Mijn eerste vlog | Citytrip stockholm

Mijn eerste vlog - Citytrip Stockholm

Hi allemaal, daar ben ik weer! Na meer dan een week radiostilte heb ik er weer zin in om lekker te knallen met mijn blog. Vandaag kom ik meteen met een hele leuke update; mijn eerste vlog staat namelijk online! :) Vorige maand ben ik in mijn eentje een paar dagen naar Stockholm gereisd om er vrienden te bezoeken en daar heb ik wat beelden van gemaakt. Kijk je mee?

Het kriebelde al een tijdje bij mij om te gaan beginnen met het maken van video’s, maar de drempel was steeds toch nog een beetje te hoog. Door Snapchat (eerlijk waar!) wende ik echter langzaam een beetje aan het idee van praten tegen een camera en tijdens een weekendje naar Stockholm besloot ik toch maar te gaan proberen met leuke beelden te schieten. Door mijn nieuwe baan en andere drukke bezigheden lukte het mij niet eerder om de video te bewerken en te uploaden, maar vandaag doe ik dat met veel plezier alsnog!

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Ik ging gezellig lunchen en borrelen met vrienden en oud-collega’s, liep door de sneeuw (in maart? jep!), vergaapte mij aan de mooie etalages van warenhuis NK, kocht wat mooie items en sliep heerlijk in mijn hotelbedje. Een geslaagd weekend, waarvan ik graag een impressie met jullie deel! De beelden zijn gemaakt met mijn telefoon, dus niet allemaal van goede kwaliteit. Ik hoop dat jullie daar een beetje doorheen kunnen kijken. Het is immers mijn eerste video! Hopelijk vinden jullie de video leuk, maar tips en tricks zijn altijd welkom!

Wat vind jij van mijn eerste vlog? Zou je het leuk vinden om meer van zulke video’s te zien?

Delen:

18 Reacties

 1. 24 april 2016 / 24 april 2016

  Super leuke vlog. Stockholm staat hoog op mijn lijstje, cool!

 2. 24 april 2016 / 24 april 2016

  Wat cool dat je gewoon bent gaan bloggen!
  Oslo, Kopenhagen en Helsinki ben ik geweest…
  Alleen Stockholm heb ik (totaal onterecht en zonder reden) overgeslagen.
  Denk je dat je vaker gaat vloggen?

  • twintigennogwat
   24 april 2016 / 24 april 2016

   Nou, dan moet je daar absoluut nog eens naartoe! ;-) Ik denk dat ik wel vaker ga vloggen, maar niet volgens een vast ritme :-) Er is nog een hoop te leren, maar dat vind ik juist leuk!

 3. Sytse
  24 april 2016 / 24 april 2016

  Leuke vlog zeg! Ik zei het al via Whatsapp maar wat heb jij een prachtige stem! Je zou luisterboeken moeten inspreken. Ik zou uuuuuren naar je kunnen luisteren.

  PS Stockholm lijkt me nu ineens heel gaaf om eens naartoe te gaan! Bedankt voor de inspiratie

  • twintigennogwat
   24 april 2016 / 24 april 2016

   Thanks lieve Sytse, wat een mooi compliment! Ik zal eens gaan nadenken over een carrièreswitch ;-)

 4. 24 april 2016 / 24 april 2016

  Wat een leuke vlog, doe je goed. Ik zou ook graag nog een keertje naar Stockholm toewillen. Nu wil ik sowieso meerdere citytrips nog gaan maken en dit soort vlogs zijn dan ideaal.

 5. 24 april 2016 / 24 april 2016

  Ik wil ook zo graag nog eens naar Stockholm, lijkt me zo leuk!
  Leuke vlog!

 6. 24 april 2016 / 24 april 2016

  Leuke vlog, je hebt een prettige stem om naar te luisteren. Stockholm ben ik nog nooit geweest, het trekt me op de een of andere manier niet zo.

 7. 24 april 2016 / 24 april 2016

  Ah leuk zeg al die bezoekjes! Je eerste vlog is een feit, you did it! Super knap :)

 8. Janneke | Crafty Time
  25 april 2016 / 25 april 2016

  Super leuke vlog met prachtige beelden ook! Stockholm lijkt me erg mooi, sowieso zou ik nog wel naar Scandinavië toe willen. xx

 9. Christa
  26 april 2016 / 26 april 2016

  Wat een fijne stem heb je! Is een leuke compilatie van je dagen in Stockholm geworden! (En sneeuw in maart is hier niet ongewoon, het heeft eergister zelfs nog gesneeuwd! Gelukkig blijft het niet meer liggen, ben wel klaar met de winter :p)

 10. 26 april 2016 / 26 april 2016

  Leuk joh! Ook dapper dat je het gewoon gedaan hebt en wat mij betreft mag je er gerust mee door gaan! Je hebt een prettige stem om naar te luisteren! Over 6 weken gaan we naar Zweden en nu heb ik helemaal zin gekregen in ons bezoek aan Stockholm!

 11. 26 april 2016 / 26 april 2016

  Zo leuk dit! Eigenlijk wel balen dat ik vorig jaar op mijn soloreis niet heb gevlogd/gefilmd, want bewegend beeld brengt je natuurlijk nog wat meer terug in de sfeer dan foto’s.

  Nog een mini-feedbackdingetje: ik heb niet zoveel verstand van video-editing, maar als het niet te lastig is, zou het volume wel iets hoger mogen? Ik had het geluid op mijn telefoon op maximaal en soms hoorde ik je stem dan nog vrij zacht. Verder alleen maar complimenten :)

  • twintigennogwat
   26 april 2016 / 26 april 2016

   Thanks voor de feedback Audrey! Ik hoorde het van meer mensen, volume was op laptop beter dan op telefoon.. Heb soms het volume al op 300% staan ;) Volgende keer zal ik harder praten #leerpuntje :-D

 12. 27 april 2016 / 27 april 2016

  Toffe video! Ik ben begin dit jaar ook naar Stockholm geweest, dus herken er nog een hoop van!

 13. 27 april 2016 / 27 april 2016

  Wat heel mooie is het daar.
  Leuk filmke is het meid.

 14. anneleen
  30 april 2016 / 30 april 2016

  Een superleuke, eerste vlog! Je bent lekker spontaan :) zeker vaker doen! Stockholm lijkt me heel mooi! :)

  • twintigennogwat
   1 mei 2016 / 1 mei 2016

   Wat lief Anneleen, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder