Instagram

Scandinavië Travel Video Zweden

Mijn eerste vlog | Citytrip stockholm

Mijn eerste vlog - Citytrip Stockholm

Hi allemaal, daar ben ik weer! Na meer dan een week radiostilte heb ik er weer zin in om lekker te knallen met mijn blog. Vandaag kom ik meteen met een hele leuke update; mijn eerste vlog staat namelijk online! :) Vorige maand ben ik in mijn eentje een paar dagen naar Stockholm gereisd om er vrienden te bezoeken en daar heb ik wat beelden van gemaakt. Kijk je mee?

Het kriebelde al een tijdje bij mij om te gaan beginnen met het maken van video’s, maar de drempel was steeds toch nog een beetje te hoog. Door Snapchat (eerlijk waar!) wende ik echter langzaam een beetje aan het idee van praten tegen een camera en tijdens een weekendje naar Stockholm besloot ik toch maar te gaan proberen met leuke beelden te schieten. Door mijn nieuwe baan en andere drukke bezigheden lukte het mij niet eerder om de video te bewerken en te uploaden, maar vandaag doe ik dat met veel plezier alsnog!

Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Ik ging gezellig lunchen en borrelen met vrienden en oud-collega’s, liep door de sneeuw (in maart? jep!), vergaapte mij aan de mooie etalages van warenhuis NK, kocht wat mooie items en sliep heerlijk in mijn hotelbedje. Een geslaagd weekend, waarvan ik graag een impressie met jullie deel! De beelden zijn gemaakt met mijn telefoon, dus niet allemaal van goede kwaliteit. Ik hoop dat jullie daar een beetje doorheen kunnen kijken. Het is immers mijn eerste video! Hopelijk vinden jullie de video leuk, maar tips en tricks zijn altijd welkom!

Wat vind jij van mijn eerste vlog? Zou je het leuk vinden om meer van zulke video’s te zien?

 • Reply
  Dionne
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Super leuke vlog. Stockholm staat hoog op mijn lijstje, cool!
  Dionne plaatste onlangs.. Samenwonen | Van een studentenhuis naar een huisje mét tuinMy Profile

 • Reply
  Northflix
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Wat cool dat je gewoon bent gaan bloggen!
  Oslo, Kopenhagen en Helsinki ben ik geweest…
  Alleen Stockholm heb ik (totaal onterecht en zonder reden) overgeslagen.
  Denk je dat je vaker gaat vloggen?
  Northflix plaatste onlangs.. Tip: 200 visitekaartjes voor je blog voor slechts €1,- inclusief verzendkosten!My Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   24 april 2016 at 24 april 2016

   Nou, dan moet je daar absoluut nog eens naartoe! ;-) Ik denk dat ik wel vaker ga vloggen, maar niet volgens een vast ritme :-) Er is nog een hoop te leren, maar dat vind ik juist leuk!

 • Reply
  Sytse
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Leuke vlog zeg! Ik zei het al via Whatsapp maar wat heb jij een prachtige stem! Je zou luisterboeken moeten inspreken. Ik zou uuuuuren naar je kunnen luisteren.

  PS Stockholm lijkt me nu ineens heel gaaf om eens naartoe te gaan! Bedankt voor de inspiratie
  Sytse plaatste onlangs.. Nieuw haar, nieuw leven – TheSFiles Vlog #1My Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   24 april 2016 at 24 april 2016

   Thanks lieve Sytse, wat een mooi compliment! Ik zal eens gaan nadenken over een carrièreswitch ;-)

 • Reply
  Kelly
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Wat een leuke vlog, doe je goed. Ik zou ook graag nog een keertje naar Stockholm toewillen. Nu wil ik sowieso meerdere citytrips nog gaan maken en dit soort vlogs zijn dan ideaal.
  Kelly plaatste onlangs.. Photo Diary Week 16 – April 2016My Profile

 • Reply
  Ricardo
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Ik wil ook zo graag nog eens naar Stockholm, lijkt me zo leuk!
  Leuke vlog!
  Ricardo plaatste onlangs.. YASS! momenten en KAK! momenten #2My Profile

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Leuke vlog, je hebt een prettige stem om naar te luisteren. Stockholm ben ik nog nooit geweest, het trekt me op de een of andere manier niet zo.

 • Reply
  Sophie
  24 april 2016 at 24 april 2016

  Ah leuk zeg al die bezoekjes! Je eerste vlog is een feit, you did it! Super knap :)
  Sophie plaatste onlangs.. Een onvergetelijke ervaring!My Profile

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  25 april 2016 at 25 april 2016

  Super leuke vlog met prachtige beelden ook! Stockholm lijkt me erg mooi, sowieso zou ik nog wel naar Scandinavië toe willen. xx
  Janneke | Crafty Time plaatste onlangs.. Wishlist: spiegelreflexMy Profile

 • Reply
  Christa
  26 april 2016 at 26 april 2016

  Wat een fijne stem heb je! Is een leuke compilatie van je dagen in Stockholm geworden! (En sneeuw in maart is hier niet ongewoon, het heeft eergister zelfs nog gesneeuwd! Gelukkig blijft het niet meer liggen, ben wel klaar met de winter :p)

 • Reply
  Wanda
  26 april 2016 at 26 april 2016

  Leuk joh! Ook dapper dat je het gewoon gedaan hebt en wat mij betreft mag je er gerust mee door gaan! Je hebt een prettige stem om naar te luisteren! Over 6 weken gaan we naar Zweden en nu heb ik helemaal zin gekregen in ons bezoek aan Stockholm!

 • Reply
  Audrey
  26 april 2016 at 26 april 2016

  Zo leuk dit! Eigenlijk wel balen dat ik vorig jaar op mijn soloreis niet heb gevlogd/gefilmd, want bewegend beeld brengt je natuurlijk nog wat meer terug in de sfeer dan foto’s.

  Nog een mini-feedbackdingetje: ik heb niet zoveel verstand van video-editing, maar als het niet te lastig is, zou het volume wel iets hoger mogen? Ik had het geluid op mijn telefoon op maximaal en soms hoorde ik je stem dan nog vrij zacht. Verder alleen maar complimenten :)
  Audrey plaatste onlangs.. 7x gratis doen in GlasgowMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   26 april 2016 at 26 april 2016

   Thanks voor de feedback Audrey! Ik hoorde het van meer mensen, volume was op laptop beter dan op telefoon.. Heb soms het volume al op 300% staan ;) Volgende keer zal ik harder praten #leerpuntje :-D

 • Reply
  Vivian
  27 april 2016 at 27 april 2016

  Toffe video! Ik ben begin dit jaar ook naar Stockholm geweest, dus herken er nog een hoop van!
  Vivian plaatste onlangs.. Voor mezelf kiezen: wat wil ik het allerliefste?My Profile

 • Reply
  heidi
  27 april 2016 at 27 april 2016

  Wat heel mooie is het daar.
  Leuk filmke is het meid.

 • Reply
  anneleen
  30 april 2016 at 30 april 2016

  Een superleuke, eerste vlog! Je bent lekker spontaan :) zeker vaker doen! Stockholm lijkt me heel mooi! :)
  anneleen plaatste onlangs.. Babbelmomentje: Pasen en Parijs in het vooruitzicht #12My Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   1 mei 2016 at 1 mei 2016

   Wat lief Anneleen, dankjewel!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »