Photo Diary #3: Mesmerizing March

overzichtmaart

Het is bijna ongelooflijk dat de maand april alweer van start is gegaan. Volgens mij zeg ik het bijna elke maand, maar jeetje wat vliegt de tijd. Zou dat gevoel komen door het bloggen, omdat je dan vaker overzichtjes maakt en dus bewust stil staat bij de tijd? Voor mijn gevoel knipperde ik een keer met mijn ogen en toen was de maand alweer voorbij.

De afgelopen maand was een drukke, maar stralende en toffe maand! Ik ging naar twee concerten, naar het theater en bracht bezoekjes aan Antwerpen en Londen. Tussen al die toffe evenementen door werkte ik hard, genoot ik van het beginnende lenteweer en had ik quality time met vrienden en familie. Heerlijk! Het lijkt me leuk een overzichtje van deze te gekke maand met je te delen, dus kijk je mee?

AedM

Acda en De Munnik
Maart was pas net begonnen of ik ging met mijn lief naar Acda en de Munnik. Al jaren houd ik vreselijk veel van hun muziek en ik vind het dan ook best jammer dat ze gestopt zijn als duo. Gelukkig mocht ik ze nog eens live meemaken en dat was absoluut de moeite waard… wat zijn ze goed!

carpaccio

Lunchen met vriendinnetjes
Door de volle agenda’s vliegen de weken maanden soms voorbij zonder dat ik mijn vriendinnen zie. Niet tof en daarom ging ik deze maand uitgebreid lunchen met vriendinnetje R. Dit broodje was heel lekker, maar daarnaast was het vooral heel gezellig en kletsten we flink bij.

sokjes

Babysokjes <3
Tommy Hilfiger is by far mijn meest favoriete kledingmerk en toen ik deze sokjes van ze zag kon ik niet anders dan ze meenemen voor mijn broer, die binnenkort voor het eerst vader wordt. Zijn ze niet schattig?

zuidas

Let me work it!
Hoewel het niet mijn vaste kantoor is, werk ik af en toe een dag in Amsterdam. Dat wil zeggen… als de NS het toelaat (dat is altijd maar weer afwachten). Ik vind het altijd wel wat hebben om hier rond te lopen tussen al die statige kantoorpanden. Het kan zomaar gebeuren dat je ineens een bootje op het vaste land ziet liggen. ;-)

Antwerpen

Lovely Antwerp
Vriendinnetje Meike studeert een jaartje in Antwerpen en dat is natuurlijk reden genoeg om even langs te gaan! Ik reed dus naar het zonnige zuiden en had een hele gezellige dag in deze mooie stad. Je kunt hier heerlijk eten en shoppen. Op dit moment kun je, ter ere van het 450 jaar bestaan van het stadhuis van Antwerpen een drankje doen in pop up Café ’t Schoon Verdiep in datzelfde stadhuis. Absoluut een aanrader, want het is een prachtig gebouw!

sportyspice

Sporty Spice (een soort van… dan)
Bovenstaande foto is niet erg flatteus, I know. Maar toch wilde ik hem plaatsen, want op deze avond maakte ik een nieuw record op de crosstrainer. Ook begon ik met een plank challenge en liep ik de volgende dag met spierpijn rond. Bikini body here we come! ;-) We hebben een crosstrainer thuis en dat maakt het heel eenvoudig om ’s avonds even te bewegen: laptop aan met een leuke serie en de kilometers vliegen onder je voeten door!

bloemen

Zet een bos mooie bloemen in een vaas (‘die planten van jou’, aldus M.) en Amy is happy. De lente is begonnen en dat merk je aan alles! Hoewel het weer nog niet heel stabiel is (uhhh…. herfststorm anyone?) komen de bloemen wel overal tevoorschijn. Zo fijn!

TheScript

The Script! <3
Samen met mijn zusje ging ik anderhalve week geleden naar de Ziggo Dome in Amsterdam voor The Script. Door treinvertragingen (yup… again!) misten we het hele voorprogramma, maar het uiteindelijke concert was gelukkig heel gaaf. Ik zag The Script voor de derde keer live nu en elke keer ben ik weer onder de indruk van deze getalenteerde band. Twee jaar geleden alweer was het vorige concert van hen en toen liep zanger Danny ineens vlak naast ons in de zaal tijdens het concert. Nu hadden ze een klein podium in het midden van de zaal, zodat ook de mensen die achteraan stonden ze even van dichtbij konden bekijken.

me

Hello world!
Tjah.. ik twijfelde er lang over, maar uiteindelijk deed ik het dan toch: plaatsnemen vóór de camera. In dit blogje zie je (een deel van) het resultaat en ik ben er erg blij mee. Ik kreeg ook superlieve reacties op de foto’s; was er echt even stil van.. enorm bedankt!

Londen

Citytrip naar Londen
En toen stond ik ineens op Engelse bodem! Afgelopen vrijdag vloog ik naar Londen om daar een weekend met familie door te brengen. Het was een verrassing voor mijn broer, vandaar dat je er hier nog niet eerder iets over las. Voor mij was het al meer dan 10 jaar geleden dat ik er was, dus ik heb intens genoten van alle indrukken! We maakten een flinke wandeltocht door de stad, struinden over Borough Market, dronken drankjes in de pub en gingen naar de musical Miss Saigon. Wat is Londen toch een geweldige stad, zo gaaf!

Zo, dit was een kleine selectie uit deze mooie maand. Ik kijk er met een happy gevoel op terug en dat zorgt ervoor dat ik ook weer blij vooruit kijk naar de maand april die nu voor ons ligt. Voor mijn gevoel wordt dat een iets rustigere maand, met onder andere de gezellige paasdagen. Ik heb er zin in en wens je een fantastische maand toe!

Wat waren voor jou de highlights van maart en wat zijn je plannen voor april?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

10 Reacties

 1. 2 april 2015 / 2 april 2015

  Ach, zo schattig, die babysokjes! <3

 2. Eline
  2 april 2015 / 2 april 2015

  Hahaha die planten van jouw wat een opmerking! :D
  Leuke dingen heb je gedaan!

  • twintigennogwat
   2 april 2015 / 2 april 2015

   Haha ik moest stiekem best lachen ;-) Heb je gezien dat ik je getagd heb voor It’s a Quote tag?

 3. 2 april 2015 / 2 april 2015

  Wat een super leuke dingen heb je deze maand gedaan! Die babysokjes zijn inderdaad zo schattig. Deze trotse tante moet tegenwoordig ook even bij de babyspullen kijken voor haar neefje, haha.

  • twintigennogwat
   2 april 2015 / 2 april 2015

   Haha, ik snap je helemaal! Ze hebben zoveel leuks! :-D

 4. Sabrina
  2 april 2015 / 2 april 2015

  Wat een leuke maand heb je gehad, je foto vind ik echt prachtig <3

  • twintigennogwat
   2 april 2015 / 2 april 2015

   Wat lief, dankjewel Sabrina!

 5. 3 april 2015 / 3 april 2015

  Ja, het is absoluut jammer dat Acda en de Munnik stoppen. Gelukkig heb ik ze ook al eens live gezien. Mooie teksten hebben de mannen!

 6. 6 april 2015 / 6 april 2015

  Die babysokjes zijn inderdaad ontzettend schattig! :)

 7. 8 april 2015 / 8 april 2015

  Erg leuke foto update dit! Ik blijf het zeggen: ik smelt echt weg bij die foto van Londen<3
  Tof dat je er hebt genoten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder