Stockholm & Parijs Shoplog

Stockholm & Parijs shoplog

Hi allemaal! Laat ik maar meteen beginnen met jullie te bedanken voor de enorm leuke reacties die ik heb gehad op mijn eerste vlog. Stiekem vond ik het eigenlijk best wel spannend om die beelden online te zetten en er is nog een hoop te leren (harder praten in het openbaar, meer sfeerbeelden maken), maar via diverse kanalen kreeg ik erg lieve en enthousiaste berichten binnen dus dat geeft de burger moed voor de toekomst! ;-)

Dan de blogpost van vandaag. De afgelopen weken zijn er diverse artikelen op mijn blog verschenen over de reisjes die ik vorige maand gemaakt heb. Hoewel dat dus alweer even achter ons ligt, leek het me leuk nog één laatste travel gerelateerde blogpost te doen. Ik heb namelijk een paar leuke items gekocht op reis en ik kon het niet laten deze toch nog even aan jullie te laten zien. Ik deel daarom vandaag met veel plezier mijn Stockholm & Parijs Shoplog met jullie, waarin van alles voorbij komt: van thee tot sneakers en van een fijne lentetrui tot make-upjes. Kijk je mee?

Fashion: Gina Tricot, Tommy Hilfiger en Nike

stockholm & parijs shoplog - gina tricot 1

Gestreepte tricot top met driekwart mouwen / €9,95

Mijn eerste aankoop is deze Ava top van Zweedse modeketen Gina Tricot. De top is gemaakt van 100% biologisch katoen en heeft driekwart mouwen. Wat ik leuk vind is de ietwat vierkante/rechte hals, dit zorgt ervoor dat je hals heel mooi uitkomt. Lekker zomers en helemaal mijn stijl!

stockholm & parijs shoplog - gina tricot rood

Geribde top met gouden ritsje / €14,95

Ik kocht nog een item bij Gina Tricot, namelijk deze superleuke rode top met kleine col. Ik twijfelde wel een beetje om dit te kopen, want het is een item dat eigenlijk helemaal niet zo bij me past (want kleurrijk en opvallend enzo). Toch vond ik dit shirtje super leuk, dus via WhatsApp aangemoedigd door vriendje M. kocht ik het toch. Deze top valt heel mooi om je lijf en kan wat mij betreft zowel netjes als sportief gedragen worden. Erg leuk voor als het weer wat beter wordt.

stockholm & parijs shoplog - Tommy Hilfiger

Gestreepte trui met boothals / €99,90

Nog meer streepjes! Ik denk dat iedereen die mij een klein beetje kent het wel weet: Tommy Hilfiger is by far mijn favoriete kledingmerk. Dus toen wij in Parijs op een mega grote Tommy store stuitten, kon ik het niet laten om een kijkje te nemen. Deze nauwsluitende, gestreepte trui met boothals trok mijn aandacht en ik ben er nog elke dag blij mee! Hij is heel zacht en zit heerlijk. Ik vind hem classy en casual tegelijk. Jep, een goede aanwinst!

Photo Diary 15 Sneakers

Nike blazer mid print Cherry Blossom / €110

Tja, moet ik hier nog iets over zeggen? Ik zag deze sneakers eerst in een advertorial van Suzanne van Fashion is a party. Een week later zag ik ze live in een Zweeds etalage en vanaf dat moment gingen ze niet meer uit mijn hoofd. In Parijs hakte ik de knoop door en kocht ik ze bij Galeries Lafayette. Ik ben er echt mega blij mee, wat zijn ze gaaf!

Beauty: PHC droogshampoo en Sephora

stockholm & parijs shoplog - sephora

Zo kom je nooit bij Sephora en zo kom je er twee keer in twee weken! En ik kocht er eigenlijk niet zoveel bijzonders, alleen dingetjes die (bijna) op waren. Ook Kicks, een Zweedse parfumerie/drogist kon op een bezoekje rekenen, haha!

Sephora Too faced shadow insurance / SEK 160

Deze oogschaduwbasis was simpelweg aan vervanging toe, dus toen ik in de gelegenheid was nam ik er eentje mee. Een jaar (of twee) geleden bestelde ik hem voor het eerst en ik heb hem met zoveel plezier gebruikt, dat ik hem met plezier opnieuw kocht. En ligt het aan mij en is de verpakking weer veranderd, of heb ik de verkeerde ingeslagen?

Urban Decay all nighter make up setting spray / €29

Normaal gesproken gebruik ik altijd de andere variant van de Urban Decay setting spray (die met grijze dop), maar die zag ik niet in het schap voorradig. Dan maar deze mee en hij werkt net zo prettig!

Nars orgasm / SEK 320 

Persoonlijk vind ik Nars Orgasm nog altijd een van de mooiste blushes die er is. De vaste lezer van mijn blog herinnert zich echter vast het artikel nog wel waarin ik de blush probeerde te fixen: ik had hem kapot laten vallen. Bijna een jaar lang ging dat best goed, maar de afgelopen maanden brokkelde de blush steeds enorm af als ik hem gebruikte. Er was weinig meer meer te beginnen. Enige remedie? Sparen en een nieuwe kopen… so I did. :-)

Tweezerman pincet / €14,90

De (good old drogisterij) pincet die ik gebruikte was al zo’n 5 jaar oud en compleet bot geraakt. Toen we door Parijs liepen en ik een wimper had die vreselijk zat te vervelen, besloot ik Sephora binnen te stappen en een pincet te kopen om de wimper eruit te trekken. Maar 15 euro voor een pincet?! Wat een hoop geld! Ze hadden niets anders, dus ik besloot hem toch te kopen en denk nu: ‘waarom heb ik dat niet eerder gedaan?!’. Wat een geweldig ding!

Veggie carrot nail cream / SEK 50

Jep, wortels voor de nagels! Mijn nagels zijn zo mega droog en beschadigd dat het me een goed idee leek een herstellende crème te kopen. Die ik vervolgens te weinig gebruik. Schandalig natuurlijk (sarcasm mode on). Maar dit goedje werkt wel als een malle en ruikt fantastisch!

stockholm & parijs shoplog - phc droogshampoo

PHC Refreshing Dry Shampoo / SEK 65 (+/- €7) per stuk.

Een van de dingen die absoluut altijd in de koffer mee terug naar huis gaat is deze droogshampoo voor blond haar van PHC. Ik ontdekte hem twee jaar geleden per toeval en kan sindsdien niet meer zonder. Veel droogshampoos lijken mijn haar juist vettiger te maken, maar dat is absoluut niet het geval met dit exemplaar. Deze droogshampoo maakt mijn haar fris, geeft het structuur en heeft een matte finish. De geur is ook heel fijn!

Keep calm and have tea time!

stockholm & parijs shoplog - tea

Indiska theemok met bloemen / SEK 49

Het allerleukste voor het laatst, haha! De hoeveelheid mokken van Indiska in mijn keukenkastjes is inmiddels bijna niet meer te tellen, maar toch blijf ik er iedere keer weer voor vallen. They’re my absolute favorite! Lekker groot en fleurig versierd, dikke prima toch? En nog in de aanbieding: van 99 Zweedse Kronen voor 49, scheelt toch weer bijna 5 euro.

Thé Mariage Frères thee Swan Lake / €13 (voor 100 gram)

In de Parijs travel plog deel 2 konden jullie het al zien: ik ging op bezoek bij Thé Mariage Frères, een exclusieve theewinkel in Parijs. Ik kocht er deze Swan Lake thee, een zachte groene thee met rozenblaadjes. Hij smaakt fantastisch en ruikt heerlijk.. zo’n goede thee heb ik nog nooit gehad, for real!

Zo, dat was hem weer! Veel leuke items waar ik (bijna) dagelijks enorm veel plezier aan beleef. Een mooi aandenken aan twee mooie reisjes. :-) Ik hoop dan ook dat je deze Stockholm & Parijs shoplog leuk vond, let me know!

Heb jij nog leuke items gescoord de afgelopen periode?

Delen:

11 Reacties

 1. 26 april 2016 / 26 april 2016

  Je hebt goed geshopt? en wat een stoere sneakers!

 2. 26 april 2016 / 26 april 2016

  Leuke shoplog, de sneakers zijn gaaf! En de eerste top vind ik ook erg leuk, streepjes zijn gewoon leuk :)

 3. 26 april 2016 / 26 april 2016

  Wat een leuke aankopen! Word er spontaan hebberig van :) Heb je vlog trouwens gemist,dus die ga ik zo nog even bekijken!

 4. 26 april 2016 / 26 april 2016

  Wow, goed geshopt! Vind je Nike’s erg tof!

 5. Femke
  26 april 2016 / 26 april 2016

  Wat kocht je een hele boel leuke dingen! Orgasm is inderdaad ee nhele fijne blush.

 6. 27 april 2016 / 27 april 2016

  Wat leuke kleren heb je gekocht meid.

 7. Stephanie
  29 april 2016 / 29 april 2016

  Die Urban Decay spray heb ik ook net gekocht, super handig spul! :-)

 8. anneleen
  30 april 2016 / 30 april 2016

  Oh, die sneakers! <3

 9. 1 mei 2016 / 1 mei 2016

  Wat een leuke aankopen. Vooral die gestreepte trui vind ik erg tof. Veel plezier met je aankopen!

 10. 2 mei 2016 / 2 mei 2016

  Wat een leuke shoplog met veel verschillende dingetjes! Ik heb inderdaad ook goede dingen gehoord over de Tweezerman, maar vind het ook nog best prijzig. Misschien moet ik er toch maar eens een aanschaffen, want hoor er wel alleen maar goede dingen over. En het merk Gina Tricot kwam ik voor het eerst in Helsinki tegen, leuke keten is dat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder