 april 2015 / 11 april 2015

   Ze zijn Stansted helemaal aan het verbouwen en er komen steeds meer winkels

 10. 11 april 2015 / 11 april 2015

  Mooie items heb je gekocht! Die foundation is zo fijn, alleen de verpakking kan inderdaad beter.

 11. 12 april 2015 / 12 april 2015

  Wauw, wat een prachtige aankopen en wat een mooie foto’s! Ik heb nu heel veel zin gekregen om te gaan beauty-shoppen in Londen, haha :) Leuke blog heb je ook, ik ben je gaan volgen!

  • twintigennogwat
   12 april 2015 / 12 april 2015

   Dankjewel Anna! Heerlijk he, beauty shoppen in Londen ;)

 12. 26 april 2015 / 26 april 2015

  wat een leuke dingen heb je gekocht!

 13. Sharon
  25 juli 2016 / 25 juli 2016

  Ik heb nu ook de estee lauder double Wear foundation en ik zit ook met de kleur te geel inderdaad. Ik ga over 1.5 week naar Amerika en hoor zulke goede verhalen over de nars sheerglow dat ik hem ook wil gaan kopen. Hoe is de houdbaarheid van deze foundation? Gebruik je hem nog steeds op dit moment?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder