Twintig en nog wat voor de camera

TENW- 2

Wauw, wat heb ik hier over getwijfeld. En toch ga ik het vandaag doen: een soort van outfit post. De laatste tijd kreeg ik wel eens vragen waarom ik eigenlijk maar zelden foto’s van mezelf plaats op mijn blog. De reden daarvoor is dat ik eigenlijk geen echte goede foto’s had die ik de moeite van het plaatsen waard vond. Ik schreef daarover een berichtje in de Brabo Bloggers Facebookgroep en Natiza reageerde dat ze graag foto’s wilde maken. Afgelopen zondag reisde ik af naar haar woonplaats en stond ik voor haar camera. Een beetje onwennig, maar wel heel leuk!

Op de foto’s zie je een van mijn favoriete outfits, waar ik me heel comfi in voel. Het was een beetje frisjes buiten maar wel een hele mooie dag.. perfect voor een fotosessie! En dit is wat ik dan graag draag; casual, maar wel netjes. In mijn beleving is het maar lastig om mij een beetje leuk op de gevoelige plaat vast te leggen, maar volgens mij is het Natiza gelukt! Yay!

TENW- 4TENW- 1

Chino: Tommy Hilfiger – Blazer: Benneton – Shirt: Costes – Schoenen: Timberland – Sjaal: Pieces – Armbandje: Ti Sento.

Foto’s door Natiza Photography.

Twintig en nog wat bestaat bijna één jaar!
Volg jij me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

21 Reacties

 1. Zoë-Amber
  25 maart 2015 / 25 maart 2015

  Leuk hoor!

  Ziet eruit alsof je je gewoon voor de camera op je gemak voelt!
  Leuke foto’s :)
  Zoë-Amber plaatste onlangs.. Draai-enkels en hakkenhaatMy Profile

 2. Eline
  25 maart 2015 / 25 maart 2015

  Wat een mooie outfit! Die broek knalt er echt uit wat ik super tof vind :D
  Je mag dit zeker vaker doen hoor, ik vind je foto’s heel erg mooi :)
  Eline plaatste onlangs.. OOTD: weekend lookMy Profile

  • twintigennogwat
   25 maart 2015 / 25 maart 2015

   Gaaf he? Toen ik hem kocht vond ik dat vrij heftig, maar ik vind de kleur geweldig <3

  • twintigennogwat
   25 maart 2015 / 25 maart 2015

   Wauw, wat een mooi compliment.. dankjewel! :-)

  • twintigennogwat
   25 maart 2015 / 25 maart 2015

   Wat lief, dankjewel!

  • twintigennogwat
   25 maart 2015 / 25 maart 2015

   Dankjewel! :-)

 3. 25 maart 2015 / 25 maart 2015

  Wauw staat je goed! En je straalt alsof je dit al jaren doet!
  lieke plaatste onlangs.. Lieke feitjesMy Profile

 4. 26 maart 2015 / 26 maart 2015

  Wat een heerilijke knalbroek! Leuk :)

  En de foto’s zijn inderdaad goed gelukt. Heel mooi!
  Bente plaatste onlangs.. Tip: hilarische app!My Profile

 5. Evelien
  29 maart 2015 / 29 maart 2015

  Wauw Amy wat zijn de foto’s mooi geworden! Niets om onzeker over te zijn. Ik vind je outfit ook erg leuk. Je broek is echt tof, die kleur <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info