It’s A Quote Tag!

itsaquotetag

Het is alweer bijna twee maanden geleden dat Maaike me tagde voor de door haar zelf bedachte It’s A Quote Tag. Ik wilde hem graag invullen, maar het kwam er steeds niet van. Toen ik twee weken geleden ook nog eens getagd werd door Evelien besloot ik dat het nu echt tijd werd. Vijftien prachtige quotes die (soms letterlijk, soms niet) gekoppeld zijn aan vijftien leuke en inspirerende vragen. Benieuwd naar de vragen en mijn antwoorden daarop? Lees dan snel mee!

The power of imagination makes us infinite – John Muir
Wat is de vreemdste droom die je ooit hebt gehad?
Als kind had ik vaak hele gekke en creatieve dromen. Er is echter één droom die me nog altijd bijstaat; namelijk de droom waarbij ik in een kamer stond met witte muren die langzaam op me af kwamen. Ik heb als jong meisje zelfs nog ooit een brief gestuurd naar een tijdschrift, om mee te doen aan een ‘wij verklaren je droom’ rubriek. Welk tijdschrift dat was weet ik niet meer (Girlz ofzo?) en wat het betekent ook niet meer, dus zo bijzonder is het vast niet geweest. ;-)

Nothing is worth more than this day – Johann Wolfgang von Goethe
Wat was je favoriete moment van vandaag?
Afgelopen weekend ben ik naar Londen geweest (een blogje hierover komt nog!) en heb ik veel te weinig geslapen. Vandaag moest ik er alweer vroeg uit om te gaan werken, dus ik denk dat mijn favoriete moment over een halfuurtje gaat plaatsvinden: in mijn bed stappen, haha!

Success is often the result of taking a misstep in the right direction – Al Bernstein
Wat is je grootste blunder van de afgelopen tijd?
Gisteren liep ik door een van de metrostations in Londen en ik meende dat mijn broer vlak achter me liep. Dus toen iemand me van links naderde dacht ik dat hij het was en begon ik hardop tegen hem te praten. Toen keek ik nog eens goed…. en bleek het een Engelsman die me erg vreemd aankeek. Mijn broer liep tien meter achter me… oeps! :-D

In the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years – Abraham Lincoln
Als je zelf een leeftijd mocht kiezen, hoe oud zou je dan willen zijn?
Om heel eerlijk te zijn vind ik 25 best een prima leeftijd. Ik heb mijn diploma’s in the pocket en een leuke baan, een lieve vriend en een fijn huisje, terwijl ik genoeg mogelijkheden heb om leuke dingen te doen. Eigenlijk voelde ik me helemaal happy zo (ooohhh wat klinkt dit gezapig!)!

Fantasy is a way of looking at life through the wrong end of a telescope, and that enables you to laugh at life’s realities – Dr. Seuss
In welk sprookje zou je mee willen spelen?
Eigenlijk ben ik helemaal geen fan van traditionele sprookjes. I mean, in elk sprookje gaat het over de hulpeloze prinses die gered wordt door de knappe prins. Halloooo… waar zijn de stoere chicks in deze verhalen? Als ik dan toch moet kiezen ga ik voor Belle en het Beest. Omdat dit sprookje laat zien dat het niet om de buitenkant gaat, maar om je karakter en je ware aard. En vanwege de boekenkast. En vooruit, ook wel een beetje vanwege de mooie jurken.

If one cannot enjoy reading a book over and over again, there is no use in reading it at all – Oscar Wilde
Welk boek heb je het vaakst herlezen?
Ik denk de boeken uit de Harry Potter serie. En als kind was ik gek op het boek Cindy naar het Zwanenmeer van Erna Gianotten. Waarom, dat weet geen mens.. want zelf was ik niet zo’n succesvolle ballerina (*kuch* understatement of the year). Anyway, dat boek heb ik werkelijk versleten.

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen
Wat zijn volgens jou onmisbare ingrediënten voor een feestje?
Slingers en ballonnen. Nee echt! Een feestje zonder een versierde kamer is toch saai?

Sunset is still my favorite color, and rainbow is second – Mattie Stepanek
Wat is je favoriete kleur als je NIET uit de standaard kleuren mag kiezen?
De kleuren van het bos als het herfst is en de bladeren verkleuren.

Fill your paper with the breathings of your heart – William Wordsworth
Op welk artikel dat je de afgelopen tijd hebt geschreven ben je het meest trots?
Het zijn er twee, waarvan eentje vrij recent is, terwijl de ander wat langer geleden geschreven is. Het artikel waar ik voor het eerst echt voor de camera verscheen en mijzelf aan jullie liet zien vond ik enorm spannend en werd goed ontvangen. Zo lief! Het andere artikel bevat reistips voor mijn geliefde (bijna) hometown Stockholm. Als ik alleen al naar de (mijn eigen, haha!) foto’s kijk word ik alweer verliefd.

Music in the soul can be heard by the universe – Lao Tzu
Welk liedje heb je als laatste geluisterd?
Toen ik naar huis reed vanuit mijn werk werd ‘War’ van Kensington gedraaid op de radio. Het volume ging flink omhoog en ik heb even lekker meegezongen. Zo heerlijk!

One that would have the fruit must climb the tree – Thomas Fullers
Voor welk eten mag je ‘s nachts wakker worden gemaakt?
Voor de lieve vrede is het denk ik beter als je me laat slapen. En anders sushi, pannenkoeken, en soep. Zoiets.

You’re never fully dressed without a smile
Wat maakte je voor het laatst aan het (glim)lachen?
Mijn lief die woordjes aan het leren was voor onze Zweedse les. Zijn uitspraak is vaak erg leuk!

Always do what you’re afraid to do – Ralph Waldo Emerson
Wanneer stapte je voor het laatst uit je comfortzone?
Twee maanden geleden moest ik een presentatie houden voor het hele bedrijf. Best een beetje spannend, maar uiteindelijk ging het erg goed en kreeg ik hele leuke reacties. Yay!

Time you enjoy wasting is not wasted time – John Lennon
Als je nu een extra uur zou krijgen, wat zou je daar dan mee doen?
Slapen, want dat kom ik chronisch tekort.

The world is a book and those who do not travel, read only one page – St. Augustine
Waar zou je ooit nog graag heen reizen?
Oh, er zijn nog zóveel plekken op de wereld die ik graag zou zien. Laten we beginnen met Canada (rondreizen in een mini van… hoe cool is dat?!) en New York, om vervolgens door de reizen naar het noordelijkste puntje van Europa om het Noorderlicht te zien. Tot slot zou ik graag eens naar Australië reizen. Genoeg te doen dus!

Wauw, wat zaten er leuke vragen tussen en over sommigen moest ik ook echt goed nadenken. Dankjewel Maaike voor deze leuke tag! Ik nodig Deisy, Eline, Anita en Justine uit om deze tag ook in te vullen; hopelijk doen jullie dat met plezier. Mocht je de vragen nu super leuk vinden en wil je de tag overnemen? Laat het me dan even weten, dan kom ik je antwoorden bekijken!

Twintig en nog wat bestaat bijna één jaar!
Volg jij me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

11 Reacties

 1. 31 maart 2015 / 31 maart 2015

  Super leuk om te lezen, wat een leuke vragen!

 2. 31 maart 2015 / 31 maart 2015

  Mooie invulling. Zweeds leren lijkt mij ook echt leuk om te doen en voor sushi mag je mij ook wakker maken. Lief dat je mijn getaged hebt, ik zet hem op mijn lijstje. Love quotes dus dat komt helemaal goed.

 3. 31 maart 2015 / 31 maart 2015

  Ontzettend leuk ingevuld zeg en wat lief dat je mij tagt. Ik ga hem onthouden hoor, want lijkt mij een prachtige tag om in te mogen vullen. Ook bij mij staat Canada hoog op mijn verlanglijstje net zoals de Scandinavische eilanden trouwens. En die blunder heb ik dus ook zo vaak gehad: gewoon tegen een vreemde praten of (nog erger) vunzige opmerking maken en dan erachter komen dat het een ander is dan je vriend… yep.. zucht! X

 4. Lisa
  31 maart 2015 / 31 maart 2015

  Ik wil deze tag ook heel graag doen alleen kan ik niet kiezen wat ik zal gaan antwoorden. Ik heb wel weer veel quoteinspiratie opgedaan :)

 5. 31 maart 2015 / 31 maart 2015

  WAt heb je deze tag mooi ingevuld! Ik heb ‘m al gedaan, maar anders had ik ‘m met plezier beantwoord. de vragen zijn echt zo leuk! Grappig trouwens, die blunder overkomt mij ook té vaak. Ik had het vandaag nog toen ik de wc’s van de bios in liep. Heel stom eigenlijk, want ik was met mijn vriend, dus natuuuuurlijk loopt hij dan niet achter me. #oooops.. :’)

 6. 1 april 2015 / 1 april 2015

  Je hebt deze leuke tag een mooie invulling gegeven! Ik ga hem ook nog (op een andere manier) plaatsen.

 7. 1 april 2015 / 1 april 2015

  Yay, wat leuk dat je ‘m hebt ingevuld! Ik heb ook echt zo vaak dat ik per ongeluk tegen onbekende mensen ga praten, haha. Awkward!

 8. 1 april 2015 / 1 april 2015

  Je hebt ‘m echt super leuk ingevuld. Per ongeluk tegen een vreemde praten zou mij ook kunnen overkomen. Ik ben benieuwd naar je Londen verslag.

 9. 1 april 2015 / 1 april 2015

  Ik ken je blog nog maar net, maar wat een leuke artikelen schrijf je! Deze is ook weer erg leuk, originele tag ook!

  • twintigennogwat
   2 april 2015 / 2 april 2015

   Dankjewel voor je compliment!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder